Sayfa 646/940 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon
Arama sonucu : 7520 madde; 5,161 - 5,168 arası.

Konu: TSPOR - Trabzonspor Sportif

1. Satınca hemen kötülemeler başlamış mübarek satmadan önce niye kötülemedin.

2.  Alıntı Originally Posted by Dentıcı_Laz_Levo Yazıyı Oku
    Haydi geçmiş olsun, ben 6.36 dan çıktım, speğimiz mal çıkmaya başladı, tspor yendikçe hızlı aşağı yenildikçe mal veremeyeceği için beklemeye alacaktır, dua edelimde yenilsin ve speğimiz mal çıkamasın, yoksa 1 tl ye düşmesi 10 seansa bakar....
    Bakalım bugün dahil 3.günde 6,36'dan alabilecek misin ?

3.  Alıntı Originally Posted by Dentıcı_Laz_Levo Yazıyı Oku
    Haydi geçmiş olsun, ben 6.36 dan çıktım, speğimiz mal çıkmaya başladı, tspor yendikçe hızlı aşağı yenildikçe mal veremeyeceği için beklemeye alacaktır, dua edelimde yenilsin ve speğimiz mal çıkamasın, yoksa 1 tl ye düşmesi 10 seansa bakar....
    Kesinlikle katılıyorum. Satışlarımı yaparken aşagı gitmesin diye 4 5 basamak yukarı çekti. Kaçtı kacacak spek alsat tavsiyesi olmayıp sadece erken uyarı amacıyla yazılmış olup Yatırım tavsiyesi degildir. Para akraba tanıdık tanımaz.( İster alın ister satın isterseniz tuşusunu kurun yapacaklarınız beni zerre kadar ilgilendirmez çıktım arkama bakmam.) YTD DEGİDİR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    24,156
    kupa maçına kadar ne yaprsa yapar
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

5.  Alıntı Originally Posted by ayolcu41 Yazıyı Oku
    Kesinlikle katılıyorum. Satışlarımı yaparken aşagı gitmesin diye 4 5 basamak yukarı çekti. Kaçtı kacacak spek alsat tavsiyesi olmayıp sadece erken uyarı amacıyla yazılmış olup Yatırım tavsiyesi degildir. Para akraba tanıdık tanımaz.( İster alın ister satın isterseniz tuşusunu kurun yapacaklarınız beni zerre kadar ilgilendirmez çıktım arkama bakmam.) YTD DEGİDİR.
    Zerre ilgilendirse neler yazardın acaba...

6.  Alıntı Originally Posted by Kurt-ts Yazıyı Oku
    Zerre ilgilendirse neler yazardın acaba...
    İnşallah kazanır sen mutlu olursun. YTD.

7.  Alıntı Originally Posted by ayolcu41 Yazıyı Oku
    İnşallah kazanır sen mutlu olursun. YTD.
    Sağol sağol da siz başkaları icin bu kadar üzülüp yıpratmayın isterseniz kendinizi.

8. Shörloth, sturridge'nin yedeği olur anca deniyordu..

https://www.mynet.com/son-dakika-dan...-273604-myspor

Sayfa 646/940 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •