Bank of satmasa çoktan tavandi. Ne oluyor boyle
Printable View
Bank of satmasa çoktan tavandi. Ne oluyor boyle
2008 de 1.50 den 15 e gitmişti bu kağıt. Her zaman potansiyeli vardır. Cumaya kadar neler olacak bakalım. Ytd
2008-2009 sezonu demek istedim arkadaşlar
Aslında sezon başı fener çok iyi kadro kurdu dedik pozisyon aldık malesef terste yakalandık,sonra gs baktık iyi gidiyor 3 haftada 8 puan kaybedince yine terste kaldık,şu an bjk hepsinden avantajlı durumda artı diğerleri birer hafta bay kalacak,çok büyük bir aksilik olmazsa ipi göğüslemek için en şanslısı kartal,onun için yüksek uçuyor ve uçmayada devam edecek gibi, bahsettiğiniz gibi 1.50 den 15 lere giden buralardan nerelere gider inşallah görürüz,herkes için hayırlısı olsun, yatırım tavsiyesi değildir,zarar oluşabilir. ytd.
Şampiyonluğa koşan bir takım ve oldukça avntajlı,adamlar elbette bırakmazlar hisseyi,belki tl olarak yüksek gibi görünsede dolar bazında ucuzmu ucuz. yatırım tavsiyesi değil zarar oluşabilir.ytd.
Bizde bakış açısı farklı oluyor ondan yanılıyoruz,efendim hisse nereden geldi diye değerlendiriliyor ve pahalı algılanıyor,bir hissenin nereden geldiği değil nereye gideceğini öngörebilen kazanır,ona bakarsak halka açılan bir hisse örneğin türk ilaç 10 tl den açıldıysa bakıyorsun tavan tavan 50, 60 lara gidebiliyor örneğin,şampiyonluk beklentisinin nereye götüreceğini tahmin edebilmek önemli...ytd.
Bjk ve fener giderken 2. Sırada olan gsrayin günlerdir sabit kalması ilginç. Şampiyonluklar verilecek mi. Evet olabilir ama gsray çok pasif kaldı. Bjkas iyi kazandırdı. Twitter da taraftarlar birbirine giriyor. Gerek yok. Yıldızları kaldıralım . Savaş biter. Süleyman seba, letter , metin oktay sezonu yapan TFF , elbet bu efsanelerin zamanını kabul edecektir!!!
Kesinlikle katılıyorum. Hiç beklenmedik kağıtlar 10-20 ye katladı. 2011 de 4 lerden aldığım luksk ( lüks kadife) ile Twitter'da karşılaştım. Pandemi sonrası 80 olmuş. Bjk neler yapacak bakalım. Bekleyip görelim. Önemli olan hedef belirleyip satmak. Yoksa elde patlar. Ytd
Sahasında altın madeni mi bulundu? :) yeni moda.
8 tl olmuş vayyy.
Bu gidişle pazartesi 10 üzeri atabilirmi?kasımpaşa geçilirse iyice şampiyonluk havası oluşur sanırım,hayırlısı olsun inşallah,kartallar yüksek uçar sözü hissesi içinde gerçeğe dönüşecek gibi, ytd.
Bir tavan daha geldi:):):). Rsi 85 olmuş. Ama hala nötr. Kıyaslama yapmak yanlış ama bazı bilgiler verelim. Fener pandemide 5lere indi. Sonra 3-5 ay içinde 13-15 arasına çıktı ve 54.15 e kadar çıktı. Fener 54.15 olduğunda rsi 99 olmuştu. Ve 45 üstü alanlarin elinde patladı. hala 52 den alıp bekleyen arkadaşım var mesela...Bjk de pandemide 1.60a inmişti galiba . Aylarca 3-4 arasında gezindi. rsi şuanda 85..Elbet bjk de bir yerde elde patlayacak hiçbir hisse sürekli yükselmez. Nisan'da 7 maç var???? Benim hedefim yüksek maliyet de düşük sonuna kadar yani Nisan sonuna kadar bekleyeceğim. Asla Ytd . Herkese bol kazançlar
Bu rsi meselesi endeks sürekli yükselirkende hep gündemdeydi,bir yığın teknikçi rsi çok yükseldi dedikçe aksine endeks yükseldide yükseldi,buradada teknikle hareket edenleri hep terse yatıracak gibi, bir ahmet mergen hoca rsi endeks yükseldikçe ayak uydurur sıkıntı olmaz demişti ve aynen dediği gibi olmuştu.aynen fener 13 lerden adeta soluksuz 54 lere gitti demekki oluyormuş,kasımpaşayı geçsin bakalım nerelere gidecek sanırım en kötü ilk ciddi dolar direnci 13 lere kadar gidebilir gelişmelere göre devamına bakacağız yaa nasip,kartala yüksek uçmak yaraşır. (sn.turgay ciner ksmpaşa patronu,bildiğim kadar hasta bjk lı,çelme takmaz sanırım) yatırım tavsiyesi değil zarar oluşabilir. ytd.
Keşke maçlar başlamasaydi:):):) böyle iyiydik
Evet rsi çok güvenli değil. Ama ben yıllardır rsi bakarım. Hatta fenerin inanılmaz yükselişinde rsi yüzünden erken çıkmıştım. Dolar olarak Beşiktaş'ın zirvesi 4 küsur dolar. Ama su anda insana inanılmaz geliyor. Iki kupa olur mu dersiniz:). Asla ytd
İki kupada olur 3 te olur avantajlı,ama (şahsen)bizde kafa yok elimizde mal tutamıyoruz bazen inandıklarımızla yaptıklarımız uyuşmuyor,piyasada olmaz olmaz denilen neler oldu neler, gün geçtikçe maç kazandıkça güven artacaktır,bu hafta zor ama olurda takılırsa bile avantajlı bir konumda rakipleri bay geçeceği haftalar var. ytd.
Bir tavan daha:):):) rsi 87,86 hala sat değil ama nötr yazıyor. Ilginç. :):). Neyse biz yolumuza bakalım. Keşke bu hafta da maçlar olmasaydı:):):)
aboubakar cenk gzehall yok. Defansta da işler iyi değil. Kasımpaşa teknik direktör değişikliği yaptı. Kasımpaşa ve alanya'yi yenerse basar gider ama. Yarınki hareketi çok merak ediyorum. :)
Arkadaslar hulyalara girmeyin hemen. Bjkin zamaninda red edilen bir bedelli basvurusu var. kulup batakta bu gelebilir en buyuk tehlikelerden birisi bu. Gerci son artis bunu unutturdu ama aklimizin bir kosesinde dursun. Ikinci husus 4 de basikalanirken ya bedelli gelecek yada hisse topluyorlar diyorduk. Suan icin hisse topladiklari o zaman icin belli oldu. Hisse topluyorlarsa eski mesajlarimda da mevcut hedefleri 8.5 tl kirarsa 12.5 tl demistim. 12.5 uzeri asiri kopuk olur. Suan da kopuk zaten. Bjk in hafta sonu maci icin cok umitli degilim. Elimde suan hisse yok. Olsaydi muhtemelen 8,5 lardan cikmistim. Kalan arkadaslari tebrik ediyorum. Ins 12.5 larida gorur.
Beşiktaş büyük takım bunların yeri canla başla dolar takım şampiyonluk havasına girmiş durumda,değil kasımpaşa bütün paşalar gelse farketmez bu aşamada :) pala kendine yakışanı yapıyor kartalı yükseklere uçuruyor,beklenti son derece yüksek,nasıl olmasınki bir ihtimal maç kaybedilse bile avantajlı,kaldıki diğerleride maç yapacak onlar içinde maçlar çantada keklik değil yani,hayırlısı bakalım.ytd.
spor hisseleri için
kutsal nisan-mayıs ayları başladı :halay:
maçını kazananlar tavana
kaybedenler hoppala tabana
asla yatırım tavsiyesi değildir
bu maçı alsaydık hem hisse adına hem de şampiyonluk adına çok farklı güzel yerlerde olacaktık...ama kartalımın bu saçma puan kayıpları malesef her zaman oluyor...yarın büyük ihtimalle çok iyi yerlere tırmanan rakamlara bir düzeltme adına taban gelebilir...beklenti bitmeden portföyden belli oranda kar satışı yapanlara bu hafta bakalım rakamlar nereye kadar düşecek...fener yarın tavanlayabilir....3 puanlı sistemde son maça kadar heyecan süreceğe benziyor....
vayy beee
rüyamda görsem inanamazdım
Bjk ve Gs nin aynı anda yenileceğini
Beşiktaş yenildi , vasat bir oyunla
Galatasaray yenildi, müthiş bir kötü oyunla
Trabzonspor berabere kaldı
tüm takımlar Altın tepsiyi götürdü
Fenerbahçe nin önüne koydu
Fenerbahçe yenerse yarın
resmen diğer takımlar Fenerbahçeye 9-10 puanlık bir haftasonu
hediye etti
Bjk bir de hafta içi çok zor Alanya maçı var
vayy beee cidden rüyamda görsem inanamazdım
Bjk ve Gs nin aynı anda yenileceğini
fb nin maç kazanma garantisi varmı.
maçtan sonra konuşmak kolay.
oynanmadan kağıtüstünde favori olanların hali ortada.
fb yide gözünde çok büyütme.
fb de sezon başı fb medyasının şampiyonuydu.
hali ortada.
gs bjk yenildide fb 5 puan önemi geçti sanki.
haftaya malatya deplasmanı var.her maç çok zor.
bu gün fb bayramı oldu.
kendi kazanarak değil.
oynamadan başka takımlara yenilince gs bjk fb liler bayram ediyorlar.
etsinler.etsinler.haklarıda.ne yapsınlar başka takımlardan medet uman fb ye bu gün şans başka takımlardan geldi.
başkası yenmiş fb liler seviniyorlar.
fb nin normalde oynadığı oyun ortada.sanki fb iyi oynuyorda maç kazanıyor.
fb yi göreceğiz.bu gün sevinsinler.
bu gün fb bayramı olmuş sanki.
yarın ola harman ola.
erken öten horozu hele başkasının borazanıyla öten horozun halinide görürüz.yarını var.
çok haftala var dahar.sanki fb top oynuyorda maç kazanmış gibi sevinin.seviniyor.
bu akşam sizin sevinme gününüz....ytd
bjk liyim ama
şahsi fikrim
psikolojik üstünlük , rüzgar, Fenerbahçe ye döndü
Beşiktaş- Alanya maçı çok önemli
bjk puan kaybetmezse yürür gider
bjk puan kaybederse, en büyük favori bana göre, fb olur
Abubakar yine yok diyorlar
2-3 maç sonra d*****n kuyruğu tam kopacak
bu sene şampiyonlar ligine direkt gitmek için son sene
ondan çok çekişmeli
30-40 milyon avro gelir var, işin ucunda
asla yatırım tavsiyesi değildir.
bjk liyim yazmışsında.takımına güven derim öncelikle.
fb nin durumu ortada.
dediğim fazla sürmedi bile.
malatyanın net penatısını hakem veremedi.göremediysen vara gitsene.
var dahi veremedi.var göremedi.bu var neden varki.
göz var nizam var.
erol hocaya fatura çıkmıştı.erol hoca halbuki deplasman kralı idi.
şimdi emre hocaya fatura çıkması lazım.
takımı bu kadar korkak oynatırsan böyle olur.
fener deplasmanda böyle korkak oynarsa hiç bir maçı kazanamaz.
aslında içerdede maç kazanamaz bu oyunla.oyun yok.
erol hocayı arar fener bundan sonraki maçlarda.
ben bjk liyim.fakat erol hocayı fener çok arar.çok arar.
daha çok maç var.
bu 3 puanlık sistemde her şey sahada belli olur.
tüm takımlar aslında birbirine yakınlar.denkler bence.
emre hocanın işi zor.bir çok futbolcu emreyi dinlemiyorlar bile.
takım oyunu zaten yok.fenerin işi zordu zaten.
işte netice 1 hafta sonra beraberlik aldı.
emre rüzgarı 1 hafta 1 galibiyet 1 beraberlik aldı.
maçı seyreden görmüştür.
emre hocanında işi çok zor.
şampiyonluk için daha çok maçlar var.
bjk de gs de puan kaybedebilir.
maçın sonucu sahada belli olur.
fb 1 puan aldı.2 puan kaybetti sadece.değişen bir şey yok.
bjk için hatta gs içinde avantaj avantajdır genede.
son 9 hafta bjk için fb için son 8 hafta gs için son 9 haftalık maraton var
ipi birisi göğüsler benim favorim kartalımız haliyle.
diğer takımlarada bol şanslar.
iyi olan hakeden kazansın diyorum. ........ytd
Yok be kardeş,bu iş bjk nın lehineydi gün geçtikçe dahada lehine gelişiyor, fener daha bay geçecek haftaya,galatasaray fener de olayın farkında artık onların amacı 2 ci olabilmek,elbette haftalar var ama herkesin rakibi zor bu akşamda gördük favori açık ara fenerdi sözde,halamın bıyıkları çıkıp dayım olmazsa bu işin rengi siyah ve beyaz gibi net,hayırlısı olsun demekten başka diyecek yok. ytd.
8,5 tl yi kirdi. Fener de berabere. Hisse nihai hedefi 12.5 tl ye dogru gidebilir. Yalniz tekrar uyarimi yapayim kopuk fiyatlardayiz.
Bu arada bir Besiktas li olarak takimimla gurur duyuyorum. Helal olsun Sergen. Insallah yillarca kalirsin takimin basinda. Gerci asi ruhlu birisi ins yonetimle uzun vade de sorun yasamaz. Ust uste ozledigimiz sampiyonluklar gelir artik.
Dolar bazında henüz yarısında bile değil ama izleyip görürürz bakalım kartal ne kadar yükseklere uçacak,şampiyonluk kayda değer gelirler getirdiği gibi bir sonraki seneye kulübün elini oldukça rahatlatacağı aşikar,artı türkiye kupası sonrası süper kupa derken kulüp adına şampiyonlukla beraber krıtik eşiğin aşılması demek olurki önemli bir fırsat,Yatırım tavsiyesi değildir zarar oluşabilir,ytd.
Beklenti bitti, Beşiktaş şampiyon. Dağılabilirsiniz. Kalan maçlar formalite.