Yine bir koca buldu bugün kendine borsa azcık düşsün hemen indiriyor şortu ver toşqo ver nereye kadar vereceksin ver biz burdayız
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yine bir koca buldu bugün kendine borsa azcık düşsün hemen indiriyor şortu ver toşqo ver nereye kadar vereceksin ver biz burdayız
Bu hissenin istediği güçlü kuvvetli bir büyük el. Başka hiç bir şey Kutpo’yu kurtarmaz.
cuk oturuyo söylediğin kardeşim de,bu hissenin %25 i halka açık dersek 10.000.000 hisse eder diyelim bununda zaten çoğu em.fon vs bağlı değilmi?küçük yatırımcıda hepi topu 500000 çıkmaz ama verecek sürekli mal buluyorlar bu malı halka açık olmayan kendi hisseleriylemi yapıyorlar eğer öyle ise bu suç olmuyormu?Hakikaten de zengine suç olmuyor bu ülkede ya,suç fakire var.Eğer bi şekilde kurtulabilirsem bu milli soygunculardan bir daha BİST'e bile tevbe,artık analarına satsınlar hisselerini.
Bugun 120 mil civari sermayeli sirket 40 milyon zarar gondermis
..kahit %7 yukari yapti
yani adamlar bi kütpo batırmış keşke bu donsuzlarda batsada hep beraber kurtulsak.
Rahat olun. Bunlar seve seve gelecekler buraya. Sabır.
Verin daha fazla verin bugün az verdiniz toplu lotlar basın bunlar bişey değil .
Geldi ya la bu ********ler😂😂😂
Evett aynen böyle daha sert verin 2 kademe ne ki hadi meydana
Ismen klimasan crfsa gitti bu hala yerinde sayıyor şimdiki hedefim anele bu da giderse yapacak birşey kalmadı görev zararı yazdi diyeceğim 4 ay 😄😄😄😄takip listesinde kutpo kaldı gitmeyen iskur bile gitti
Sayın İboağa; sanırım siz takasları takip etmiyorsunuz. Mal yayılmış ve kimse toplamıyor mu? Kusura bakmayın ama yorumlarınıza bazen şaşırıyorum! Ve bazen acaba diyorum iboağa...??? Ben en az 15 yıldır bu kağıtta işlem yaparım ve bilirim ki Nafi ve ekibi kimde kaç lot var isim isim bilir! Ayrıca Siz de deneyebilirsiniz azıcık yüklü bir alım girin ve bakın nasıl satış kademelerinin hemen iptal edildiğine! Kusura bakmayın ama kademeleri öyle bir dolduruyorlar ve boşluk bırakmıyorlar ki! tabii siz bunları benden iyi bilirsiniz de😂😂😂 YTD
31 le işlem yapılıyor sürekli.. cünup adamlar tahtası da cünup ahlaksız köpek bu patronlar utanlan kızın genel müdür utan
sabah sabah ykb 20 bin lot yazdı satışa,bilançoya bir gün kala hayırdır
YTD!!!
Satış yazmakla olmaz versin her kademeye 300 500 hesabı yapma boya tahtayı görelim on gündür 40 altına veremiyorsun ver de görelim
Sayin surmeli fuar dan donmus ayağının tozuyla konsere yetişmiş hisse ne halde hiç umrunda değil 😄😄😄
Citi alimlara devam ediyor
al vatandaş al,hadee hemen al batan geminin malları bunlar 1 alana 1 bedava az sonra.....kodumun milli hırsızları domates-hıyar bile sizden daha kıymetli ve daha pahalı inşallah rabbim topunuzun cezasını tez günde versin(Aminnn)ytd
Versinler bırakın ne kadar vereceklerse.. Ver koç ver gücün ne kadar görelim vermezsen adisin
8 bikanço öncesi satan % 10 aşağıdan rahat aldı bu ********i. Bu bilançoda beğenilmeyip en az yüzde 10 yedirecekler. 4 TL altı gösterirler demedi deyin. Ytd.
hissede bu kadar dağınık hareketler tek elden çıkıyor. Hepsi kontrollü alış satışlar. Bu durumun başka açıklaması olamaz.
Son güne kadar bilanço açıklamaz daha vakti var sanirim
4 ü göze aldık artık verin köpoğları 7 kademe ne ki
Üstad, bu ********ler isterlerse değil 7 kademe yerin dibine kadar verirler. İp puştun elinde bu kadar sığ bir tahtada istedikleri her türlü operasyonu yaparlar. Ya sev ya terket durumu var bunda. Zararım az olsaydı hiç durmaz terk ederdim. Fakat artık sevgili olduk biz. 😂. Seviyoruz kutpo’yu. Fakat gel gör ki çok Zalim çıktı bu. İnsafa gelir mi bilinmez. Kısaca düşeş attık yek geldi😂😂😂😂
Şimdi ciksan hangi hisseye gireceksin bir de o dert var ben şahsen sürekli hisse arayışı içindeyim ama kutpo dan ucuzu yok gibi 6 ay daha burdayım borsa seçim ve temettü zamanı aynı ana denk geldi bakalım 90 binler tekrar görülürse yatay geçiş yapacak bir sürü hisse olur tabi kutpo yu aşağı salmamalari sart
Daha önce klimasan örneği verdim 3.70 lerden kutpo ile aynı fiyata gelmişti şimdi makas çok açıldı
Aynı şekilde sermaye kar %50 daha fazla özkaynakları %50 daha fazla ama patron da ruh yok bizim
Hisse almaz san alma ama alacağım diye haber gönder
Yabancı ve yerli firma arasındaki fark bu işte
Üstad, bundan çok ucuz hisseler dolu. Fakat bunu terk etmediğim için çok hisse kaçırdım. Satıp dönseydim zarardan kara geçeceğim hisseler vardı. Bist 88000 ne geldiğinde hisse değişimi yapsaydık kurtulurduk bu lanetten. Maalesef o fırsatı kaçırdık. Şimdi zurnanın zırt dediği yerdeyiz. Buradan satmak işte o ********lerin bir yerleri ile gülüp nasılda çaktık diyeceği yerler. O yüzden sonuna kadar gideceğim. Almaya devam ediyorum. Maliyeti düşürmek için iyi yerler. Başkada çare yok.
Bir çok kişi bu yükselişte Kutpo’yu gözüne kestirdi. Temel baktı teknik baktı uucuz hisse bulduk diye sevinip atladı. Fakat ne yazık ki şimdi hepsi küfür ediyor. Hatta bir şöyle yazmış. Türk milletini uyarım, borsaya özellikle Kutpo’ya girmeyin , dolandırılırsınız. Çok güldüm 😂😂😂😂
Burdan herkese tekrar yazıyorum. Kutpo’ da ne teknik ne temel hiç bir şey ifade etmiyor. Tek gerçek Daşşaklı PATRON 😀😂😂😂
Valla üstat. 4.34 den aldığım malları 4.54_4.60 aralığında boşalttım zira gitmeyeceği bekleteceği aşikardı. Gittim deva aldım buradaki mallarla sağolsun oda yanıltmadı. Şimdilik. KUTPO önce hacim lazım kağıda. Gitmesi önemli değil. İlgi olmalı. 4.6 geçerse ve kalıcı olursa dalarım yine altında yokum bu tahtada. Zira kaçan kaçıyor. YTD
Evet nerde kaldık bugün de verin verin bakalım az verdiniz daha da verin vermezseniz adam değilsiniz zaten öylesiniz ya neyse :) .. Allah yardımcımız olucaktır inşallah onlar vermeye devam etsin
bu hissede gördüğüm birisi aşağı basıyor satış oldugundan degil ama asagı basma gereği duyuyor tahtada boş degil bence kötü yönetimle karşı karşıyayız
ng kimdir baktım bu bize ekmek yetirmeyecek hep bana der gibi duruyuro :) yandık reyis aynı zamanda kütahya ticaret oda başkanı parası var belli ama neden kp destek atmak istemiyor birileri aşagı basıyor nereye kadar belli degil
Yıl başından itibaren baktım virmansız takasda 1.sırada gedik 116 bin lot satmış maliyet 4.19 a gelmiş toplam işlem hacmi 2 milyonu geçkin .. Speki doğramış patron bence ama fiyat da manidar hemen 9 kademe altımız.. Ya Rab sen bizi zararsız kurtar, bu art niyetli aç gözlü adamlardan.
gecici vergi de 18 e ertelendi onun dısında kötü bir yönetime bağlı kaldık borç batagındakı zarar eden şirketler ucup giderken bizi sinir etti bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek ama bu hisseyi asağı basan kişiye saygılarımı sunuyorum
3 aylık 6 aylık takas atacak varmı
Resmen yatırımcıyı kanırtıyorlar. Şayet şirket batık veya başka bir alengirli durum yoksa bunun altından büyük bir oyun çıkacak. Başka bir yolu yok. Ytd.