Sayfa 645/917 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655695745 ... SonSon
Arama sonucu : 7329 madde; 5,153 - 5,160 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Yaklaşık 2,5 yıldır süren satış baskısının mutlaka bir nedeni olmak zorunda. Bu süre içinde şirketin bilançolarında çok negatif bir durum olmadığı düşünüldüğünde bu baskının bilinçli yapıldığı su götürmez. Bu süre içerisinde mutlaka mal toplanmaya çalışıldı. Alamadıkları belki bir iki paket mal ky da var. Onu alamayacaklarına ikna olmuş olmaları gerekiyor. Fakat sonuna kadar bunu almak için zorluyorlar gibi geliyor bana. Bistteki son yükselişte dahi baskıyı bırakmadılar. Bu durumun kendilerinede bir maliyeti var fakat onlar bu maliyetin karşılığını alacaklarından emininler. Merak konusu bu operasyonu bilanço ile mi yoksa başka bir haber ile mi yapacakları. Kesin olan bunu yapacakları. Ytd
    Mal surekli verilerek toplanmaz..
    Vermiyorsa elindeki mali demek limonu sikarak cikaramiyacan kalan
    suyu..

2. Malı vernde alanda kendisi. Arada dökülenleri topluyor.

3.  Alıntı Originally Posted by venedik Yazıyı Oku
    Malı vernde alanda kendisi. Arada dökülenleri topluyor.
    Mal yayılmış ve kimse toplamıyor,toplandıgına dair hiçbir gelişme ve atraksiyon yok... [emoji4]ytd...!!!

4. Bizde bu sans
    Kutpo da bu inat
    Patronda bu vicdan varken...
    Bilanco super gelse o gunler bistin sert satisina gelir gine aglasiriz burada..
    Not; sat ma ya ca gim nokta

İnadını yeriz onun versin daha ne kadar basacaksa burdayız

Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. bilançoya 1 ay kala normalde az yada çok hareket eden hisse 9 aylığa hiçbir hazırlık yapmadı ve bilanço sonrası çöktü halbuki kötü bir bilanço değildi 12 aylık içinde aynı tepkisizlikte demek ki yine aynı boku yiyecekler bu çöküş nereye gider bilemiyorum ama tek bildiğim bu şirkette içinden çıkamadıkları bi bok varrrrr.....diye düşünüyorum.ytd

7. Borsada gördüğü işlem rakamı kendilerine göre iyi, dolayısıyla yükseltme gibi bir dertleri yok, şirket değeri çok önemli değil...ytd...!!!

8.  Alıntı Originally Posted by kutupbaşı Yazıyı Oku
    bilançoya 1 ay kala normalde az yada çok hareket eden hisse 9 aylığa hiçbir hazırlık yapmadı ve bilanço sonrası çöktü halbuki kötü bir bilanço değildi 12 aylık içinde aynı tepkisizlikte demek ki yine aynı boku yiyecekler bu çöküş nereye gider bilemiyorum ama tek bildiğim bu şirkette içinden çıkamadıkları bi bok varrrrr.....diye düşünüyorum.ytd
    Arkadasim bilanco okuyabilen her yatirimci. KUTPO nun bistteki en saglam mali yapidaki sirketlerden birisi oldugunda hemfikir...
    Kutpo sorun sirketin kurumsal olmayisi..ama kurumsal gibiymis gibi gozukmeye calismasi...yaptigi isle degil de yatirimcisini nasil daha cok yolarim vizyonsuzlugunda...

Sayfa 645/917 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655695745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •