hocam ist da neresi tam olarak yakınsak müsait olduğumuzdada üsküdar taraflarında çayımızı içeriz
Printable View
Beyler Kozaa takası görebilen varmı credit mi devam satışta
yabancı amcalar gerçekten baş baş diyo olabilirmi ? takaslara göre
günlük takası gören yokmu acaba
6,1 üstü kapanış yapmalı bugün bence
işlem hacmi çok yüksek bu kadar yüksek hacimle eksi kapatması iyi değil
syn ipman bak ben size söz veriyom bak....7,62 7,82 ye mutlaka gelecek ama siz de oradan basacak sın tekmeyi... ve 6,53 ten önce dönüp bakmyacaksın....ta ki.... 7,82 üzeri haftalık kapanış gelmeeden..söz mü....:one: bak bana bugün mesala bilrek yazdım bir daha yazmam..zaten...krdmd 2,34 ten alındı dedim...2,39 şut....bana kağıt mı yok ya para cebimde olsun yeter ki...bu anlayış yerleşmeli ki para kazanalım...syglar.....
Hepsi kolay, şaka bir yana....karamsarlığa fazla kapılma....Bilanço dönemi öncesi normal fiyat hareketleri....6-7 TL. arası zaten yıpratıcı geçiyor...Yakında 30-40 krş günlük marjlara da başlar...Diğer hisselere nazaran bu hissede yüksek maliyetle kalma olayı, çok daha yüksek bir oran ve bu da doğal, telafi gücü de o oranda yüksek çünkü....Bunu kendileri de bilerek, teknikden uzaklaşarak aşağı dalışlar yapıyorlar....
endeks yine 3-5 puancık da olsa artı kapatır gün sonu
tabi saat 16 16:30 seviyelerindeki sert satışlardan sonra
baakalım koza kaç kapatacak gün sonu
6 seviyesine yakn kapatırsa daha beklemeye devam mesajı
yok 6,11 üstü kapatırsa yukarı istekli demektir
Çoğu hisse normal hareket tarzlarında değiller, buna Bist-100 endeks de dahil, Citi ve Deutsche formasyon sınırlarını zorladıklarından ve devamlı da bozduklarından formasyon analizi Bist 100 de 116.600 sinyalini yakmaya başladı bile....:) :evil: (Geçmiş yıllarda böyle değildi...!!! )
KOZAA >>>120 Dakikalık sistem
https://resmim.net/f/KRzVZS.jpg
İpman dostum
2 yıldır kedi fare misali takılıyorum alemin kralına
Kozaa güven ara marjları yakala, umduğundan fazlasını bulacaksın...
Zor kararlar, ya uçarsa ya kaçarsa derken kaçırıyorlar ky yatırımcıya
Biraz cesaret ve dikkat iş tamamdır asla panik yapma şu olsun,bu olsun deme sat korkma yerine koyarsın
Burada bir birinden değerli üstatlar ve ustalar var onların yazdıklarını referans al kendi rakamlarını belirle yazılıp çizilenlere göre.
Bu sayfada çok güzel bir sinerji var, sayelerinde tencere kaynıyor.
Tüm arkadaşlara ustalara üstatlara saygılarımı sunarım...
Çok oyalan di buralarda son bir saattir yap bir harekette millet hisse görsün dicem de bakalım içimden geldi ucanlaz ortağım kızma sakin sonra nazar degdirdin diyor sun:halay:
6.10 a hamle gelmeli artık
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın ipman Albaraka pasta rica etsek
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şimdi gözüm gözüm yünsa yada alark da karar veremedim????
https://i.hizliresim.com/bVV398.png
syglar...ytd...
Koza da ikinci seans işlem hacmi düşmüş gibi pasta ne durumda yabancı satmaya devammi
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.