Sayfa 648/1527 İlkİlk ... 1485485986386466476486496506586987481148 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 5,177 - 5,184 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku
    syn ipman bak ben size söz veriyom bak....7,62 7,82 ye mutlaka gelecek ama siz de oradan basacak sın tekmeyi... ve 6,53 ten önce dönüp bakmyacaksın....ta ki.... 7,82 üzeri haftalık kapanış gelmeeden..söz mü....
    hocam 7.50 den gönderirim de oraya gelene kadar hanım beni göndermezse iyidir son 2 akşam ayrı yatıyoruz çantamı bile hazırlamış : ))

Alıntı Originally Posted by IPMAN Yazıyı Oku
    hocam hiç sıkıntı yok yeterki maliyetime geri gelsin en kral yerde yemek benden sana baş göz üstüne
    Hepsi kolay, şaka bir yana....karamsarlığa fazla kapılma....Bilanço dönemi öncesi normal fiyat hareketleri....6-7 TL. arası zaten yıpratıcı geçiyor...Yakında 30-40 krş günlük marjlara da başlar...Diğer hisselere nazaran bu hissede yüksek maliyetle kalma olayı, çok daha yüksek bir oran ve bu da doğal, telafi gücü de o oranda yüksek çünkü....Bunu kendileri de bilerek, teknikden uzaklaşarak aşağı dalışlar yapıyorlar....

3. endeks yine 3-5 puancık da olsa artı kapatır gün sonu
    tabi saat 16 16:30 seviyelerindeki sert satışlardan sonra

baakalım koza kaç kapatacak gün sonu

6 seviyesine yakn kapatırsa daha beklemeye devam mesajı

yok 6,11 üstü kapatırsa yukarı istekli demektir
    Beyler burada bulunmamın sebebi yeni gelen bu hisseyi almak isteyen arkadaşları 22 kez daha düşünmeye yönlendirmek hisseyi almışla ölmüşe ise çare bulunmaz

4.  Alıntı Originally Posted by loruhlano Yazıyı Oku
    Hepsi kolay, şaka bir yana....karamsarlığa fazla kapılma....Bilanço dönemi öncesi normal fiyat hareketleri....6-7 TL. arası zaten yıpratıcı geçiyor...Yakında 30-40 krş günlük marjlara da başlar...
    hocam zararına zaten satamam şimdiye kadar satmadım ama bu sefer fena çarpıldık bide bu dönemde izindeydim neler döndüğünü fazla takipte edemedim şurdan döner burdan döner derken malda kaldık neyse hanıma iyi haberi verim bari : )

5.  Alıntı Originally Posted by IPMAN Yazıyı Oku
    hocam 7.50 den gönderirim de oraya gelene kadar hanım beni göndermezse iyidir son 2 akşam ayrı yatıyoruz çantamı bile hazırlamış : ))
    kardeşim ben iskenderun hatay dayım..yengemle aranı düzelt ..'' bak seni iskenderun a götürecem seni de gönlnü yap..başımın üstünde yerin var. syglar...

Alıntı Originally Posted by IPMAN Yazıyı Oku
    hocam zararına zaten satamam şimdiye kadar satmadım ama bu sefer fena çarpıldık bide bu dönemde izindeydim neler döndüğünü fazla takipte edemedim şurdan döner burdan döner derken malda kaldık neyse hanıma iyi haberi verim bari : )
    Çoğu hisse normal hareket tarzlarında değiller, buna Bist-100 endeks de dahil, Citi ve Deutsche formasyon sınırlarını zorladıklarından ve devamlı da bozduklarından formasyon analizi Bist 100 de 116.600 sinyalini yakmaya başladı bile.... (Geçmiş yıllarda böyle değildi...!!! )

7.  Alıntı Originally Posted by nightbirdss Yazıyı Oku
    kardeşim ben iskenderun hatay dayım..yengemle aranı düzelt ..'' bak seni iskenderun a götürecem seni de gönlnü yap..başımın üstünde yerin var. syglar...
    eyvallah hocam allah razı olsun tabi oda belki takılıyordur ama sonuçta ortak paramız ben kendi payımdan vazgeçtim onun payı var
    inşallah bi uçak bileti ayarlayalım nasip olursa ziyaret etmek isterim sağolasın

KOZAA >>>120 Dakikalık sistem

Sayfa 648/1527 İlkİlk ... 1485485986386466476486496506586987481148 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •