bugünlerde hissiyatım borsaya borsaya yakın zamanda bi anda en az %10 basacaklar diyo
Printable View
bugünlerde hissiyatım borsaya borsaya yakın zamanda bi anda en az %10 basacaklar diyo
ONE MÜNİT ONE MÜNİT...Kahrol İsrail...:he:
memuru enflasyona ezdirmemişlermiş
yalancıyı ......
dolarda bi hareket olacak hiç bi şey olmasa bile bi hareket olacak diye bi his var içimde umarım benim tarafa olur
hakem kuruluna sevk edilmiş zamlar
sendikada yalancıl
uzlaşmazlık metnini imzalamadıklarını söylemişlerdi
çoktan tespit tutanağını imzalamışlar
Faiz kararından sonra h4'de gelen pinbarın tepe noktasına doğru ilerliyor , bugün düşmemek için iyi direndi h4'deki tobo'da güzel çalışıyor. ATR 14 tepe noktası değeri 5.80 gözüküyor bugün için , orayı vururmu günlük kapanışa kadar bilmiyorum ama şimdilik iyi gidiyor..
https://i.hizliresim.com/Z5XlMA.png
Forumda kimin troll olduğu az çok meydanda ama orta/uzun vadede shortçu olanlarında görüşüne saygı göstermek lazım kanımca. Benim hedefim XX kadar olmasada şuanki rakamdan yüksek. Aklı başında bir ekonomi yönetimi olmadığı sürece bu ülkede longcu olarakta kalırım.
geçende bu trollerin 2 sene önce neler yazdığını ifşa ettim,orada listenin en başında bir ZAT! var,trollün hasıdır.çok kişiyi terse koydu ama utanma olmadığından hala buralarda. ben böylelerini blokluyorum. bu herifler kısa vade şortçu falan değil dolar öldü bitti kafasındalar.
teknik olarak sitelerin reklam ücretini kazanma olayının temelinde n e olduğunu doğrusu bilmiyorum...ben siteye girip sayfayı açtığımda bana merhaba diyen reklam bazında mi? bir diğer ifade ile ben reklamı blocklarsam reklam ücretini mi etkiliyorum? site reklamı aldı ise isterse kimse bakmasın ücretini alır diye düşünüyordum. yanlış mi
o zaman ben dikkatimi dağıtan keyfini kaçıran reklamları izlemek nedeniyle siteye verdiğim zararı aidat olarak karşılaştım...bir TV kanalında reklamlar başladığında ben başka bir kanala zaplayinca da o TV kanalına zarar veriyor musum demek bilmiyordum😏
Google adsense ile yapiliyor bu islem. Siz sitenizde reklam icin bos alan birakiyorsunuz, ayni bilboard gibi. Google adsense sayesinde o bosluklar otomatik olarak dolduruluyor ve bu reklamlar karsiniza cikiyor. Hissenette bunun karsiliginda para kazaniyor. Bu nedenle reklamlari gostermek istemesi dogal karsilanmali
Reklam cirkindir, ne olursa olsun hos gorunmez ama sitelerinde birincil para kazanma kaynagidir.
Facebook ilk ciktiktan bir sure sonra finans isleri ile ugrasan eleman artik reklam almanin zamaninin geldigini dusunur ama Mark buna karsi cikar, cunku reklamlar ona gore hos gorunmuyordur ve bu nedenle uzunca bir sure facebook reklam yayinlamaz. Disaridan yatirimci bulur bunun yerine
Eger hissenetin ayakta kalmasi gerekiyorsa ve reklam istenmiyorsa uyelerden ya da disaridan finansman saglamasi gerekir. Bunu elbette zorunlu olarak yapamaz, bunun yerine DONATE yapabilir, bu da ne kadar basarili olur muamma
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fed tutanaklari bugun yayinlanacak herhalde. Oyle hatirliyorum
Sayın Bora Yaşar Kardeşim,
1991 den, rahmetli olana kadar, müellifi olduğum muhasebe programını kullanan Rahmetli YMM Halit Kültürel (İZMİR)meslektaşınızın büyük ısrarları ile, bu programı ticari olarak pazarlama çalışmalarımızın nasıl hüsrana uğradığını (2003), şaşırarak yaşayan bendenizin edindiği büyük tecrübeye binaen, HİSSE NET gibi kurulduğu günden beri (ısrarla paralı yapmamasını) takdirle izlediğim ve oldukça başarılı bulduğum forum sahibi arkadaşların, bu başarılarının devamı için, bizlerden tek istekleri olan, "addbroker"larımızı bu site için kapamamızı istemelerini, büyük bir anlayışla karşılıyorum.
İşin "parasal boyut" unun teknik detayları, tamami ile konumuz dışıdır.
Beni anlayışla karşılayacağınızı, ve teveccüh göstereceğinizi umarak saygılar sunarım.
Bakalim ne kadar guvercinlermis
# Gösterim Başına Ücret: Genellikle her firma sizlere sitenizde reklamlarını gösterdiğiniz için bir ücret öder. Bu genellikle 1000 gösterim başına bir ücret ile nitelendirilir.
# Tıklama Başına Ücret: Bu özellikle daha yüksek kazanç isteyenler tarafından sağlanan bir modeldir ki burada tıklama başı ücret binlerce gösterimden daha fazla para kazandırır.
# Üyelik Başına Ücret: Bazı reklam verenler kullanıcının reklama tıklamasını yeterli bulmaz, oradan para kazanmanız için tıklanılan reklama gidilerek üye olunmasını istemektedir. Kullanıcı üye olduktan sonra size para kazandırır. Bunu genellikle Adsense harici reklam firmaları çok uygulamaktadır.
Umarım açıklayıcı olmustur.
Son dakika! İdlib'de TSK konvoyuna saldırı düzenlendi.
Kapatın şu blocklayicilari, adamın asabına limon sıkmayın!:oleyo:
evet İzmirli hoca..tiklamama dışında ben adblocker kullanınca nasıl olumsuz etkiliyorum şimdi bir daha anlat bakalım...kendimi hain gibi hissettirdiniz ya helal olsun
Artık TL bulmanın tek yolu olan BORSA, $ bazında, tam bir kritik noktaya gelmiş görünüyor.
https://i.postimg.cc/1thVVtvt/R-033.gif
Teknik analiz kaidelerine göre, "4" , "1" in altına inmez. O zaman 1. deki destek ancak, $ yürürse kırılır.
Peki, bademlerin bundan habersiz olduğunu mu düşünürsünüz ? Hiç sanmıyorum.
O halde paralarını almaya devam...
İsrail medyası.
Son dakika: İdlib'de on binler Türkiye sınırına yığılıyor
Son dakika! Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, TSK konvoyuna saldırı düzenlendiğini ifade ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, ABD Başkanı Trump ile telefonla görüşme hazırlığı yaptığını açıkladı.
olayda "hain gibi hissetmek" aşırı duygusallık , yok böyle bir şey. Lütfen yanlış anlamayın.
Sadece , adblocker' ları bu site için devre dışı yapmayı ve bunu da diğer forumdaş'lara, bu talep yönünde tavsiye etmenin, game theoriye göre, herkesin menfaatine olduğunu yazarsanız, sizin gibi lider bir kişilik mutlaka takip edilecektir.
hala yanitlamadiniz...Reha beyin anlattığı sitenin reklam ücretine hak kazanma olayina adblocker nasıl etki ediyor? yer vererek site reklam gelirini kazanıyor...üyenin adblocker kullanması bu geliri etkilemiyor anladığım kadarı ile...adblocker geliri nasıl etkilemekte. anlatın anlayayim
Elbette. Ne kadar cok goruntulenme o kadar cok kazanc.
Bu tv reklamlarindan farkli. Orada reklami izlemen veya izlememen ne kanala ne de reklam veren sirkete bir kazanc saglamaz. Orada amac urunu senin bilincaltina yerlestirmektir
Ornegin bir gun cukur izlerken asagida kondom reklami cikiyor, o an onemsemedin. Bir gun lazim oldu gidiyorsun markete ya da eczaneye karsina farkli firmalar cikiyor ama sen x kondomu hatirliyorsun. Tabi ya cukurda gormustun. [emoji3]
Teknik detay lar, konu dışı, ancak, anladığım şu ki bu reklamları ,sanırım, tıklama mecburiyeti yok, lakin ekranda görünmeleri ile site için bazı avantajlar sağladığı kesin. Bu şekilde adblocker' ı kapa taleplerine yurt dışı sitelerde dolaşırken de çokça karşılaşıyorum.
Sözcü internet gazetesi de bir örnek..
Bence bu konu kapansa sanki daha iyi olacak..
konuyu kapatma gizleme, böylece sitenin maddi yararlarinin üyelerin bilgi ve bilinçli kabullerine değil de bilgisiz ve cahil kalmalarina dayanması benim alt yapıma ters...siteyi ücretli yapmaları bana daha doğru geliyor...sevmediğim bir ortam birilerine para kazandıracak diye sabredemem doğrusu...sevmedim bu durumu ve de yaklaşımı...neyse ben kestim..anlaşıldı...