Sayfa 650/999 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon
Arama sonucu : 7989 madde; 5,193 - 5,200 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz III

1.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    evet İzmirli hoca..tiklamama dışında ben adblocker kullanınca nasıl olumsuz etkiliyorum şimdi bir daha anlat bakalım...kendimi hain gibi hissettirdiniz ya helal olsun
    olayda "hain gibi hissetmek" aşırı duygusallık , yok böyle bir şey. Lütfen yanlış anlamayın.

Sadece , adblocker' ları bu site için devre dışı yapmayı ve bunu da diğer forumdaş'lara, bu talep yönünde tavsiye etmenin, game theoriye göre, herkesin menfaatine olduğunu yazarsanız, sizin gibi lider bir kişilik mutlaka takip edilecektir.

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Son dakika! Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, TSK konvoyuna saldırı düzenlendiğini ifade ederek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, ABD Başkanı Trump ile telefonla görüşme hazırlığı yaptığını açıkladı.
    bizim 2011 den beri suriyede ne işimiz var? amacımız ne?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    olayda "hain gibi hissetmek" aşırı duygusallık , yok böyle bir şey. Lütfen yanlış anlamayın.

Sadece , adblocker' ları bu site için devre dışı yapmayı ve bunu da diğer forumdaş'lara, bu talep yönünde tavsiye etmenin, game theoriye göre, herkesin menfaatine olduğunu yazarsanız, sizin gibi lider bir kişilik mutlaka takip edilecektir.
    hala yanitlamadiniz...Reha beyin anlattığı sitenin reklam ücretine hak kazanma olayina adblocker nasıl etki ediyor? yer vererek site reklam gelirini kazanıyor...üyenin adblocker kullanması bu geliri etkilemiyor anladığım kadarı ile...adblocker geliri nasıl etkilemekte. anlatın anlayayim

Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Halkbank "Dövizden TL'ye Dönüşüm Mevduat Hesabı" geliştirdiğini duyurdu 21.08.2019 10:43
    Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:

Mevduat sahiplerine avantajlı ürünler sunmayı sürdüren Halkbank, hesabındaki dövizini satarak tasarruflarını Türk Lirası olarak değerlendirmek isteyen müşterilerine "Dövizden TL'ye Dönüşüm Mevduat Hesabı" geliştirdiğini duyurdu. Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, "Yeni ürünümüzün, Türk Lirası'na geçişleri hızlandıracağına inanıyoruz" dedi.

Halkbank'ın yeni ürünü "Dövizden TL'ye Dönüşüm Mevduat Hesabı", Dolar ve Euro cinsinden birikimlerini kazançlı bir yatırım aracı olarak Türk Lirası mevduatında değerlendirmek isteyenlere özel ayrıcalıklar sunuyor. Hesap açılış alt limitinin 500 TL olduğu ürün kapsamında hesabındaki dövizini satarak dövizden Türk Lirası'na geçenlere, belirlenen vade aralıklarına göre yüzde 0.95 ile yüzde 1.10 arasında ilave marj uygulanıyor.

Kurdaki dalgalanmanın azaldığı ve Türk Lirası'nın değer kazandığı bir dönemde, geliştirdikleri yenilikçi mevduat ürünlerine olan ilginin her geçen gün arttığına dikkat çeken Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan:

"Gelişmiş ülkelerde parasal sıkılaştırmanın son bulmaya başlaması, uluslararası yatırım iklimini biraz daha yumuşattı. Bu süreçte, ülkemizde hayata geçirilen ekonomik uygulamaların başarıya ulaşması da piyasalara güven verdi. Bu koşullar altında, gelecek dönemde Türk Lirası varlıkların değer kazanmasına yönelik beklentilerin de yükselmesiyle birlikte Türk Lirası'nı destekleyecek yeni ürünlerin oluşturulması gerekiyordu. Bu ihtiyacı karşılamak üzere hazırlanan yeni ürünümüzün, daha önce dövize yönelen müşterilerimizin Türk Lirası gibi kazançlı yatırımlara geçişini hızlandıracağına inanıyoruz." dedi.
    Yahu buna gülünür.
    Gülünür de, ben bunun için ağzımı yormam.
    Başka bir şekilde gülerim.
    [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    anlaysmadigim ve belki de anlaysmadigim su..hissenet reklamını alsın. tamam.ben adblock kullanınca sitenin reklam gelirini mi olumsuz etkiliyorum
    Elbette. Ne kadar cok goruntulenme o kadar cok kazanc.

Bu tv reklamlarindan farkli. Orada reklami izlemen veya izlememen ne kanala ne de reklam veren sirkete bir kazanc saglamaz. Orada amac urunu senin bilincaltina yerlestirmektir

Ornegin bir gun cukur izlerken asagida kondom reklami cikiyor, o an onemsemedin. Bir gun lazim oldu gidiyorsun markete ya da eczaneye karsina farkli firmalar cikiyor ama sen x kondomu hatirliyorsun. Tabi ya cukurda gormustun. [emoji3]

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Yahu buna gülünür.
    Gülünür de, ben bunun için ağzımı yormam.
    Başka bir şekilde gülerim.
    [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    hala yanitlamadiniz...Reha beyin anlattığı sitenin reklam ücretine hak kazanma olayina adblocker nasıl etki ediyor? yer vererek site reklam gelirini kazanıyor...üyenin adblocker kullanması bu geliri etkilemiyor anladığım kadarı ile...adblocker geliri nasıl etkilemekte. anlatın anlayayim
    Teknik detay lar, konu dışı, ancak, anladığım şu ki bu reklamları ,sanırım, tıklama mecburiyeti yok, lakin ekranda görünmeleri ile site için bazı avantajlar sağladığı kesin. Bu şekilde adblocker' ı kapa taleplerine yurt dışı sitelerde dolaşırken de çokça karşılaşıyorum.
    Sözcü internet gazetesi de bir örnek..
    Bence bu konu kapansa sanki daha iyi olacak..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
     Alıntı Originally Posted by izmirli_hoca Yazıyı Oku
    Teknik detay lar, konu dışı, ancak, anladığım şu ki bu reklamları ,sanırım, tıklama mecburiyeti yok, lakin ekranda görünmeleri ile site için bazı avantajlar sağladığı kesin. Bu şekilde adblocker' ı kapa taleplerine yurt dışı sitelerde dolaşırken de çokça karşılaşıyorum.
    Sözcü internet gazetesi de bir örnek..
    Bence bu konu kapansa sanki daha iyi olacak..
    konuyu kapatma gizleme, böylece sitenin maddi yararlarinin üyelerin bilgi ve bilinçli kabullerine değil de bilgisiz ve cahil kalmalarina dayanması benim alt yapıma ters...siteyi ücretli yapmaları bana daha doğru geliyor...sevmediğim bir ortam birilerine para kazandıracak diye sabredemem doğrusu...sevmedim bu durumu ve de yaklaşımı...neyse ben kestim..anlaşıldı...

Sayfa 650/999 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •