bizim ülkede çok ütopik şeyler...insanları (şark kurnazlığını veya cehaleti) ve devlet sistemini ve düşüncesini (aflar, peşkeşler, kayırmalar) göz önüne alınca...
Printable View
bizim ülkede çok ütopik şeyler...insanları (şark kurnazlığını veya cehaleti) ve devlet sistemini ve düşüncesini (aflar, peşkeşler, kayırmalar) göz önüne alınca...
yazıma dikkat edersen benim de bunları defalarca doldurduğumu anlardın (abd de gra olarak).. bir kaç yıl doldurduktan sonra işin püf noktalarını gayet rahat anlıyorsun.. ben de zaten bir kaç yıldan sonra sistem gayet güzel işler dedim yukarıdaki yazımda.. ilk bir kaç yıl pürüzler olacaktır..
adamlar bu sistemi işletiyor.. sende bir yanlışlık olmalı.. ben yakınan kimse görmedim.. oldukça güzel ve ideal bir sistem.. şu anda bu sistemin bir şekilde benzerini serbest meslek sahipleri TR de kullanıyor.. ve bir sürü istisna kullanıyorlar.. normal vatandaşta bunu gayet guzel kullanabilir.. ki zaten abd de uygulanıyor.. bir problem yok..
kendin veya mali müşavir .. farketmez.. neticede sistem işliyor..
Amerika'da en zor ikinci iş Amerika'nın Başkanı olmaktır. Birincisi vergi mükellefi olmaktır
Valla bir mafia babasını, vergi denetleme memuruyuz diye ve yanına öyle girebilmişler çünkü öldürdüklerini hatırlıyorum.
Al Capone'yi de vergi kaçakçılığından, Alkatraza ancak tıkabilmişlerdi.
Velhasıl ABD vergi sistemi, burada işlemez.
Yani yolunmaya devammm...:)
Bundan ancak kendi kişisel gelirlerinizi arttırarak kurtulabilirsiniz daha iyi yaşayabilmek için...Bunun da çeşitli yöntemleri var...
http://cdn.gecmisgazete.com/assets/h.../4574_4669.jpg
Yöntem derken, otobüs mü alacağız?:oleyo:
Yok artık!:kahkah:
• Gümrük Birliği askıya alınsın
• Ekonomik yaptırım uygulansın
• Rusya bölgede ağırlık kazandı
• Türkiye'deki mülteciler zorla Suriye'ye gönderilemez
Avrupa Parlamentosu'nda düzenlenen Türkiye oturumundan satır başları👇
https://www.internethaber.com/merkez...i-2048653h.htm
Bu merkezin eyül ayı tahminiydi. bunu 6,05 e çekmişti..
bu madde ("Türkiye'deki mülteciler zorla Suriye'ye gönderilemez") zaten hepsinin amacını gösteriyor.. hem batı hem de suriye ve rusya bu sığınmacı nufus ile gelecekte bize çeşitli yollarla müdahale edebilmeyi amaçlıyor.. bu olayın insani yönleri artık yok, kalmadı.. işgal ve savaş boyutu var.. resmen göç mühendisliği ile bize açılmış bir savaş..
ABD Başkanı Trump:
“Türkiye / Suriye Sınırında büyük başarı. Güvenli Bölge oluşturuldu! Ateşkes gerçekleşti.
Kürtler güvende ve bizimle birlikte çok iyi çalıştılar. Yakalanan DAEŞ mahkumlar güven altına alındı. (TSİ) ^*Saat: 18: 00’de* bir açıklama yapacağım.“
evet duygu sömürülerine boyun eğmememiz gerekiyor.. avrupa ve batı bunu yapıyor.. ancak biz haklıyız.. kanuni olarak her açıdan da haklıyız ayrıca.. bu durum ülke bekası ile ilgili.. adamlar göstere göstere işgal edilmesini sağladılar ülkenin.. oldu bitti yaratıp.. onların yarattığı terör bu göçleri tetikledi.. durum normale dönünce gitmeleri gerekiyor..
bizde savaşlar geçirdik ama ülkemizi imar etmek için çalıştık, dedelerimiz , büyükannelerimiz ağlamadılar "...ama evimiz yıkılmış ne yapacağız biz" diye...çalıştılar ve ülkeyi yeniden inşa ettiler.. suriyelilerinde benzer şekilde çalışması gerekiyor..herkes başkalarını düşünüyor.. birazda Turk halkı düşünülmeli artık..
Son mb toplantısına da aynı rakamlardan gitmiştik. Mantık olarak aynı oranda indirim bekliyorum
En az 200, en çok 350
TRUMP saat 18 de ne diycek acaba ?
eskiden tekirdağda dilencilik sektörü, yerli ve milli olan çingene kardeşlerimin tekelindeydi,halbuki şimdi sektör tamamen suriyelilerin eline geçti, resmen istila edildik
Trump çinle ilgili bile bu kadar konuşmuyor artık.Olayı tamamen bir iç siyaset malzemesi haline getirdi.
Benjamin düşüyor
100 yarın 100 de Aralıkta...TCMB faiz indirimi...
AB den her an yaptırım kararlarının geleceğini düşünüyorum. O zaman doların durumu ne olur.
200 puan indirir..
250 bile olabilir..
aralıkda bi 200 daha indirir 12.50 yapar..
toplamda 4 puan
kriz öncesi 2017 aralık seviyesine geliriz.
banka mevduatlarına da baskı var..
eskiden göstergenin çevresinde dolaşan mevduatlar da baskı yüzünden 2 puan falan aşağılarda
Yani büyük bankalar yıl sonu 10 un altına inerler mevduatta..
REİS in teoremi de ispatlanır
suriye ve çözülen terör!! meselesi ile de biraz bunun meyvesini yer eyy CHP falan derken erken seçim + mahalli idareler kanunu ...
büyük şehirlerin geri alınması ...
ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi:
“Türk destekli kuvvetlerin işlediği savaş suçlarına dair kanıtlar gördük.”
benim bu aşka inancım kalmadı =(
Ben 200 baz puan indirim olacak diyorum. Merkez yine bizi kara kara düşündürecek. Ben vermiştim zaten çerez parası bekliyorum. Yıl sonu merkezin dolar kuru 5.60 herhalde oralara kadar getirecekler.
Zaten mevzu o. Çinle ilgili obsesif davrandıkça reelde çin karşısında ezildi. Kazanan belki yok, belkide çin ama us değil o kesin.
Mevzu başka şeyler olsunda çin konuşulmasın modunda epey zamandır zira ticaret savaşlarını kaybettiklerinin farkına vardılar ve ulusalcılık yapmanın bir herzeye yaramadığını gördüler ki zaten o tren çoktan kaçmıştı, artık dünya ekonomisine bağlı ufacık bir domino taşına birşey olsa en büyük taşı sallayabiliyor.
Tramp Turkiyeye yaptirimlar kalkacak,
Benjamin 5.730
y.t.degildir..
Tramp reise dakikada bir tesekkur ediyor...
y.t.degildir..
Herif lakapli trump dolara tecavüz etti yine