benim tek anlamadıgım,devlet bizden yardım istiyor sonra başka ülkere habire yardım ğönderiyor,,,sırbistana yardım etmek ne demek yaww
başka ülkelere yardım içinmi yapıldı bu kampanya,çok ilğinç değilmi,
Printable View
benim tek anlamadıgım,devlet bizden yardım istiyor sonra başka ülkere habire yardım ğönderiyor,,,sırbistana yardım etmek ne demek yaww
başka ülkelere yardım içinmi yapıldı bu kampanya,çok ilğinç değilmi,
Pozisyonum 1/10 short. Yukselmesi işime gelir açikcasi. Ama bu haftaki sert yükselişin duzeltmesini bekliyorum. Çöküş olur dağılır gibi beklentim yok. 98 lerin üstünü spotta beklemiyorum. O yüzden her yukari hareketi pozisyon arttırmak icin kullanıcam. Yatirım tavsiyesi zaten vermiyorum. Herkes gibi bende yanılabilirim. Sadece 92-94 araliğında spotun dinlenmesini bekliyorum. 110-112 araliğına kadar realizasyon normal.
Bence ımf ile görüşmeler oldu ,teknik şartlar konuşuldu .
Aynı şekilde fed le konuşuldu geçen hafta trump konuşuldu .
Diğer bir konu çinle de telefonda konuşuldu oradanda swap hikayesi çıkabiir.
Ha bu swap hikayesi kimle olursa olsun böyle bir dönemde hikayedir .
Varsa yapar yoksa burada tartışmaya vs gerek yok haber değeri yok olur. MB'da ne kadar var bilmiyorum.
MB dışında,Yurt içinde yerleşik kişilerin, YP mevduatıyla swap yapılabiliyorsa da haber değeri taşıyabilir. ama teknik olarak bunun mümkün olduğunu sanmam.
Hiç IMF anlaşması görmediniz mı, yılan hikayesi gibidir. Hatırlıyorum da, heyetlerin yüz ifadesine göre sonuç çıkartılmaya çalışılırdı.
Siz bütçenin 10 milyar dolar ile toparlanacağını mı düşünüyorsunuz? Turizm bitik, ihracat pazarların virus nedeniyle belirsiz. Belki günü kurtarirsınız, ama yapısal düzenlemeler yapılmadan 2020 yi kolay kolay atlatamayız. Dünyada kimse hasarın boyutlarını öngöremiyor. Yok imf yok swap anlasması bizi uçurmaz.
Basit bir şekilde ilacı adet basina100 dolara alacağımızı söz verebiliriz. Ohh yeah hep benim aklıma gelsin. Almaz isek ohoooo öyle bekle dur evde..alacan...[emoji173].... hooop para ilaca gidecek hooop evden cikicaz.
Hoooop hoppa hop...[emoji173] ilacı alma sıfır turist... hop hop..
Bugün çokomelli çıkmış yine önüne gelene milyarlar dağıtmış arkadaş kime dağıttın hani nerede
Yalan söylüyor yada dağıttılarsada kendi yandaşlarına dağıttılar
Her akşam camiden dua ile virüs öldürmeye çalışan kafadan ne bekliyorsun ulan araplar sizin piriniz sizin ağababanız onlar yapmıyorlarda sizinmi aklınıza geldi hadi yapanda zaten sizin gibi beyin yoksunu insanlar
Teknoloji üreten ülkeler her safhada üstünler
Çık sen camiden ilkokullara liselere ders ver
Dua okuyarak adamın röntgenini çek
Bu kafa değişmedikçe sittin sene bir adım ilerlemeyi bırak 500 lü yıllardaki arapların pis yaşamlarına döner 21 yüzyılda kıç yıkamanın orucu bozup bozmadığını tartışırız
Kamu bankalarını verdiği 10000 tl ye kadar destek kredisinde genellikle 3bin tl olarak onaylanmış
kamu bankalarının "kampanyaya" verdiği destek aslında halkın verdiği destek.. buna ek olarak iban mevzusu ve sms mesajları var..
Sussam bir türlü susmasam bir türlü
nedir insanların inançlarıyla derdiniz
inancın genlerle de araplarla da alakası yok
şunu bir anlasanız beyinsizliğin daniskasıdır yaptığınız şey.
Işinize bakın
insanların kutsallarına dil uzatmayın.
Abi benim 18 yaşını yeni doldurmuş hiç sigortası olmayan şuan da çalışmayan yeğenime kefil kağıt imza olmadan 10 bin TL 6 ay ödemesiz kredi çıkmış oda 10 bin TL lik şahin araba arıyor iş yok güç yok imza yok nasılsa ödemeyecek bu bırak krediyi o arabanın tüpünü alamaz
ABD de toplu meZarlar kazılıyormuş
Yarin 6500 puan eksi GAP bekliyorum ,
Sayın arkadaşlar
Bu corona işinde Çin bile komple kepenk indirdi milleti evden çıkarmadı vs vs
Kaç ayda düzlüğe çıktı ..
Cumartesi Pazar sokağa çıkma yasağı ile
Bu ihtimal sizce kaç gün uzar
Ha hadi diyelim komple Çin gibi kepenk indirsek
Bu vatandaş nasıl dayanır
Devlet destek yapar mı
Aklımda deli sorular oluşuyor ...
Çorona patlar patlamaz Türkiye de evde kal kampanyası başladığından beri çevrem de baya işten çıkarılmalar oldu
Çok su kaynatır bu iş
Sağlam para gerekiyor mücadele için
Faucı expresses'in dikkatli optimizm 'coronavırus saldırısı yavaşladı, abd mayıs'ta reopen başlayabilir
Çok değil birkaç sene önce yaşadığımız
Ekonomik krizde bütçe darbe almıştı
Üstüne bu corona çıktı
İşsizlik zaten yüksekti dahada yükselecek
Gıdada zamlar başlamış bile
Market alışverişiniz de Fiyatları kontrol edin
Gıda da yüzde 35 gerçek enflasyon olabilir böyle giderse
italyada ölüm olayı bayagı düşük rakam geldi,borsayı coşturabilir
Teknikçisi / sistemcisi
Alayı mala girdi
Du bakalım kolay para kazanacaklar mı göreceğim
Ytd
Üstad Felaket bekleyenlerin her hevesi kursağında kaldı
Bunuda aşarız inşallah
Allah inananlarla beraberdir
Onun her şeye gücü yeter ANE-LX2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=thunder;4332686]amerika nolcak ?[/QUOT
çinde düzeldi,italyada düzeliyor,amerikadada düzelecek beklentisi satın alınır
ABD fut.artida destekli sallayın endeks 100. bin görür ilerleyen günlerde sonrasını bilmem
Çöküş geyikleri bittiyse gerçeklere dönelim.. 100 bin salı günü geçilir mi? Yarına yetişir mi
Bb79 diline sağlık, yine kitapçıya 90 dan çakmışsın golü.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi