Sayfa 645/1002 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655695745 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,153 - 5,160 arası.

Konu: Viop - XVI

1. Ciddi bir taviz almadan bunlar çok zor. ABD'nin buna onay, izin vermesi için ciddi taviz alması lazim. Ha dersenki zaten taviz vermeye alisiklar, yanlış demem. Ama milletin çıkarına mı o sorulur. Bana kalırsa bizimkiler 2. Yardım paketini de göndermişler İngiltere'ye. muhtemelen para kopartitiz düşüncesiyle. Bence İngiltere'den biseyler cikabilir.
     Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    ben de onu diyorum Katar küçücük ülke ,abd ile en az 30-40 olur....
    bang bang you shot me down..

2. İngiltere.. Abdülhamit stayla.

3.  Alıntı Originally Posted by stradivarius Yazıyı Oku
    Ciddi bir taviz almadan bunlar çok zor. ABD'nin buna onay, izin vermesi için ciddi taviz alması lazim. Ha dersenki zaten taviz vermeye alisiklar, yanlış demem. Ama milletin çıkarına mı o sorulur. Bana kalırsa bizimkiler 2. Yardım paketini de göndermişler İngiltere'ye. muhtemelen para kopartitiz düşüncesiyle. Bence İngiltere'den biseyler cikabilir.
    papaz olayını hatırla.......

4. avrupa abd canının derdine düşmüş,kıçı kırık maske için birbirlerinin malına çökenler,her türlü tavizi verirler,adam muslugun başında yaww
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

5.  Alıntı Originally Posted by beta_ Yazıyı Oku
    Tabiki pazartesi 2000 eksi bekliyorum. Ama bu borsada heraeyi gordüğümden 117 olsada şaşırmam.
    Yalan habere bile bu kadar tepki veren bir borsada yarın 2000 puan eksi beklemenin mantığı ve dayanağı nedir sizce...
    Adam can atıyor roketlemek için...
    Y.T.D

6.  Alıntı Originally Posted by beta_ Yazıyı Oku
    Tabiki pazartesi 2000 eksi bekliyorum. Ama bu borsada heraeyi gordüğümden 117 olsada şaşırmam.
    pozisyonunuz nedir.

7. haydi dünya biz bize yeteriz,yakında başlar
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

8. Hatırlatmana gerek yok yukarda yazmışım zaten. Ancak , Papazda değiş tokuş edilecek şey belliydi burada ise henüz ne istenecegi ne verilebileceği belli değil.. o açıdan sıkıntılı.
     Alıntı Originally Posted by ugolnili Yazıyı Oku
    papaz olayını hatırla.......

Sayfa 645/1002 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655695745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •