https://www.tmsf.org.tr/tr/Tmsf/Mevduat/mevduat.sss
Benim gördüðüm, anladýðým özetle nkolayda 1kuruþ bile tmsf garantisi altýnda deðil.
https://www.tmsf.org.tr/tr/Tmsf/Mevduat/mevduat.sss
Benim gördüðüm, anladýðým özetle nkolayda 1kuruþ bile tmsf garantisi altýnda deðil.
Turkey 5 Years CDS 420
4/5/2021 15:00
Brent petrol
68,85
% 1,91
04/05/2021 14:14:47
nkolay dün 19.50 yi 85 gün vadeye veriyordu.Bugün 153 gün...Faizin yakýn dönemde düþmeyeceðinemi inandýlar acaba
NKolay 75 puan, PPF'ler ise 100 puan civarý artýþ gösterdi.. Bankalara yüksek faiz için biraz müsaade edildi sanýrým..
Çalýþan kiþi yanlýþ bilgi vermiþ. Nkolay bononun sýkça sorulan sorular sayfasýnda da belirtildiði üzere
"N Kolay Bono bir mevduat ürünü olmayýp, TMSF garantisi kapsamýnda deðildir."
Bilindiði üzere TMSF nin Bankalardaki Tüm döviz ve TL mevduatý hesaplarýna 150 Bin TL'ye kadar garantisi var.
Ama n kolay bono adýndan da anlaþýlacaðý üzere özel sektör bonosu yani Banka mevduatý deðil
hsbc 19.5 verýrken 18.75 mý dusmus?
Yellen teyze bombayý patlattý bu þartlarda bizim bu sene faiz indiriminin i sini bile düþünmememiz lazým
Yellen faizden çabuk vazgeçti.
2 saatte çark etmiþ.
https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...419706375?s=20
Bunlar da kafasý kesik tavuk modundalar iyice. Ben Türkiye'den kaçayým Amerika'ya gideyim diye düþünüyorum bazen sonra da Amerika'da da bu tarz þeylerin olduðunu görüyorum iyice caným sýkýlýyor.
Kaçmayý sadece fiziksel bedenin yer deðiþtirmesi olarak düþünmeyin, Amerikan borsalarýna para yatýrmak da bir çeþit kaçýþtýr. (Türk piyasalarýndan)
Kaçacak gidecek yer yok artýk. Her tarafta herkes kafayý yedi.
20 Mart sabahý Naci Aðbal yerine Þahap geldi.
19.03 dolar kuru 7,2185
05.05 dolar kuru 8,33
2,5 ayda % 15!!!!!!
þu olsaydý faizler %19'dan % 15'e çekilip kur bu ataðý yapsaydý, bu bir þekilde anlaþýlabilirdi. ama mevcut duruma anlam vermek hakikaten akla mantýða aykýrý.
deðerli TL istemiyoruz peki, bu bir yöntem olabilir. ama ya enflasyon!!! yazýk, uçurumun kenarýnda mýyýz yoksa uçurum çok derin, biz uçurumdan aþaðý kaymaya halihazýrda baþladýk mý?
Bu kur artýþý; öngörülemezliðin, keyfiliðin, canýmýn istediðini istediðim anda yaparýmýn þu ana kadarki bedeli. Faiz seviyesi ayný kaldýðý halde olmasýnýn sebebi bu. Bence çok mantýklý çünkü Aðbal zamanýnda þu zamanda þu olabilir gibi konsensüslü tahminler varken þu anda ayný toplantýlarla ilgili faiz artar da iner de yerinde kalýr da diyen çýkýyor. Güvenin olmadýðý belirsiz ortamda kur iner de çýkar da ama genel trend yukarý olur. Çünkü iniþler ayný zamanda döviz biriktirme fýrsatý olarak görülür.
Ýleri donemde faizler cok cikacak.talep enf olacak.ayrica maliyet enf.
Bayram sonrasý mevduat faizlerin 19,5 - 20 arasýna oturacak belli oldu ayrýca stopaj ya aynen %5 de uzatýlarak devam edecek veya dolarýn durumuna göre MB faizleri yükseltmemesi için stopajý yýl sonuna kadar sifirlayacak temmuzun 14 üne kadar zaman kazanacak yani her þey dolarýn durumuna baðlý olacak
8.30larda sabitlendi dolar çok yüksek deðil mi ya ama hala yükselme ihtimali de düþündürtüyor açýkçasý.
Dudu ya sormak lazim.alalimmi almiyalimmi satalimmi satmiyalimmi.
Sarmisaklasakdami saklasak....
Ani ataklarla 8.40'a yaklaþýnca haber oluyor, mamafi böyle yavaþ yavaþ yine ayný yerine gelince normalmiþ gibi davranýyorlar.
Aktif bank aradi gecen gun yazdigim gibi söyledim 5ay uyu sonra niye ciktiniz diye ara .20 ustu dusunurum dedim.
%20 net diyor rodeo
Birikimlerinize Özel %20 Net Faiz Oraný!
Bankamýza yeni getireceðiniz TL birikimlerinizi, Enflasyona Endeksli Mevduat Hesabý’nda %20,00 net faiz oraný ile enflasyondan etkilenmeden deðerlendirebilir, üstelik vade sonunda açýklanan enflasyon oranýna göre ilave getiri elde etme fýrsatýna sahip olabilirsiniz.
Kampanyadan yararlanabilmek için size en yakýn.................
diyo
Odea cazip görünüyor.. Ek 27290