N kolay dan aradılar bizimle tekrar çalışır mısınız diye bende dedim faiziniz düşük ve güvencemiz yok dedim. O da bizim güvencemiz var katılım bankalarında 2021 yılı için 227 bin TL miş her sene artiyormuş bilgilerinize saygılar
N kolay dan aradılar bizimle tekrar çalışır mısınız diye bende dedim faiziniz düşük ve güvencemiz yok dedim. O da bizim güvencemiz var katılım bankalarında 2021 yılı için 227 bin TL miş her sene artiyormuş bilgilerinize saygılar
Fibabank ,alternatifbank, burganbank, TEB gibi bankalarda bir numara yok çok geri de kaldılar onlarda en az 19,75 veya 20 yapmalıydı
Velev ki bitcoin'in değerini dolar ile ölçmeyi bıraktık ve dedik ki, bitcoin'in bir başka varlık tarafından desteklenmesine gerek yok çünkü bitcoin'in kendisi bir değerdir. (altın gibi)
O zaman kim elindeki malı bitcoin ile nasıl fiyatlayacak? 1 bitcoin'in ne kadar reel mal alacağının garantisi kim? Devlet yok, merkez bankası yok e ne kaldı geriye? Sırf manipülasyon ve spekülasyon.
Neticede bitcoin'in kendisi aslında sonsuz sayıda kopyalanabilen bomboş bir varlık. Hak ettiği tek değer ise bugünlerde NFT, geçmişte değerli tabloların sahip olduğu değer. Yani tamamen spekülasyon.
Belki yatırım demiştir ben yanlış anlamisimdir genelde bir sormak lazım diğer arkadaşlara yardımcı olmak açısından
Vakıfbank yenilemede 400 bin için %17.5 vermiş bana. Elinde başka oran olan var mı?
Bir sürü banka var 19 a özel bankalar
@ugurses
Her yasak yeni bir sorunu ortaya çıkarır; TÜİK'in sahadan-marketlerden topladığı fiyatlara ne olacağı çok açık. Kapalı reyon, eski fiyat, bu da değişmeyen fiyat olacaktır.
Enflasyon hesabını nasıl yapacağını TÜİK açıklamalı. Yoksa enflasyon da İçişleri'ne m havale edildi?
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri