günün en yükseğine çok yakın....
Printable View
günün en yükseğine çok yakın....
Hocam emekli buyuklerimiz yine iyi kotu,en fazla 3 ay nefes aldiracak, bir iyilestirme alir. Ama memur baboyu alir. Gelirden feragatla asgari ucrete gitti milyarlar. Eh 3.5 milyon memura 1500 lira verecegime 10 milyon emekliye 500 er yuz veririm mantigi olacak.
Memura zam+ enf farki+ ek zam Tuvikin insafina gore totalde 20 ya da 25 olur Ocakta.
borsa istanbul' da çıplak pozisyon taşımak riskli olmaya başladı. yönsüz stratejilere kanatlanmalı ...
ne demiş eröl evgin'in şakıdığı tevfik fikret şiirinde ;
kuşlar uçar kuşlar uçar ben koşarım
onların kanatları var benim kanadım kollarım
kuşlar kanadını çırpar ben de kolumu sallarım
uçun kuşlar uçun kuşlar yarışım var
hepinizle yarışım var , yarışım var
uçun kuşlar...
cik cik...
kıraş yolda , kendime masallar , masallar dünyası
Sendikamsi da sov yapar. Gumburlatif der, 2 yillik zammi toplar boler cikarir asgari ucrete verilen yuzde 50 yi bulur.
TL coin 15,66
Türk-İş Genel Sekreteri Pevrul Kavlak, asgari ücretteki vergi kesintileri kaldırıldığı için Asgari Geçim İndirimi (AGİ) uygulamasının da kalktığını söyledi. / Foreks Haber
Maaş oldu saksocu tarifesi.... :bravo:
Zamana emeğe yazık...
Şahap indirdi, dolar gayme bindirdi.:yes:
Reyis bu işin sorumlusunu, derhal kulağından tutup atmalı.:oleyo:
Arkadaşlar gram altın daha nereye kadar cıkar veya önüzeki aylarda düşermi şimdiden teşekkürler
Kıssadan hisse "Baharda seçime gideceğiz" , gerek şart anketler düzelirse ...Düzelmese diğer kesimde bir seçim rüşveti pardon zammı veririz sonbaharda seçime gideriz....
Bu arada zammın alım gücü düşükte görünse millet şu an bayağı keyifliydi...
https://i.hizliresim.com/bi3gux6.jpg
gülü güle oğlum :wave::wave::wave:
https://youtu.be/-JxpY_L_6zw
yarım kalan çay bardağım , mutluluğum - h. sütbıyık
MB herşeyi indirdi sizi bekliyorum dedi, bakmadı göz yaşına TL severlerin.
Galaksi liderimize zeval gelmesin, başta olduğu sürece doları olana ölüm yok.
https://i.ibb.co/gWDRXqT/indiragandi.jpg
Türkiye'nin gelişmesinin önündeki en büyük engellerden birisi altını gram/tl grafiği ile takip edenler olabilü.
Kendime masallarr!!1!
ytd
o değil de bugün de 75 dolar, 120 euro ve 9 gram altın sattım ... ne satarsam zarara dönüyor :kmk: . bir de ele geçen tlyi de artık münasip bir şekilde ne yapacam bilemedim artık :wu: nereye kadar gidecek ki böyle .
gazeteci tekstilci çorapçılarla maliye politikası yaparsan
tarih tekerrür eder..
https://files.catbox.moe/42sm35.JPG
Şimdi cebindeki TL parayla hemen git İskender Döner ye.!!!
Yemezsen, yarına ancak tavuk ekmek yersin.!!!!
Yemezsen, 2 gün sonra o parayla ancak bir şişe soda alırsın..!!!!
Ülkenin büyük sorunu.!!
Alım gücünün düşmesidir..!!!
Prof Özgür Demirtaş imza.!!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Evde kiyida kosede 3 ceyrek 3 de gram altin varmis bebelere getirmis hisim akraba. Hatun kisi benden gizlemis. Artik zenginler klubunde gibi hissediyorum kendimi.
bütün hafta sabah 9 da fırlayarak başladı.. yarın 9 da aynı şey olursa hop 16...
haftayı 16 üstü kaparsa önümüzdeki hafta nasıl olacak..
Memur alsa alsa zamcık alır! :whistling:
bosporos kardeş iskender yiyeyim de , ne kadar yiyebilecem.Bünyenin de alacağı iskender var :Sad: Hadi harcamaları da , ihtiyaçları da öne çektik diyelim nereye kadar . Eyvallah eldeki dövizin artışına sevinecekken , sepetteki tlnin erimesi hele hele de riski pek sevmeyen birisi olarak insanın canını sıkıyor. Hep sepet mantığıyla gidiyordum yıllardır. Mecburen riskli fonlara falan da geçiş yapmam lazım tl için ,borsaya kendim giremem. Orda da rüzgar terse dönerse bir de ordan öpecekler , ister fon ister borsa olsun .Vallahi kafada saç kalmadı 40 yaşta . Her şey saçma gelmeye başladı artık , yırtın yırtın nereye kadar
Şimdi bunların süper ekonomik bilgisine göre, piyasalar Türkiş gaymeylen dönüyormuş, eninde sonunda TL nakite dönecekmiş döviz bulunduranlar.
Yeminle bunların, dolarizasyonun ne olduğundan haberleri yok!
Bunlar kararlı dolarla oynayanların elini yakacaklar , 1 dolar 1 TL olacak
imza jöle kafa
Ne zaman olacak kısa zamanda 1 dolar 100 TL olup paradan 2 sığır, pardon yanlış oldu 2 sıfır atılınca olacak
Emin Çapa
@ecapa_aklinizi
·
3 Std.
Erdoğan: "Bizim paramız bellidir o da TL'dir. Biz Türk Liramızı yedirmeyeceğiz."
Aaaaaaaaaaaa, yandaşlarla dolar ve euro sözleşmeleri ÜÇ HARFLİLER mi yaptı?
TL azıcık da yandaşlarınızın parası olsa, hepimiz için daha güzel olmaz mı
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Yıl başında asgarî ücret 383 dolar gaymeymiş, % 50 zamlan 274 dolar gaymeye çıkmış.:dvr: