Sayfa 649/1004 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 5,185 - 5,192 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1. Evde kiyida kosede 3 ceyrek 3 de gram altin varmis bebelere getirmis hisim akraba. Hatun kisi benden gizlemis. Artik zenginler klubunde gibi hissediyorum kendimi.

2. bütün hafta sabah 9 da fırlayarak başladı.. yarın 9 da aynı şey olursa hop 16...
    haftayı 16 üstü kaparsa önümüzdeki hafta nasıl olacak..

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    70 lerde çocuktum orayı hatırlamıyorum ama 80 sonrasını iyi bilirim...Bende bildiğim yere göre cevap yazdım

Siyasi bir rüşvet verildi , anketlere bakılacak , sonra baskın seçim...
    Abi ankete bakana kadar pul olur o zam zaten

4. Memur alsa alsa zamcık alır!

Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    bütün hafta sabah 9 da fırlayarak başladı.. yarın 9 da aynı şey olursa hop 16...
    haftayı 16 üstü kaparsa önümüzdeki hafta nasıl olacak..
    Korkma.!!!
    Kemerleri bagla.!!!
    Crash tüm hızıyla Venezuela otobanında.!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

6. bosporos kardeş iskender yiyeyim de , ne kadar yiyebilecem.Bünyenin de alacağı iskender var Hadi harcamaları da , ihtiyaçları da öne çektik diyelim nereye kadar . Eyvallah eldeki dövizin artışına sevinecekken , sepetteki tlnin erimesi hele hele de riski pek sevmeyen birisi olarak insanın canını sıkıyor. Hep sepet mantığıyla gidiyordum yıllardır. Mecburen riskli fonlara falan da geçiş yapmam lazım tl için ,borsaya kendim giremem. Orda da rüzgar terse dönerse bir de ordan öpecekler , ister fon ister borsa olsun .Vallahi kafada saç kalmadı 40 yaşta . Her şey saçma gelmeye başladı artık , yırtın yırtın nereye kadar

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Abi ankete bakana kadar pul olur o zam zaten
    Hadi ankete hemen bakılır ahanda seçim deseler, en erken mayıs haziran ayında olur, o zam çoktan uçar.

Kışın seçime gidemezler, dogalgaz ve elektrek faturasını gören burnundan soluyacak.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by 3520 Yazıyı Oku
    Memur alsa alsa zamcık alır!
    "Z" Harfi fazla olmuş.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 649/1004 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız