Biryağ alacağına migros yağ hem kalite hem daha ucuz, yıllardır kullanıyorum
Printable View
Biryağ alacağına migros yağ hem kalite hem daha ucuz, yıllardır kullanıyorum
Altında 1900 dolarlar bekliyoruz.
Gümüştede 25 dolarları yeni yıla doğru.
İlk bahar-yaza doğru satışı planlıyorum.2000 dolar-30 Dolar civarında.
https://www.youtube.com/watch?v=kdp6jeAW8B4
https://i.hizliresim.com/pevmvie.jpg
Ricsos göcekte mayısta 3 kişi 33.000 tl gecelik 11.000
Ama işin bokunu çıkardıkları yer fiyatı değil fiyatın geçerli olduğu süre.
Sadece 15 dakika geçerli fiyatlar. Bu adam enflasyonun bokunu iyice çıkarmış. 15 dakika sonra bile fiyatların değişebileceğini varsayarak sadece 15 dakikalık fiyat veriyor.
Ucuza hisse kalmadı. Ülkedeki tek ucuz şey dolar. Ama bu baskı nereye kadar?
Ucuz birşey aradığın için yazıyorum :)
petrol inanılmaz ucuzzz (şu an)
seneye
bu zamanlar
brend 160/170 $
forex cart curt :he:
dizel 6
benzin 9
lpg 4
aylardan ne?
11.ay
Yıl 2021
22 B+D demişim
seneye bu zamanlar
yok inanmıyorum derseniz
bulur eklerim :)
bende yalan yok
daha ucuzzzu yok :he:
KREDİ RİSK PRİMİ SON 5 YILIN EN DÜŞÜK SEVİYESİNDE
Bugün ABD'de açıklanan makroekonomik verilere göre, Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE), kasımda aylık yüzde 0,1 ve yıllık yüzde 7,1 ile beklenenden az arttı. Almanya'da da yıllık enflasyon kasımda beklentilerle uyumlu şekilde yüzde 10'a geriledi.
Açıklanan veriyle birlikte FED'in enflasyonla mücadelede şahin tavrını yumuşatacağı beklentisiyle Türkiye'nin 5 yıllık kredi risk primi (CDS) 493 baz puanla 9 Aralık 2021 tarihinden bu yana gördüğü en düşük seviyeye indi.
https://www.karar.com/ekonomi-haberl...esinde-1712594
Arkaplanda neler dönüyor, o cds nasıl düşüyor ve son zamanlarda azalan dth nereye gitti - Kerim rota kaleminden
https://www.perspektif.online/dogan-gorunumlu-sahin/
İş bankası alım satım-EURO almış başını gitmiş-PARİTE 1.06,yani dolara bakarken bu uçtu.
Amerikan Doları - USD
AL18.75330 TL
SAT18.50740 TL
Avrupa Para Birimi - EUR
AL19.94420 TL
SAT19.68260 TL
İngiliz Sterlini - GBP
AL23.18100 TL
SAT22.87690 TL
İsviçre Frangı - CHF
AL20.19100 TL
SAT19.92610 TL
Valla bizleri iktidar dansöz gibi oynatıyor yeterki saltanatta kalalım diye,parası olanlarıda parasını eritme peşinde,%180 enflasyonu bıraktık,%80 uyduruk enflasyona karşılık bile mevduatçı bitik vaziyete,guya borsaya girmeye zorlaypı ateşin içine atmaya çalışıyorlar,kaç deneyimli borsacı varki ?
Bugün fed toplantısı var,borsa biraz limoni olur,adamlar tepeden korkutup ele veriyor alttan topluyor borsada yoluna böyle devam ediyor.
Kimse kusura bakmasında mevduat faizi %25 olmuş arka planda.gizli faiz oranı %30 demek bu oran.bu orablarla da dolar yükselmez.borsa mevduat herşey kazandırdı ocaktna beri.
Ekrem İmamoğlu : 16 milyon İstanbullunun evi Saraçhane’dir. İstanbul ve Türkiye, iradesine daha önce nasıl sahip çıktıysa bugün de çıkacaktır. Karar ne olursa olsun, kâh sevincimizi kâh irademizi göstermek adına herkesi saat 16.00’da Saraçhane’ye davet ediyorum.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun hapis cezası ve siyasi yasak istemiyle yargılandığı davanın sekizinci duruşmasına, saat 16.00’ya kadar ara verildi.
doların hikayesi getiri oranı ile alakalı değil
tamamen makro ekonomik veriler ile alakalı
sadece 1 yıllık dış ticaret açığı 100 milyar usd ve cari açığı (ki çoğu net hata noksan ile kapatılmış) 25 milyar usd olan bir ekonominin yürümesi imkansızdır.
bir de buna %150 üfe ve ihracatçının maliyet problemleri nedeniyle rekabet yeteneğini kaybetmesini eklerseniz süreci daha iyi anlamış oluruz.
Gecen youtube'da izledim.
Adam bu endeks 9.000 olur diyor.
Hep 50 cent olmustur diye acikliyor.
Yani dolar 30 TL. endeks 15.000.
Ne diyelim, bekleyip gorecegiz.
Kılıçdaroğlu: Ekrem başkanın ve İstanbulluların yargılandığı davaya bakan hakim, "Sözlerin kime yönelik olduğu belli, tartışmasız Süleyman Soylu'ya söylenmiştir" demişti. Bunu diyen bir hakimin vereceği karar açık ve nettir. Beraat dışında her karar saray talimatı ve kumpasın itirafı olacaktır. Sarayı son kez uyarıyorum. Yargının üzerinden elinizi çekin, bu halk kimsesiz değildir, aklınızı başınıza alın.
Amerikan Doları - USD
AL18.78370 TL
SAT18.53730 TL
Avrupa Para Birimi - EUR...20 gözüküyor işbankta,dolara göre fark 1.25:notr:...bu akşam fedin kararıda var:whistling:
AL20.00460 TL
SAT19.74220 TL
İngiliz Sterlini - GBP
AL23.26920 TL
SAT22.96400 TL
İsviçre Frangı - CHF
AL20.30010 TL
SAT20.03380 TL
Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK başkan ve üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. İmamoğlu hakkında siyasi yasak kararı verildi.
Mansur Yavaş : Bugün alınan karar adaletten ve hukuktan bağımsızdır. Hiçbir siyasi çıkarın, halkımızın iradesinden üstün olmasını kabul etmiyoruz.
El ele çıktığımız bu yolda biz daima doğrudan yana olacağız Başkanım
Kılıçdaroğlu ve CHP heyeti özel uçakla İstanbul’a dönüyor. Tüm CHP milletvekilleri yarın İstanbul’da olacak.
hayırlı olsun
Burada akçılar seçimde yok olur:rtfm:
TVNET dışında hiçbir yalaka kanallarında ses yok,sadece o kanal bizlere hakaret ediyor,yazdık bunu bir kenara:rtfm:
6 yaşındaki kız çocuğunun istismarına ilişkin davada Kadir İstekli ve Yusuf Ziya Gümüşel hakkında yakalama kararı verildi
sayın Ekrem imamoğluna 31 ay hapis cezası verilmiş,
direne direne KAYBEDECEKLER
Gerçekten toplam 31 ay yapıyor.
Tuhaf tesadüfler.
Bu arada bu karar ile ilgili 53. Maddeden bahsediyor. Detayına hakim değilim ama başkan beyin nicki ile bağlantılı sanırım.
https://www.sondakika.com/haber/habe...i-53-15494921/
Benim anlamadığım eskiden böyle bir olay olsaydı dolar mermi gibi fırlardı. Bu olayı hiç önemsememiş hatta düşmüş. İyi yada kötü orası ayrı ama doları iyi sabitlemişler. Aklıma Western filmlerdeki evcilleştirilen yabani atlar geliyor. Nebati şimdilik iyi iş başarmış.
kararı veren hakimi ileride fetöcü ilan etmezlerse ben bir şey bilmiyorum..