Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK başkan ve üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. İmamoğlu hakkında siyasi yasak kararı verildi.
Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, YSK başkan ve üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle yargılandığı davada 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. İmamoğlu hakkında siyasi yasak kararı verildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Mansur Yavaş : Bugün alınan karar adaletten ve hukuktan bağımsızdır. Hiçbir siyasi çıkarın, halkımızın iradesinden üstün olmasını kabul etmiyoruz.
El ele çıktığımız bu yolda biz daima doğrudan yana olacağız Başkanım
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Kılıçdaroğlu ve CHP heyeti özel uçakla İstanbul’a dönüyor. Tüm CHP milletvekilleri yarın İstanbul’da olacak.
hayırlı olsun
bir halt olacağı yok.
Burada akçılar seçimde yok olur![]()
TVNET dışında hiçbir yalaka kanallarında ses yok,sadece o kanal bizlere hakaret ediyor,yazdık bunu bir kenara![]()
6 yaşındaki kız çocuğunun istismarına ilişkin davada Kadir İstekli ve Yusuf Ziya Gümüşel hakkında yakalama kararı verildi
Yer İmleri