Büyükþehir Belediyesi Baþkaný Ekrem Ýmamoðlu, YSK baþkan ve üyelerine hakaret ettiði gerekçesiyle yargýlandýðý davada 2 yýl 7 ay 15 gün hapis cezasýna çarptýrýldý. Ýmamoðlu hakkýnda siyasi yasak kararý verildi.
Büyükþehir Belediyesi Baþkaný Ekrem Ýmamoðlu, YSK baþkan ve üyelerine hakaret ettiði gerekçesiyle yargýlandýðý davada 2 yýl 7 ay 15 gün hapis cezasýna çarptýrýldý. Ýmamoðlu hakkýnda siyasi yasak kararý verildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Mansur Yavaþ : Bugün alýnan karar adaletten ve hukuktan baðýmsýzdýr. Hiçbir siyasi çýkarýn, halkýmýzýn iradesinden üstün olmasýný kabul etmiyoruz.
El ele çýktýðýmýz bu yolda biz daima doðrudan yana olacaðýz Baþkaným
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Kýlýçdaroðlu ve CHP heyeti özel uçakla Ýstanbul’a dönüyor. Tüm CHP milletvekilleri yarýn Ýstanbul’da olacak.
hayýrlý olsun
bir halt olacaðý yok.
Burada akçýlar seçimde yok olur![]()
TVNET dýþýnda hiçbir yalaka kanallarýnda ses yok,sadece o kanal bizlere hakaret ediyor,yazdýk bunu bir kenara![]()
6 yaþýndaki kýz çocuðunun istismarýna iliþkin davada Kadir Ýstekli ve Yusuf Ziya Gümüþel hakkýnda yakalama kararý verildi
Yer Ýmleri