Yüklü alım satım derken kaç kira, mesela 50 bin tl de sıkıntı yaşanabilir mi
Printable View
Yüklü alım satım derken kaç kira, mesela 50 bin tl de sıkıntı yaşanabilir mi
ZBT fonunda 200 civarı yatırımcı var.Derinlik olmayan hisseler gibi düşünün yüklü satış emri geldiği an yada satmak istediğinizde fonu yönetenler bu fırsatı kaçırmıyor.Fon artı kapatacağı gün eski kapatıp durumu fırsata çeviriyorlar.Tam tersi durumda mevcut fona yüklü alım geldiği zaman fiyatı yukarı çekip fonu yüksek fiyattan alnanızı sağlıyorlar.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçmişte bono ödemesi yapamayan şirketler tek tük oldu ve o öst lerini barındıran fonlarda ani değer kayıpları yaşandı.Seçimlerden sonra kredi dağıtma ya da yapılandırma olayı da azalacak ,şirketler için çok daha sıkıntılı günler gelecek.Öst leri barındıran fonlar ve dolayısıyla o fonları alan yatırımcılar zarar görecek.Asıl bundan sonra bu tür fonların darbe alacağını düşünüyorum.
Ne yapacağımızı şaşırdık... bu fonları incelediğimde son 5 yılda sadece bir noktada bir miktar geri çekilme yaşamış.. ülke olarak şu an önümüzü tam göremediğimizden,konkordota vb. şirketlerin sıkıntıya girme ihtimali az değilken bu tarz fonları almakta biraz daha sabırlı olunabilir ..
T+1 gözüküyor sanki.
"Yatırımcıların Borçlanma Araçları Piyasasının açık olduğu
günlerde saat 13:30 a kadar verdikleri katılma payı alım-satım
talimatları talimatın verilmesini takip eden ilk hesaplamada
bulunacak pay fiyatı üzerinden yerine getirilir."
Şubat ayı fon dağılımın raporuna aşağıdaki linkteki PDF dosyasını indirerek ulaşabilirsiniz. Kodlarıyla birlikte göreceksiniz tahvilleri teker teker bulmanız gerekecek.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/744728
TRSAKYP41612 Akyürek Tüketim Ürünleri Pazarlama Dağıtım Ve Ticaret A.Ş. 16,37 26.04.19 05.11.14 400 4 26.01.2018 32,00 16.09.16
fonun içinde bu ürün var ağırlığı %6
borsada kottan çıkmış , şirket sürekli zarar ediyor. battı mı bilmiyorum
2019 Ocak Ayında ödeme yapamamış. Linkte açıklama
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/735225