Sayfa 130/195 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180 ... SonSon
Arama sonucu : 1559 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: Mevduat faizimi yoksa Para piyasası fonu mu

1. Yüklü alım satım derken kaç kira, mesela 50 bin tl de sıkıntı yaşanabilir mi

2.  Alıntı Originally Posted by ideaid Yazıyı Oku
    Yatırımcı sayıları benim de dikkatimi çekmişti.. bir dolu 300-500 yatırımcılı fon gördüm..bu sayılar çok az gelmişti bana, bu kadar az mı bu fona yatırım yapanlar demiştim. Yatırımcı sayısının az olması bize ne gibi sakıncalar doğurabilir, biraz daha ayrıntılı anlatabilir misiniz
    ZBT fonunda 200 civarı yatırımcı var.Derinlik olmayan hisseler gibi düşünün yüklü satış emri geldiği an yada satmak istediğinizde fonu yönetenler bu fırsatı kaçırmıyor.Fon artı kapatacağı gün eski kapatıp durumu fırsata çeviriyorlar.Tam tersi durumda mevcut fona yüklü alım geldiği zaman fiyatı yukarı çekip fonu yüksek fiyattan alnanızı sağlıyorlar.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by ideaid Yazıyı Oku
    içinde bu bonoları bulundurmasının riski çok mu fazla acaba. trendine bakıldığında neredeyse hiç gerileme yok... yani geçmişteki hemen her vadede kazandırmış
    Geçmişte bono ödemesi yapamayan şirketler tek tük oldu ve o öst lerini barındıran fonlarda ani değer kayıpları yaşandı.Seçimlerden sonra kredi dağıtma ya da yapılandırma olayı da azalacak ,şirketler için çok daha sıkıntılı günler gelecek.Öst leri barındıran fonlar ve dolayısıyla o fonları alan yatırımcılar zarar görecek.Asıl bundan sonra bu tür fonların darbe alacağını düşünüyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    Geçmişte bono ödemesi yapamayan şirketler tek tük oldu ve o öst lerini barındıran fonlarda ani değer kayıpları yaşandı.Seçimlerden sonra kredi dağıtma ya da yapılandırma olayı da azalacak ,şirketler için çok daha sıkıntılı günler gelecek.Öst leri barındıran fonlar ve dolayısıyla o fonları alan yatırımcılar zarar görecek.Asıl bundan sonra bu tür fonların darbe alacağını düşünüyorum.
    Ne yapacağımızı şaşırdık... bu fonları incelediğimde son 5 yılda sadece bir noktada bir miktar geri çekilme yaşamış.. ülke olarak şu an önümüzü tam göremediğimizden,konkordota vb. şirketlerin sıkıntıya girme ihtimali az değilken bu tarz fonları almakta biraz daha sabırlı olunabilir ..

5.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Bence acele etmeseydiniz hayırlı olsun
    Suna bakıyorum bende
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=FYO
    Bu fonun getirisi iyimiş.

finansman bonosu ve özel sektör tahvillerinin içeriğine ulaşabilirmiyiz acaba.

t+1 t+2 olayı var mı bunda

6.  Alıntı Originally Posted by ogzgn Yazıyı Oku
    Bu fonun getirisi iyimiş.

finansman bonosu ve özel sektör tahvillerinin içeriğine ulaşabilirmiyiz acaba.

t+1 t+2 olayı var mı bunda
    T+1 gözüküyor sanki.

"Yatırımcıların Borçlanma Araçları Piyasasının açık olduğu
    günlerde saat 13:30 a kadar verdikleri katılma payı alım-satım
    talimatları talimatın verilmesini takip eden ilk hesaplamada
    bulunacak pay fiyatı üzerinden yerine getirilir."

Şubat ayı fon dağılımın raporuna aşağıdaki linkteki PDF dosyasını indirerek ulaşabilirsiniz. Kodlarıyla birlikte göreceksiniz tahvilleri teker teker bulmanız gerekecek.

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/744728

7. TRSAKYP41612 Akyürek Tüketim Ürünleri Pazarlama Dağıtım Ve Ticaret A.Ş. 16,37 26.04.19 05.11.14 400 4 26.01.2018 32,00 16.09.16

fonun içinde bu ürün var ağırlığı %6

borsada kottan çıkmış , şirket sürekli zarar ediyor. battı mı bilmiyorum

8.  Alıntı Originally Posted by ogzgn Yazıyı Oku
    TRSAKYP41612 Akyürek Tüketim Ürünleri Pazarlama Dağıtım Ve Ticaret A.Ş. 16,37 26.04.19 05.11.14 400 4 26.01.2018 32,00 16.09.16

fonun içinde bu ürün var ağırlığı %6

borsada kottan çıkmış , şirket sürekli zarar ediyor. battı mı bilmiyorum
    2019 Ocak Ayında ödeme yapamamış. Linkte açıklama

https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/735225

Sayfa 130/195 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz