Yüklü alým satým derken kaç kira, mesela 50 bin tl de sýkýntý yaþanabilir mi
Yüklü alým satým derken kaç kira, mesela 50 bin tl de sýkýntý yaþanabilir mi
ZBT fonunda 200 civarý yatýrýmcý var.Derinlik olmayan hisseler gibi düþünün yüklü satýþ emri geldiði an yada satmak istediðinizde fonu yönetenler bu fýrsatý kaçýrmýyor.Fon artý kapatacaðý gün eski kapatýp durumu fýrsata çeviriyorlar.Tam tersi durumda mevcut fona yüklü alým geldiði zaman fiyatý yukarý çekip fonu yüksek fiyattan alnanýzý saðlýyorlar.
SM-J710FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçmiþte bono ödemesi yapamayan þirketler tek tük oldu ve o öst lerini barýndýran fonlarda ani deðer kayýplarý yaþandý.Seçimlerden sonra kredi daðýtma ya da yapýlandýrma olayý da azalacak ,þirketler için çok daha sýkýntýlý günler gelecek.Öst leri barýndýran fonlar ve dolayýsýyla o fonlarý alan yatýrýmcýlar zarar görecek.Asýl bundan sonra bu tür fonlarýn darbe alacaðýný düþünüyorum.
Ne yapacaðýmýzý þaþýrdýk... bu fonlarý incelediðimde son 5 yýlda sadece bir noktada bir miktar geri çekilme yaþamýþ.. ülke olarak þu an önümüzü tam göremediðimizden,konkordota vb. þirketlerin sýkýntýya girme ihtimali az deðilken bu tarz fonlarý almakta biraz daha sabýrlý olunabilir ..
T+1 gözüküyor sanki.
"Yatýrýmcýlarýn Borçlanma Araçlarý Piyasasýnýn açýk olduðu
günlerde saat 13:30 a kadar verdikleri katýlma payý alým-satým
talimatlarý talimatýn verilmesini takip eden ilk hesaplamada
bulunacak pay fiyatý üzerinden yerine getirilir."
Þubat ayý fon daðýlýmýn raporuna aþaðýdaki linkteki PDF dosyasýný indirerek ulaþabilirsiniz. Kodlarýyla birlikte göreceksiniz tahvilleri teker teker bulmanýz gerekecek.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/744728
TRSAKYP41612 Akyürek Tüketim Ürünleri Pazarlama Daðýtým Ve Ticaret A.Þ. 16,37 26.04.19 05.11.14 400 4 26.01.2018 32,00 16.09.16
fonun içinde bu ürün var aðýrlýðý %6
borsada kottan çýkmýþ , þirket sürekli zarar ediyor. battý mý bilmiyorum
2019 Ocak Ayýnda ödeme yapamamýþ. Linkte açýklama
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/735225
Yer Ýmleri