Böyle demişti Jackie...:)
Mavi kanalın dibini ben 3, 67 - 3,68 okumuştum.
Yanlış mıyım?
Belki de önce 3,67, sonra 3,65...
Printable View
Varlık fonu değil o, medya havuzu gibi havuz oluşturuldu sanırım. Gezi-17/25 sürecinde epey yabancı çıkışı oldu borsadan, 59bine gelmişti endex. Oralardan AK yatırım girdi ilk, hayatımda görmediğim rakamlarda alım yapıyordu, sonra gedikten işlem yapmaya başladılar 90bin yaptılar endexi tekrar. En son yatırım finansmana geçti, diğer kurumları da ayak olarak kullanıyorlar.
Gezi sürecinde RTE; "Benim borsada param yok düşürün istediğiniz kadar altında siz kalırsınız demişti." Sonra Yiğit Bulut'u danışmanı yaptı ve bu teraneler dönmeye başladı, daha da görmedim borsa hakkında böyle konuştuğunu.
Sayın Günaydın;
Öncelikle belirtmek isterim ki. size "troll" sünüz demedim. Bu alınganlık neden anlamış değilim. (tabii bazı yara durumlarını sezmeye başladığı mı da itiraf etmeliyim.)
İkincisi Sorduğunuz soru çok provakatif bir tarz içeriyordu. Yanılıp da cevap veren olsa yatırım tavsiyesinde bulunmuş olacaktı. Buradaki forumdaşların suç işleyerek zor durumda kalmasını istemeyiz değil mi? İşte o nedenle uyarmak için o yazıyı yazdım.
(o kadar hisse başlığı varken sizin burada sorunuzu dile getirmeniz de gerçekten büyük tesadüf. Ama beyan esastır diyerek daha da ilerletmeyeceğim bu konuyu)
Anlamı itibarı ile bu başlık mutlaka bir yerde yanlışa evrilecektir. Zira hiç bir şey tek yönlü ilerlemez. Bu nedenle burada doların düşeceği konusunda da yazıların yazılmasına taraftarım. Tabii ki iddia olunan tezin temelleri ile birlikte kimseye yalamalık ve borazanlık yapmadan. Ancak bundan da önemlisi kimseyi "vatan haini", "bölücü",vb. sözcük ve imalarla yaftalamadan. (sizi tenzih ederim yazınızda böyle bir niteleme yoktu.)
Son olarak hisse konusu dışında küresel ve Türkiye ekonomisi konusunda (döviz dahil her türlü finansal araçlara ilişkin ) Makro düzeyde ki yazılarınızı yazmanızda benim için hiç bir sakınca olmadığını da bilmenizi isterim.
saygılarımla.
İlave yüzde 40 'ı oralardan almayı düşlüyorum.
sn.ronin
kendimi doğru ifade edebilmek tek arzum, üzerinde durduğum nokta döviz kurlarının yönü, çünki hem bulunduğum sektörü ilgilendiriyor hemde hemde doğru yatırım tayini açısından son derece önemli benim için, bu yüzden konuya vakıf üyelere sorularım oldu.
anlayışınız için teşekkür ediyorum, prensibim gereği siyasetten uzak dururum, siyaset durumu idare etme sanatıdır, ama ben gerçeği yaşıyorum, toplumun merkezindeyim halkın arasındayım.
saygılarımla
bende 2002 yılında Cem Uzan'a destek için bir miktar ÇEAŞ almıştım,tüm hatlarımıda Telsim ile değiştirmiştim. çok ciddi değerler değil ama buhar oldu gitti paralarım . Bu üçkağıt hırsız borsası BİST'e( o zamanki adı İMKB) o zamandan beri hiç para yatırmadım ve yatırmamda. Daha öncede EGSHOL batığım vardı ona hiç girmeyim. ikiside devlet tarafından çöp edilmiş kağıtlardır. şirketler batmadı haa,bizzat devlet tarafından dolandırıldık.
https://resmim.net/f/kMRyLR.png
dolares son görünüm böyle bence..