İOS 12 kullanan telefon sahiplerinin Tefas mobil çilesi sürüyor.
Millet İOS 10'u bile desteklerken, TEFAS son model telefonlara uygun yapmış uygulamanın en son sürümünü.
Printable View
İOS 12 kullanan telefon sahiplerinin Tefas mobil çilesi sürüyor.
Millet İOS 10'u bile desteklerken, TEFAS son model telefonlara uygun yapmış uygulamanın en son sürümünü.
Gbc ne zamandır topluyorum tam olarak bilmiyorum , belki 4-5 ay. Uzun zamandır eksideydim. Düştükce aldım , çok uzun zamandır düşünce düzenli almayı bırakmıştım. Şu anda bu fona ayirdigim para 6 aylık mevduat faizinden fazla kazandırdı bana, düşüşlerde düzenli alsaydim belki daha fazla kazandiracaktı.
Hemen umutsuz olmamak lazım geleceği bilemiyoruz ama iyi fonlardan kâr alma ihtimali de fazladir diye düşünüyorum
Sn muratti77 vob24 de 2008 yılında yazdıklarınıza da çoğunlukla katılmıyordum şimdiki yazılarınıza da çoğunlukla katılamıyorum. Lafım size değildi bu arada çoğu görüşlerinizi beğenirim özellikle de risk yönetimi konularında. ama piyasa dinamikleri ve piyasa oyuncularını yorumlamanız konusunda totalde sizi haddinden fazla iyimser bulurum ..
Bu arada "Rasyonel olmayan bir toplumda rasyonel olmak hiç rasyonel değildir..."
Fikirlerin çarpışmasından hakikatin ışığı doğar.
Yeterki sizler gibi fikir tartışılsın.