THY resmen DOCO'ya goz dagi verdi. Yalniz anlamadigim sey 300 kusurden 170 lere dususte sesini cikarmayan yonetim bu gun neden boyle bir aciklama gondermek zorunda kaldi. Yarin enterasan isler olacak gibi. Bakalim.
Printable View
THY resmen DOCO'ya goz dagi verdi. Yalniz anlamadigim sey 300 kusurden 170 lere dususte sesini cikarmayan yonetim bu gun neden boyle bir aciklama gondermek zorunda kaldi. Yarin enterasan isler olacak gibi. Bakalim.
para girişi
http://imageturko.com/?di=PUUY
para çıkışı
http://imageturko.com/?di=CW3U
Resmen kafa karıştırıcı bir açıklama thy,nin doco ile yola devam etmek istedigi ortada fakat atilla dogudan,ın yatırıma yanaşmadıgı söyleniyordu şirket bugün yaptıgı açıklamada 3. havalimanına yatırım yapma konusunda istekli oldugunu belirtmiş o zaman thy neden sats ile iyi niyet sözleşmesi imzaladı anlaşılır gibi degil gerçekten.......
Bedelli yapsa 3. Havalimanı için kim ne diyecek iyiki yaptı der yatırımcı.
ytd
Çok haklısınız, bakınız ben firmanın ortağıyım, şuan firmam ile ilgili ne olup bitiyor, geleceği nedir anlıyor muyum? HAYIR.
Yönetimi insafa davet ediyorum, ayıptır, günahtır.
Eğer;
Bedelli yapacaksanız ve millete malı verip para toplayıp sonra geri alacaksanız, biz parayı veririz ama siz bu sahtakarlığın hesabını vicdanınızda veremezsiniz. Kursağınızdan geçmesi diyen çok olur, illa çıkar biryerinizden.
Eğer;
Hisse tepe fiyatlara giderken çok dağıldı, geri toplamak için iyi haberleri gizleyelim yada belirsizlik yaratıp fiyatı aşağı çekelim dediyseniz, kursağınızdan geçmesin.
Koskoca firma, ana işi havaalanı yemekçiliği, 3. Havaalanında olacağınızı, olmak istediğinizi bugün açıklıyorsunuz.
Fakirin fukaranın, milletin alın terinin, küçük büyük yatırımcının parasına hakkına göz dikmişsiniz. Kimbilir firmayı beğenip de alıp bugün zararına satan kaç kişi oldu.
Kursağınızdan geçmesin.
Mayıs ayında açıklanan 2016/2017 yıllık bilançoda satışların %10 unu aşan kısım olarak tek şirketten bahsediliyor ki bu muhtemelen THY , ve bahsi geçen rakam 1.090 m . 3.5 milyarlık toplam bilançoda %30 a tekabül eder.
MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sorun var,thy na yalvarma gördüm açıklama da,doco vazgeçilmez olduğunu zannediyor,thy naz yapıyor hissine kapıldı,yemeğinin maĺını yerler Atiĺla,olay ciddiyete binince bu gönderi global şirketin açıklaması olamaz,bu gönderilen anladığım thy yoksa doco bitmiştir