Tabanlar biraz ilginç, volitisesiz olduğu için spk brütede sokamıyor. 2 aydır 4-5 milyon lot toplamışlar. Neden düşüyor bende anlam veremedim. Haber olarak iki kişiye spk işlem yasağı var. Ondan mı hisseyi basıyorlar anlamadım.
Printable View
Bugün tabanı açıp tepki verecek gibi yapıp tekrar taban yapması hiç hoşuma gitmedi. Ayrıca ne var arkadaş iki gün taban yapacak. Gerçi borsanın her köşesinin bku çıkmış. Çiftlik. Vuran vurana. İşfin in haline bak. Kasap kol bacak kafa doğradı attı. Ytd.
Yaklasik 20 milyon lotu olan 2nci siradaki araci kurum gecen sene 9 larda satmadi. Bu senede 11 lerde satmadi. Aceba neden elinde bu kadar lotu tutuyor. Bir turlu satmiyor. Sizce bir sebebi var mi
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Senede bir defa yapıyorlar bankaya bunu Operasyon Çocukları.Yarın düzelir gibi.
Az önce çarpışma ve katliam yaşandı...:(
Yedire yedire tabana gidiyor. Çok muhterem banka. Ytd.
gel gel yaparak gidiyor tabana
Hadi iyisiniz son bi tabanınız kaldı sonra yataya bağlar diye tahmin ediyorum ama ağanın işi belli olmaz.
Bugün Artı kapar gibime geliyor
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kademeler 1.000 er lot ilk on alış toplam 50.000 satış 40.000 lot kademeler orantılı..Anlık 3-5 kademe inip kalkıyor..Alsat zor..hep ters yapıyor
O değilde 1.50 den ts leri satıp maliyet düşüreyim diye 6.5 den buna atladığıma yanıyorum. Bana göre 6.40 lardan bi tepki vermeliydi ama bana tepki verdi. Ytd.
Gerçekten buradan mallandırıyorlar..Yukarı çekip aşağı vuruyorlar..Anlamadığım, İki tabanda bunları yapmadılar anında hacimsiz tabana vurdular..Daha yukarıdan yedirebilirlerdi..Niye şimdi yani hisse yarı yarıya düşmüşken:wu:
Aaaa çıkıyor diye tüm Türkiye ye mal aldırdılar. Temiz taban gelir mi? Kuvvetle muhtemel
Kol kestim. Uzuncu olmaya gerek yok bu muhteremde. Daha önce %20 vermişti şimdi %20 aldı. O yüzden herkesin kararı kendini bağlar. Yani Ytd.
Korkma taban olmaz diye bekliyor bir şey al hemen kitlesin tabana. Sat hemen 6 üstü. Kazanma şansın var mı? Mümkün değil.
vakıf yatırımın bir sonraki endeks değişim tahminlerine göre icbct bist 50de işlem görmeye başlayacak.
Düşüşten önceki son 10-15 günlük çıkışta (ki hergün küçük artılarla yükseldi..) yaptığını son 10-15 dakikadır, en üst satış kademesine 60-70.000 lot koyup bunlara alış yaparak veya yapılmasını sağlayarak bir oyun peşinde.. Derken yine yukarı hamle var 3 kademe:28:
98 e yine 70.000 koydu..ytd
Siz nasıl borsacısınız ya eksi 7 ile açan hissenin taban yapmayacağını düşünüyorsunuz. Galip Rıza Ayhan ne yaparsa yapsın. Ben Icbct aldım yuzde 5 gördüm çıktım. Açgözlü insanlar sürünmeye mahkumdur.
Taban 400.000 lot
Deniz yat bastı tabana
tabanda satıcı 430 bn ad
Bugünde iş bitti, 3 milyon tl para çıkışı var. Geçmiş olsun.
Gerçekten anlamıyorum..Sabahtan beri indir çıkar indir çıkar..Öğleden sonra tabana 600.000 lot daya..Madem mal dağıtıyorsun..Böylemi yapılır..Ben kendi hesabımca taban olduğu için kesin yarını bekler görür ve ona göre alım yaparım. Haa sabahtan alsatlarla sonuç 1650 lot elimde kaldı maliyet 5.86.. daha yüklenirmiyim tabandan asla..Tabanı çözerse bakarız sonuca ki mutlaka çözecektir..Taban diye atlayan çok olmaz ise..YTD
Ben inanmıyorum öyle maliyet sıfır hikayelerine tahta hacimli bir tahta değil, geçmişi yok.. Galip şirkete hisse alarak ortak olma sevdasında.. Koskoca banka..Anlaşma olmasa galipte olsa adamın g...tden kan alırlar..Bekleriz..Yeni kote şirket borsaya hikayesi çok olur daha..
bunu tekst yani tekstilbank zamanından beri bilirim.o zamanlar alıp satardım.her zaman uyuz bir hisseydi tıpkı babası gsd holding gibi.
0,60 kuruşlar en sevdiği ve zaman geçirdiği fiyatlardı.pek severdi kuruşlu fiyatları.
11 liraya kadar yükselmiş.nerden baksan %2000 yükselmiş.
Beyler derinlik nedir ?
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O değilde Kaç gündür tabandaki hisseye ky niye atlar onu anlamam.En fazla dayanabileceği bir ay.Alıp unutacaksan al bu fiyatlardan o ayrı YTD.
Taban 1 milyonu bulacak gibi.
Deniz ıslatıp ıslatıp :d