Sayfa 651/916 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 5,201 - 5,208 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1.  Alıntı Originally Posted by wanted1634 Yazıyı Oku
    O bu hisseyle alakalı değil dostum

Icbct sevdiğim bir hisse 4 tl den 10tl ye kadar arada al sat yaptım. Ancak bu tabanlara anlam veremedim. Bir haber falan var mı ? Alım fırsatı kolluyorum ancak kestiremiyorum nereden,ne zaman..

Hedef 4 Mart
    Tabanlar biraz ilginç, volitisesiz olduğu için spk brütede sokamıyor. 2 aydır 4-5 milyon lot toplamışlar. Neden düşüyor bende anlam veremedim. Haber olarak iki kişiye spk işlem yasağı var. Ondan mı hisseyi basıyorlar anlamadım.

2. Bugün tabanı açıp tepki verecek gibi yapıp tekrar taban yapması hiç hoşuma gitmedi. Ayrıca ne var arkadaş iki gün taban yapacak. Gerçi borsanın her köşesinin bku çıkmış. Çiftlik. Vuran vurana. İşfin in haline bak. Kasap kol bacak kafa doğradı attı. Ytd.

3.  Alıntı Originally Posted by batıkborsacı Yazıyı Oku
    Tabanlar biraz ilginç, volitisesiz olduğu için spk brütede sokamıyor. 2 aydır 4-5 milyon lot toplamışlar. Neden düşüyor bende anlam veremedim. Haber olarak iki kişiye spk işlem yasağı var. Ondan mı hisseyi basıyorlar anlamadım.
    Adamlar mal toplamamislar cep to cep yaparak fiyat yukseltmisler.simdi milletin dikkatini de cekti 5-7fiyat araligindan alacaklar 11lerden %50 dustu hesabi yaparak hisseye atlayacaklardir mal bosaltmak icin uygun bir zemin olusturdular.

4. Yaklasik 20 milyon lotu olan 2nci siradaki araci kurum gecen sene 9 larda satmadi. Bu senede 11 lerde satmadi. Aceba neden elinde bu kadar lotu tutuyor. Bir turlu satmiyor. Sizce bir sebebi var mi

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Senede bir defa yapıyorlar bankaya bunu Operasyon Çocukları.Yarın düzelir gibi.

6. Az önce çarpışma ve katliam yaşandı...

7. Yedire yedire tabana gidiyor. Çok muhterem banka. Ytd.

8. gel gel yaparak gidiyor tabana

Sayfa 651/916 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •