Bence yarına yetişir bu iki günü sakince atlattık.
Printable View
Gıda bu sene eksi enflasyon basar bence. Çiftçilerden haberler geliyor ihracatcı yok diye yani bağlantı kuran yok....
85 bin bu hafta mı gelir haftaya mı sarkar onun derdindeyim ..ikilem de kaldım gene..
Hisselerimi cuma sattim.. 104binden shorta girmistim.. evet bende çöküş bekliyom..yada arzu ediyom.. biz imf fed hikaye.. dax la dow la birebir paraleliz.. abd çöksün yeter bana.. hem para kazanalim hemde dünya ya CEKTİRDİGİNE SAYSIN YILLARDIR
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
endeks 5000 puan çıksa 2 kontratıyla 1000 tl para kazanacak burada algı kasıyor..
Xu100 de
100 bin görülebilir elbet
Muhim olan 124 bin ve üstü olup olmayacağı
Xu100 de
100 bip yada 104 bip görülüp
Ardından olmayacak alt rakamlar görülürse o zaman burada yeni 2 dalga kitlemesi olur
Böyle bir ihtimal seçenekte var
Oyun planını iyi kurmak lazım
Usul usul enjekte olmak lazım oyuna
Bayağı iyileşen hasta var sevindirici haber.. İnşallah 1500 2000 puan gap yapar bu habere..
Cds ler 650 lerden 415 e düşmüş. Sabah güzel açar..
Sağlık Bakanlığı: Son 24 saatte 4 bin 789 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 97 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 56 bin 956, vefat 1198 oldu.
Sağlık Bakanı Koca: "(Kovid-19) Yoğun bakıma geçişte azalma eğilimi sürüyor. Entübe edilen hasta sayısında düşüş var."
düzeltme yapa yapa çıkarız bu fedin paralarıyla, haftaya 99500 görürsek %50 realize yapıp, tekrar giriş için 93300 yada 100500 seviyelerini beklerim
30 40milyar turizmden olmuşsun..
Yani boş adam degiliz.. o kadar prof dinledik..su virus mutasyona ugrayip insandan insana bulaşma ozellini kaybetmezse bu is 1-1.5 yili bulacak..
Havayollari batmis.. ticaret durmus.. insanlar harcamayi kesmiş.. hatta 1 2ulke degil tum dunya kesmis.. insanlar işsiz kalmis.. super güçün teknoloji sirketlerinin nekadar satisi dusecek hesabi yok. Talep yok petrol zarari hangi sirketi nekadar vuracak konuşan yok.. dow un degil 20bin 15bin 5bine dusmesi lazim.. bizim kasa sikinti.. 83binden 96bine gelirken dolar gerilemedi.. her an 7ler 8ler konusulmaya baslanabilir
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Poz fileto sistemler al al al al al da, bozkurt reisin dediği gibi GO GO GO diyebilir açılışla.
Ha buradaki sortcu abeylerin beklediği gibi oy oy oy oy diye acarsa biz de şortlarla goygoygoygoy diye ekleniriz trene yapacak bisey yok. Ama yön yukarı gibi hala.
önemli olan volatilite olması.. 8-10 bin puanlık marjlar olması.. viopçu için bunun dışında seviyenin çok da fazla anlamı yok.. viopta papagan gibi sadece long olduğunda para kazanma stratejisi izleyenin zaten anahtarını alırlar çalkantılarda..
diğer yandan.. neden 2 kontrat.. ? 7000 lot bimas ile ciddi endeks long poz açabilirsin? neden açmıyorsun ? inanmıyormusun yukselişe ? inanmadığın şeyi neden başkalarına empoze etmeye çalışıyorsun..
yukseliş olacaksa bimas ile değil bankalar gibi atik hisseler ile olacak.. endeks kontratı alman lazım..
Hafta sonu dow şeysi bayağı eksiden artıya geçmiş vaka ölüm sayısını yemiyor artık wall street... cds de bayağı düşmüş kapıya bakan içeri adam almaya başlamış [emoji316]
ermenistan ilaç istemiş ve rte onu da onaylamış...ibrahim kalın söylüyor...yardım edilsin hadi edilsinde kardeşim senin ezelden beri düşmanın olan adamlar her fırsatta ayağına çelme takmak için fırsat kollayan ülkeler bunlar...bırak ne halleri varsa görsünler...kendine daha yakın ülkelere yardım et onu anlarız...
ve hepsinden önce kendi vatandaşının ihtiyaçlarını bir defa sağlama al...
endeks çıkacak, kaçacak, 500 bin olacak diyen adamın 2 kontrat endeks long pozu var :kahkah:
yukseliş bekliyor ama endeks long çok az, önemsiz derecede.. onun yerine bimaş ile bu kadar tatava yapıyor.. komedi..
Aşıyı bildiğin satın alacağız çatır çatır zaten o arada ralli de oluruz .... haftaya aşılama başlıyor muş deriz sağlık ocaklarında...
Şüphesiz....
Burada Allah'a isyan halinde şuursuzca islam saldıran bir çok insancık var oysa islam ile müslümanlık ayrı şeylerdir...
İslam tekdir emirleri kuralları bellidir nasıl yaşanacağı Yüce kitapta yazılıdır..
Müslümanların yaptığı yanlışlar islama mal edilemez islam arapların tekelinde değildir tüm insanlığa indirilmiş bir dindir.
Müslüman ise Allah'a ve onun Peygamberine inanan kişilere verilen ünvandır..
Bu demek değildir ki müslümanın her yaptığı doğrudur öyle bir şey yok bu nedenle müslümanların yaptığı yanlışları islama mal etmek çok yanlıştır.
Imf hikayesi ve pozisyonu üzerinden kimisi 2.000 -kimisi 6.000 aşağı bekliyor:)
Dow %50 fibo seviyesinde bıst %38 bu seviye ye ımf hikayesi ile çıktı.
Bu atağı kimle yaptılar geride kalan bankalarla ,
Haberden önce 2 gün cıtı yonca aldı , Cuma credet ve yatırım finans aldı.
Bu grup tamamen satışa geçmediği sürece öyle bam bam aşağı beklemeyin .
Ayın 3 den beri barlar böyle çalışıyor.
http://flashresim.com/upload/MTVlOTM0NzEyMzkxZmI.png
Sercann ABey
Önemli olumlu gelişme varsa söylemiyorsan bilelim abey
Aşı bulundu vs yada hastalık kesin tedavi ediliyor gibisinden
Eğer bu ihtimal varsa o zaman farklı konuşuruz
Ama mevcut şartlar da ki şeyler se gerçekler sende dikkat et ne olur olmaz
82000 lerden hisse alıp güzel karlarla satanları tebrik ediyorum ben daha aşağısını bekliyordum.Ama insanlardaki para kazanma hırsı çok büyük riskleri de almaya itmiş gibi görünüyor.Büyük risk derken ekonominin toparlanması uzun zaman alacaktır şirketlerin karlılıkları düşecektir anlamında...
Ben yine de beklemeye devam.Kazananlara bol şans :)