Sayfa 646/1002 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,161 - 5,168 arası.

Konu: Viop - XVI

1. benim tek anlamadıgım,devlet bizden yardım istiyor sonra başka ülkere habire yardım ğönderiyor,,,sırbistana yardım etmek ne demek yaww

başka ülkelere yardım içinmi yapıldı bu kampanya,çok ilğinç değilmi,
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

2.  Alıntı Originally Posted by stradivarius Yazıyı Oku
    Hatırlatmana gerek yok yukarda yazmışım zaten. Ancak , Papazda değiş tokuş edilecek şey belliydi burada ise henüz ne istenecegi ne verilebileceği belli değil.. o açıdan sıkıntılı.
    SWAP'da da belli değil mi? Elinde kanada doları, sterlin, yen, euro, isviçre frankı varsa 84 güne kadar %0.25 usd faizle swap yapabilirsin.
    YTD

3. Var mı bunlar ?
     Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    SWAP'da da belli değil mi? Elinde kanada doları, sterlin, yen, euro, isviçre frankı varsa 84 güne kadar %0.25 usd faizle swap yapabilirsin.
    YTD
    bang bang you shot me down..

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    pozisyonunuz nedir.
    Pozisyonum 1/10 short. Yukselmesi işime gelir açikcasi. Ama bu haftaki sert yükselişin duzeltmesini bekliyorum. Çöküş olur dağılır gibi beklentim yok. 98 lerin üstünü spotta beklemiyorum. O yüzden her yukari hareketi pozisyon arttırmak icin kullanıcam. Yatirım tavsiyesi zaten vermiyorum. Herkes gibi bende yanılabilirim. Sadece 92-94 araliğında spotun dinlenmesini bekliyorum. 110-112 araliğına kadar realizasyon normal.

5. Bence ımf ile görüşmeler oldu ,teknik şartlar konuşuldu .
    Aynı şekilde fed le konuşuldu geçen hafta trump konuşuldu .
    Diğer bir konu çinle de telefonda konuşuldu oradanda swap hikayesi çıkabiir.
    Ha bu swap hikayesi kimle olursa olsun böyle bir dönemde hikayedir .

6.  Alıntı Originally Posted by stradivarius Yazıyı Oku
    Var mı bunlar ?
    Varsa yapar yoksa burada tartışmaya vs gerek yok haber değeri yok olur. MB'da ne kadar var bilmiyorum.

MB dışında,Yurt içinde yerleşik kişilerin, YP mevduatıyla swap yapılabiliyorsa da haber değeri taşıyabilir. ama teknik olarak bunun mümkün olduğunu sanmam.

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bence ımf ile görüşmeler oldu ,teknik şartlar konuşuldu .
    Aynı şekilde fed le konuşuldu geçen hafta trump konuşuldu .
    Diğer bir konu çinle de telefonda konuşuldu oradanda swap hikayesi çıkabiir.
    Ha bu swap hikayesi kimle olursa olsun böyle bir dönemde hikayedir .
    swap anlaşmasında teminat istenmeyeceğine inananlar bile var..?
    belediye çeşmesi sanki, kurnayı açtığında istediğin kadar bidon dolduruyorsun..

Hiç IMF anlaşması görmediniz mı, yılan hikayesi gibidir. Hatırlıyorum da, heyetlerin yüz ifadesine göre sonuç çıkartılmaya çalışılırdı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 646/1002 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •