Güzel soru.!!
Ben bu soruya 10 numara cevap veririm.!!
Karşılıgında yine ceza alırım.!!:oleyo:
En güzeli susmak.!!!:yahoo:
Tüketici kredi faizleri çok ucuz.!!
Ben olsam en üst limite kadar uzun vadeli kredi çeker.!!!
Yarısını dövize diğer yarısınıda altına bağlarım.!!
Çayımı demler içerim.!!!
Yeni mezun bir hoca ilk defa hutbe okuyacaktır ancak içinde, acaba yanlış bir şey söyler rezil olur muyum diye bir şüphe vardır. Konuyu kendine yakın bulduğu cemaatten birisine anlatır. Adam;
-Hocam sen dert etme bu işin kolayı var, şu makaranın ucunu senin ayak parmaklarından birisine bağlarız diğer ucunu da ben tutarım. Eğer hutbe sırasında yanlış bir şey söylersen ben ipi çekerim, sende yanlış olduğunu anlar yanlışını düzeltirsin der.
Bu fikir acemi imamın aklına yatar. Bir makara ip alırlar. İpin bir ucunu imamın ayak parmağına bağlar diğer ucunu da adamın eline verirler. Ancak konuşmaları duyan cemaatten bir başkası ipin ucunu diğer cemaatten alır. İmam hutbeye başlayınca imamın her cümlesinde ipin ucunu çeker. İmam deliye döner, sinirlenir ve minberden inip ipi ilk verdiği adama gider ve;
-Sen ne yapıyorsun, ben hiç mi doğru bir şey söylemiyorum ki sürekli ipi çekip duruyorsun deyince adam mahcup bir şekilde ipi elinden alan arkadaşını göstererek;
-İmam efendi der, ne yapayım, ipin ucu ....un elinde…
Rekabetçi kurumuzla "yerli "otomotiv oranı rekor kiracakmis. Turkce meali: kur çokta fifi diyor damat.
enpara geçen gün sürpriz mevduat oran paylaştı para koymayınca şimdi de sürpriz kredi oranı veriyor %1,45 ile ihtiyacı olan varsa bilginiz olsun.
enparacım param var ama oranın düşük.
Kurumuz 8.514 ile daha bir rekabetçi oldu...
Bu rekabetçi kur müthiş bir şey dostum!
Sayesinde yerli arabaları üç kuruş verip alacakmışız... Öyle diyorlar...
https://odatv4.com/images/2020_01/20...8012009_m2.jpg
Durmak yok.!!!!
Hayaldi gerçek oldu.!!!
El arabası.!!!!:oleyo:
Adam dün çıktı yine rekabetçi kur dedi neden faizde ısrarcısınız bu kadar , abd seçimleri ne olacağı belli değil faiz artırsalar bile şuan bi anlamı yok usd bütün dünyada güvenli liman seçim sonuçlanana kadar....
Dxy düşüyor, dolar diğer para birimlerine karşı değer kaybediyor. Sadece brezilya ve Türk para birimlerine karşı dolar güçlenmekte. Yani, biraz sallamışsın :-)
https://twitter.com/erguntekgul/stat...403924480?s=19
bu hafta merkez toplanacak, toplanmalı, zira geçmiş olsun.
19 kasım da toplanacak..
Ondan evvel toplanmaz..
19 una kadar 9 un üzerine atarız dolarda..
Oradan da müdahele gelmezse zaten yabancı basında dillenen iflasımız gerçekleşir..
Benim düşüncem..
RTE kendi kafasında çok güzel işler yaptıklarını ama yabancının ısrarla faiz ve kur üzerinden bizi aşağı çekmeye çalıştığını düşünüyor..
Bu nedenle bir faiz artışı YİNE gelmeyebilir..
Israrla dolara bakmayın!! ekonomik kurtuluş savaşı!! tekalif i milliye gibi söylemler o günlerin hazırlığı gibi..
RTE adeta ne olursa olsun ama kıralım bu yabancı!! zorbalığını!! modunda.
Ing ekstradan direkt şu an harcama yapsam yararlanabilir miyim diğer aya ekstra gelir
40 gunde tam 1 lira artti yil sonuna 58 gun var hesabi yapin iste.
Altını çizdiğim kısma sonuna kadar katılıyorum...
Keşke enflasyon da olmasa faiz de...
Keşke kur artışı da olmasa faiz artışı da...
Ama bunlar varsa bunları yönetmek gerekiyor...
Yapay fiyatların oluşumuna, servetin bir yerden diğerine transferine engel olmak gerekiyor...
Bri de senin gibi ergenler olmasa bu tip forumların tadı çıkacak ama ...
1960 larda dxy diye bir şey tanımlanmadığı için grafiği de yoktu.
https://i.hizliresim.com/zRjcP6.png
9,9968 10 TL değil burası çokomelli.
Odeabank oksijen 14 denmiş yukarıda ben sitesinde hala 13 görüyorum, nereden teyit edebiliriz, İng hg 15 yapmış ama eski müşterilere hala 13 veriyor en azından boşta para yok
03 Kasım Salı 15:50
GELİŞEN ÜLKE KURLARINDA RALLİ; $ KARŞISINDA RUBLE %1,53, ZLOTY %1,28, REAL %1,19 YUKARIDA
biz niye gelişemiyok
kaynak bloomberght