Sayfa 654/1006 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon
Arama sonucu : 8042 madde; 5,225 - 5,232 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - II

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Dxy düşüyor, dolar diğer para birimlerine karşı değer kaybediyor. Sadece brezilya ve Türk para birimlerine karşı dolar güçlenmekte. Yani, biraz sallamışsın :-)

https://twitter.com/erguntekgul/stat...403924480?s=19
    Dolar kaç gündür dövüyor bütün para birimlerini bugünde soluklansın , sallama falan yakışmıyor sadece yorum

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    mesele sadece faiz değil ekranda su saati gibi çıkan rakamlar hayat standartımızın düşeceğini satın alabildiğimiz pek çok ürünü artık alamayacağız anlamına geliyor keşke dolar çıkmasa da tek sorun bizim aldığımız az faiz olsa
    Malesef yapcak bişey çünkü yönetenlerin umrunda değil ucuz iş gücü yapmaya çalışıyorlar bizi sadece paramızın değerini korumaya çalışıyoruz...

3. Ing ekstradan direkt şu an harcama yapsam yararlanabilir miyim diğer aya ekstra gelir

4.  Alıntı Originally Posted by citak Yazıyı Oku
    Dolar kaç gündür dövüyor bütün para birimlerini bugünde soluklansın , sallama falan yakışmıyor sadece yorum
    Grafik atıyorum ama hala bütün para birimlerini dövüyor diyorsun :-)

İşte buna "sallıyorsun" denir :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Grafik atıyorum ama hala bütün para birimlerini dövüyor diyorsun :-)

İşte buna "sallıyorsun" denir :-)
    Sen hayal aleminde yaşıyorsun aslan bak bakalım ağustos başında 92 lerde olan dolar endeksi dün 94lerdeydi okuma yazman varsa benim yorumum seçim kapsıyor dolar her zaman çok güçlü lafı geçmedi ;)) şimdi gidip 1960ların grafiğini atma ))))))))

40 gunde tam 1 lira artti yil sonuna 58 gun var hesabi yapin iste.

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    mesele sadece faiz değil ekranda su saati gibi çıkan rakamlar hayat standartımızın düşeceğini satın alabildiğimiz pek çok ürünü artık alamayacağız anlamına geliyor keşke dolar çıkmasa da tek sorun bizim aldığımız az faiz olsa
    Altını çizdiğim kısma sonuna kadar katılıyorum...

Keşke enflasyon da olmasa faiz de...

Keşke kur artışı da olmasa faiz artışı da...

Ama bunlar varsa bunları yönetmek gerekiyor...

Yapay fiyatların oluşumuna, servetin bir yerden diğerine transferine engel olmak gerekiyor...

8.  Alıntı Originally Posted by citak Yazıyı Oku
    Sen hayal aleminde yaşıyorsun aslan bak bakalım ağustos başında 92 lerde olan dolar endeksi dün 94lerdeydi okuma yazman varsa benim yorumum seçim kapsıyor dolar her zaman çok güçlü lafı geçmedi ;)) şimdi gidip 1960ların grafiğini atma ))))))))
    Bri de senin gibi ergenler olmasa bu tip forumların tadı çıkacak ama ...

1960 larda dxy diye bir şey tanımlanmadığı için grafiği de yoktu.

Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Sayfa 654/1006 İlkİlk ... 154554604644652653654655656664704754 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •