Ne demişiz 1400 başlayan 1800 lere KASIM sonuna uzanacak bir farmosyon. Bunu dün demedik...
6 ay önce dedik.
Bakan görür. %60 maldaydık %20'ye düştük.
Printable View
Ne demişiz 1400 başlayan 1800 lere KASIM sonuna uzanacak bir farmosyon. Bunu dün demedik...
6 ay önce dedik.
Bakan görür. %60 maldaydık %20'ye düştük.
Tebrikler gelde anlat bunu net boğa gününde adam short diyor yav.. Ağa ..
Ne diyelimM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın başkan senin zirve delindi..[emoji1787][emoji1787][emoji1787]M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tebrikler.. dediğim gibi takip ediyor ve ciddiye alıyorum sizi de ..devam edin lütfen..
Anlamsız kumar misali short algısı yaratanlara rağmenM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
HACİM ve gargara saatine girdik ,
SPOT, bu seferde İngilizlere aldırıyorlar,
https://megaimg.net/i/i/MgDn9X.png
Vopta 1923 ü aldılar hedef 2023 mü acaba [emoji848][emoji848][emoji848][emoji848][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İki soru var cevap bekleyen.
1) Gönüllü alım ne zaman başlıyor.
2) 7. ve 4. madde son paragraf ne ayaktır.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
garanti'nin piyasadaki tüm hisseler için teklif vermesi borsa kotundan çıkaracaklarmı konusunu düşündürüyor.. hissenin ederine ulaşması için bir blöf belki de.
üstelik daha izinleri alınmamış bir durum.. izin alınamazsa iş yatar.. eğer izin alınırsa ve hisse fiyatı 12.20 üstünde kalırsa "alınma opsiyonuna" dönüşür ama muhtemelen uygulanmayan bir opsiyon hakkı olur..
benim vardığım sonuç eğer fiyat 12.20 üstünde kalıcı olursa sınırlı miktarını alır, eğer 12.20 altına bir şekilde düşerse (Türkiye riski vb) o zman hepsini alır.. paradoksal bir durum gibi ama benim okumam böyle..
emeklilik fonumdaki ilk hissem gitti... :(
fon kuralları gereği satmam gerekiyor...
https://i.hizliresim.com/5paws0i.jpg
Bi TUPRS isteksiz..
THY yi bile dipten yüzde 3 aldılar..
Çoookk ilginç işler oluyor..
hareketi tetikleyen garan hacimde ilk 10'da değil, 150 milyon tl civarı.. akbank filan 1 milyara yaklaşmış, sanırım kimse garan'ı satmıyor, bekliyor..banka kar al hareketine dönüşürse tam bir skandal olacak muhtemelen viop'un tozlu sayflarında..
Garanti hissesini alırsa
Sonrasında başka planlarım var diyor..
Başka banka da alabilirler..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kap'ta açık açık yazmış. en fazla 25 milyon liralık hisse alacaklar ve hiçbir alım zorunlulukları yok. isterse vazgeçebilir, spk'ya sadece 1 a4 kağıdı yollayıp bildirim yapabilir.
şimdi bbva ana ortaklardan olduğu için kapa bildirim yapmak zorunda. ama bu 2-2,5 milyon garanti bankası lotu için bu kadar tatava gerekli mi?
bilemiyorum. şirketin günlük hacmi falan ortada. çok rahatlıkla 1 seansta alınabilecek bir rakam.
eminim o 25 milyonun kaç katını manipülasyondan 1 saatte falan kazanmışlardır.
bu madde ilginç...hem almak istiyorsun hem de vazgeçebilirim diyorsun...
7.Gönüllü Pay Alım Teklifinin İptal Edilmesi: Tebliğ'in 20'inci maddesi ikinci fıkrası uyarınca BBVA, Gönüllü Pay Alım Teklifi'nin fiili başlangıcına kadar ortaklığın paylarını satın almaktan vazgeçebilir. Bu durumda Gönüllü Pay Alım Teklifi'nin iptali SPK'ya bildirilir ve kamuya ayrıca duyurulur.
Skandal olmaya aday olacak büyük hadise. Bir sürü etken koymuşlar alımdan vazgeçmeye yönelik. Yüzde 50 geçersek sonlandırabiliriz taş düşerse sonlandırabiliriz. Sen şimdi bunu yazıp hepsini dediğin fiyattan almazsan adı üçkağıtçılıktan başka bir şey olmaz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Emeğine sağlık..
Fuzzy adamdır..
Bu gönderi önde kalmalıM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sistem trend gereği hala long ama ben longları kapadım artık eldeki kuş daldaki kuştan iyidir.
Kafam basmadı bu hareketede. Heralde bankalara bir ignition lazımdı o bahane oldud
YTD
Ağa işte furya da ol bırak sürsün yukarı daha ateşi sönmeden ne shortu...
Yansın biraz daha..
Bak bir sürü sazan avladı..hepsi stop oldu..
Şimdi haklı çıksalar bile yok abi..emare yok..
Bu ivmeye toto ister ya da düşük zeka..
Acele yok..
İzliyoruzM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Taşıyan kaç senedir taşıyor..
Herşeye gebe bu olay..
Bırakın aksın biraz yolunu bulsun..
Elimde banka yok ama isctr yapı ya çok iç geçirdim alamadım..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hükümet adımların dan beklenir Ağa..
Dikkat edersen aslında herşeyi göre göre yapıyorlarM2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
garantinin 12,20 fiyata göre %5 daha gideri var...
Abi sert düzeltme yapıp yola devam da edebilir toaso sasa gubrf misali..yani herşeye gebe hocam uzaktan bakmakta fayda var..
Zaten spottayım değerince dolar ve coin işi ile uğraşıyorum..
İzliyorum..
Her türlü işime gelir..
Maksat hava atmak değil..
Olay önlem almak..izlemek görmek..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Shorttta kalani bictiler. Sabah 1885 den actiklarimi 1926 dan stopladim. Bunlarin gozu donmus.
journalist bu fırsatı kaçırmayıp efendisine 200 puanlık bir indirim daha sunar...
1925.25 2XX longlar kapandı. Böyle bir olay yok.