Sayfa 655/1003 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 5,233 - 5,240 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Abi sert düzeltme yapıp yola devam da edebilir toaso sasa gubrf misali..yani herşeye gebe hocam uzaktan bakmakta fayda var..
    Zaten spottayım değerince dolar ve coin işi ile uğraşıyorum..
    İzliyorum..
    Her türlü işime gelir..
    Maksat hava atmak değil..
    Olay önlem almak..izlemek görmek..
     Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Yalnız bir durum var. Elindeki doları satıp bu fiyatlardan almaya çalışan var (dolar başlığında okudum). Uyarmak ta gerek.

Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    olay şöyle gelişiyor...GARAN tavan bu diğer bankalarıda olumlu etkiliyor onlarda tavana yakın hatta AKBNK tavan oldu çözüldü v.s. bankalarda terse düşenler bu sefer sanayi ve holding alıyor domino gibi yani...

diğer ufak kağıtlar için bişey diyemiyorum....

Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    abi ben esas şunu anlamadım

BBVA kompile tüm bist hisselerinimi satın alıcakmış. Diğerlerine ne oluyor.

3.  Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    kap'ta açık açık yazmış. en fazla 25 milyon liralık hisse alacaklar ve hiçbir alım zorunlulukları yok. isterse vazgeçebilir, spk'ya sadece 1 a4 kağıdı yollayıp bildirim yapabilir.

şimdi bbva ana ortaklardan olduğu için kapa bildirim yapmak zorunda. ama bu 2-2,5 milyon garanti bankası lotu için bu kadar tatava gerekli mi?

bilemiyorum. şirketin günlük hacmi falan ortada. çok rahatlıkla 1 seansta alınabilecek bir rakam.

eminim o 25 milyonun kaç katını manipülasyondan 1 saatte falan kazanmışlardır.
    25 milyon değil 25 milyar aciklanan rakam. 25.649 milyon diye yazmış. Aradaki nokta bin anlamında.
    "I would never die for my beliefs because I might be wrong."

4. Shorttta kalani bictiler. Sabah 1885 den actiklarimi 1926 dan stopladim. Bunlarin gozu donmus.

5.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    olay şöyle gelişiyor...GARAN tavan bu diğer bankalarıda olumlu etkiliyor onlarda tavana yakın hatta AKBNK tavan oldu çözüldü v.s. bankalarda terse düşenler bu sefer sanayi ve holding alıyor domino gibi yani...

diğer ufak kağıtlar için bişey diyemiyorum....
    Teşekkür ederim. Tersteyiz evet benim sizden farkım varant olması. sizin teminatlarınız sıkıntıya düşüyor. Benimkisi hisse gibi değeri. cuma günü 0,02 den satılıyordu. Şuan zaten 0,01 artık hayırlısı... hala inanılır gibi değil.

6. journalist bu fırsatı kaçırmayıp efendisine 200 puanlık bir indirim daha sunar...

7. 1925.25 2XX longlar kapandı. Böyle bir olay yok.

Alıntı Originally Posted by Whig Yazıyı Oku
    25 milyon değil 25 milyar aciklanan rakam. 25.649 milyon diye yazmış. Aradaki nokta bin anlamında.
    haklısınız galiba. anladığım kadarıyla o 25 milyar tl de ellerinde olmayan % 50,15'lik hisselerin tamamının toplam değeri. bir limit yok.

100 lot da alabilir, 2 milyar lot da alabilir. hiç de almayabilir.

garip bir durum.
    audentes Fortuna iuvat

Sayfa 655/1003 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •