Sıraya yazdırın iptal okunca haber veriyorlar
Printable View
Kardiyolojiye mesai başlangıcı öncesine saat 8:00 randevu almıştım..Doktor bu saate nasıl randevu alabildin diye meraktan sormuştu , :oleyo:
Bugün,Peker'e ait olduğu iddia edilen Deli Çavuş adlı Twitter hesabından dikkat çeken sözlere yer verildi. Peker, Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz ı işaret ederek bir tweet dizisi yayımladı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ya da seslenen Peker, Ankara Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, akrabanın hatırı için sana hiç dokunmuyordum. Artık benden her kötülüğü bekle. Ulan benim Mersin de hangi yakınım var da ona uyuşturucu takibi yapıp, benim ismimi o dosyaya karıştıracaksın.? Size yazıklar olsun. dedi.
Saygı duyduğum akrabanı arattırıp, olaylarda benim adımı geçirtmesin diye, alttan alttan da Süslü Sülü nün emri ile bu ********liği yapıyorsun. Bu ülkede namuslu devlet adamları var. Hangi namuzsuzluğu yaparsanız yapın, benim üstüme yapışmaz. Sana sözüm olsun, toplattırdığın tüm rüşvet paralarının kimlerde olduğunu ayrıca da neler yaptığını tüm dünyaya anlatacam. Ulan utanmaz, sen ortak dostumuz olan avukata demiyor muydun; İyiki Sedat Peker in yüzünden geçmişte sürgün yedim. FETÖ cüler gittikten sonra bu sayede önüm açıldı deyip, gülmüyor muydun ? Sözde Ankara Emniyet Müdürüsün. Emniyet Genel Müdüründen daha çok gücün var. Tüm tayin listelerini sen yapıyorsun."
https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...Slider%20Haber
20-26 Haziran arası 26.635 olarak açıklana vaka sayısı 27 Haziran 03 Temmuz tarihleri arası 57.113 olarak açıklandı ..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...f1231077f8.jpg
JP Morgan, Türkiye için 2022 yıl sonu için TÜFE beklentisini yüzde 49,5'ten yüzde 63,1'e çıkardı. 2023 yıl sonu için TÜFE tahminini de yüzde 19,0'dan yüzde 22,5'e yükseltti.
7 Temmuz çarşamba gününden itibaren benzin grubunda 96 Kuruş
zam bekleniyor.
Gutın morgının hedefi 2023 de biraz zor tutar gibi geliyor
Fizik tedavi görüyorum diye bugünlerde hergün hastaneye gidiyorum.dün akşam ki seansta hemşireler kendi arasında konuşuyordu , of neden yeni emir geldi ki , neden maske takacağız, yazın çekilmiyor, yine hastane doldu, vsvs diye.özel bir a sınıfı hastaneye gidiyorum
Dolar artıyor.ham yapicak c... Liranın[emoji39]
16.94 hedef 17.39
16.97 vurdu çekti.
İnvesting dolar forumu yorumlara kapatmışlar mi bende eski tarihler gözüküyor.
hayır tam gaz sürüyor en üsteki mesaja bakma
https://tr.investing.com/currencies/usd-try-commentary
aşağı doğru inince 3 temmuza döndü bi anda
Euro-dolar 1.03'ün altına kaymak üzere. Şu an 1.0302 gördüm ekranda. Tarihi dip.
EURUSD hedef 0,98-1
Almanlar kurban kesmiyorsa, DAX her an su kaynatabilir, YTD
https://www.tradingview.com/x/QJfCAttQ/
Cds halâ yükseliyor. Ayrıca BDDK kararları ihracat ithalat tarafında da sorun yaratacak gibi. Eximbank kredileri de etkilenmiş gözüküyor. ISO başkanı öyle açıklama yapmış. Bu arada şirketler kredi yenilemek yerine borç kapıyor yp cinsinden.
Hanım sosyal medya da haberleri okuyor. Çaya zam gelmiş döndü bana imalı imalı baktı. Ula kardeş iki çay içtik başımıza neler geldi
Ayhan başkanın siması daha çok Cüneyt Arkın gibi birazda birini andırıyor da şimdi o kadar olan bitenden sonra onu da dersem kimse çaya inanmaz.
"Eylül ayında Türk ekonomisinde devrim niteliğinde büyük bir değişim yaşanacak. Yurt dışından bavulla dolar akacak. Kurlar yerlerde sürünecek. Türk lirası büyük değer kazanacak. Rakam vermek istemiyorum, ama bu durumda dolar 6 lira da olur, 8 lira da 9 lira da Piyasadaki suni fiyat artışlarının kökü kazınacak. Bu durumda. 26 liradaki benzin-motorin 10 liraya düşer, bankalardaki 132 milyar dolarlık bireysel hesaplar yıldırım hızıyla çözülür. "
denilmiş şu yazıda
https://m.turkiyegazetesi.com.tr/yaz...el/629301.aspx
Sonra demedi demeyin...:)
Batırel başkan hep aynı. Değişen bir şey yok. Dediğine kendi de inanmaz. Hatta bunları yazarken kahkaha falan atıyordur ama maalesef kendisine saygın/bilgin/kahin ekonomist diyen ve bu yazdıklarına/dediklerine inanacak azımsanmayacak bir kitle var. Alan memnun veren memnun.
Batırel paralel evrende yaşıyor;
Seçmece...
Türkiye nin dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girdiğini yazmıştım. Hazmedemediler ABD başta Avrupa ülkeleri tarihlerindeki en büyük ekonomik bunalımını yaşıyor... Ne enerjileri kaldı ne imalatları ne de güvenleri, kıvranıyorlar, varlıkları mum gibi eriyor, küçülüyorlar. Bizimle asla kıyaslanamazlar
Bayım sana söylüyorum, o topladığın dolarların turşusunu kuracağın günler çok yakın!..
Topraklarımızdan petrol fışkırıyor, akaryakıt yükü hafifliyor, enflasyon can çekişiyor. Ukrayna tahılını hem %25 ucuza alacağız hem de dünyaya satacağız. Bakın reel kesim (iş dünyası) güven endeksi haziranda 104,6, hizmet sektörü güven endeksi 119,6, perakende ticaret güven endeksi 119,6 ile son derece yüksek. (100 ün üzerindeki rakamlar büyük canlanma olduğunu gösterir.)
Türkiye kısa sürede Karadeniz ve özellikle Doğu Akdeniz deki petrol ve doğalgaz keşifleriyle ekonomide çağ atlatacak çok büyük kazanımlara kavuşacak. 1 yıl içinde cari açık, tarihin sayfalarına gömülecek, döviz baskısı tamamen ortadan kalkacak, Türk lirası gerçek değerine kavuşacak, enflasyonun esamesi okunmayacak. 2023'te Türkiye yeniden doğacak. Düşmanlar kahrolacak, dostlar sevinecek...
ABD nin en büyük bankası JP Morgan bile ekonomik programdan övgü ile söz ederek büyüme hızımızı yükseltti. Şirketlerimiz ne kura ne enflasyona bakıyor, sadece işini yapıyor. Kazançları dudak uçuklatıyor. Hani enflasyon mayısta patlayacaktı? Tam tersi oldu, TÜFE 2,98 arttı. Nisanda tüketici fiyatları %7,25 yükselmişti. Peki bu %4,27 lik azalma nasıl gerçekleşti? Başarılı ekonomik program sayesinde...
Peki Türkiye nin bugüne kadar hiç zamanında ödenmemiş tahvili var mı? Yok. O zaman neden risk primi yükseliyor. Türkiye, yabancı sermayeye karşı güvensiz ülke olarak gösterilmek isteniyor. Bu durumda Türk bankalarıyla finans kuruluşlarının yurt dışı borçlanmalarının maliyetleri 7 puan artıyor. Yüksek kaynak maliyeti yüksek enflasyonu doğuruyor. Sonunda TL zayıflıyor. Kur krizi çıkarılarak Türk ekonomisinin hızlı büyümesinin önüne geçilmek isteniyor.
Saksafoncu gazetesinde durmasından belli.