Sayfa 655/993 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon
Arama sonucu : 7939 madde; 5,233 - 5,240 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVII

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ayhan başkanın siması daha çok Cüneyt Arkın gibi birazda birini andırıyor da şimdi o kadar olan bitenden sonra onu da dersem kimse çaya inanmaz.
    Bastıbacağın biri, hani bilmesek inanacağız.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bence de, son 20 senedir her gun emekliye zam diye manset atan pacavra'ya bu sigirlar bile inanmaz.
    O Takvim, bu Batırel.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

3.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Abi sen nereye bakıyorsun ben yüzü dedim.

4. Batırel paralel evrende yaşıyor;

Seçmece...

Türkiye nin dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına girdiğini yazmıştım. Hazmedemediler ABD başta Avrupa ülkeleri tarihlerindeki en büyük ekonomik bunalımını yaşıyor... Ne enerjileri kaldı ne imalatları ne de güvenleri, kıvranıyorlar, varlıkları mum gibi eriyor, küçülüyorlar. Bizimle asla kıyaslanamazlar
    Bayım sana söylüyorum, o topladığın dolarların turşusunu kuracağın günler çok yakın!..

Topraklarımızdan petrol fışkırıyor, akaryakıt yükü hafifliyor, enflasyon can çekişiyor. Ukrayna tahılını hem %25 ucuza alacağız hem de dünyaya satacağız. Bakın reel kesim (iş dünyası) güven endeksi haziranda 104,6, hizmet sektörü güven endeksi 119,6, perakende ticaret güven endeksi 119,6 ile son derece yüksek. (100 ün üzerindeki rakamlar büyük canlanma olduğunu gösterir.)

Türkiye kısa sürede Karadeniz ve özellikle Doğu Akdeniz deki petrol ve doğalgaz keşifleriyle ekonomide çağ atlatacak çok büyük kazanımlara kavuşacak. 1 yıl içinde cari açık, tarihin sayfalarına gömülecek, döviz baskısı tamamen ortadan kalkacak, Türk lirası gerçek değerine kavuşacak, enflasyonun esamesi okunmayacak. 2023'te Türkiye yeniden doğacak. Düşmanlar kahrolacak, dostlar sevinecek...

ABD nin en büyük bankası JP Morgan bile ekonomik programdan övgü ile söz ederek büyüme hızımızı yükseltti. Şirketlerimiz ne kura ne enflasyona bakıyor, sadece işini yapıyor. Kazançları dudak uçuklatıyor. Hani enflasyon mayısta patlayacaktı? Tam tersi oldu, TÜFE 2,98 arttı. Nisanda tüketici fiyatları %7,25 yükselmişti. Peki bu %4,27 lik azalma nasıl gerçekleşti? Başarılı ekonomik program sayesinde...

Peki Türkiye nin bugüne kadar hiç zamanında ödenmemiş tahvili var mı? Yok. O zaman neden risk primi yükseliyor. Türkiye, yabancı sermayeye karşı güvensiz ülke olarak gösterilmek isteniyor. Bu durumda Türk bankalarıyla finans kuruluşlarının yurt dışı borçlanmalarının maliyetleri 7 puan artıyor. Yüksek kaynak maliyeti yüksek enflasyonu doğuruyor. Sonunda TL zayıflıyor. Kur krizi çıkarılarak Türk ekonomisinin hızlı büyümesinin önüne geçilmek isteniyor.

Saksafoncu gazetesinde durmasından belli.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi sen nereye bakıyorsun ben yüzü dedim.
    Boyuna 1.65 falandır...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Boyuna 1.65 falandır...
    1.69 ama dediğim gibi boyu değil işlevi
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Saksafoncu gazetesinde durmasından belli.
    Boyuna 1.65 falandır...
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    1.69 ama dediğim gibi boyu değil işlevi
    Abi cevabı aldın mı.

Sayfa 655/993 İlkİlk ... 155555605645653654655656657665705755 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz