ne oluyor bu
Printable View
Toparlamadan önce bi boy verecek herhalde
Son dönem borsaya hücum eden çarıklı ky bu sıralar ne düşünüyor acaba?
ortalama bir kagıtta maliyet dusurmeden bekleme suresi 6-12 ay o acıdan gecen sene ve bu sene gelen yeni yatırımcılar belki ilkbahara dek bekleyebilir :(
Taşla sopayla vuruşun arkadaşlar.. kodoğlukod bofalardan kimbilir kaç farklı algoritma ile ....
https://i.hizliresim.com/ocm8f9t.png
Dün karambolde FED faizler için yeter gibisinden bişiler eveledi geveledi.Şu an zaten hem göstergenin hemde core enflasyonun epey üzerinde bir dolar faizi var.Bitcoin hemen 30K nın üzerine attı.
Bizim borsa savaşları sever.2003 de ırak savaşı oldu ralliye kalkıldı geçen sene rusya savaşı sonra yaşananlar malum.İşler çok çok çok aşırı büyümezse yine aynı senaryoyu seyredebiliriz.
Esas savaş doğu akdeniz petrol ve gazı için.
https://i.hizliresim.com/213w49q.png
Dolar bazlıda ağız sulatan bir grafiği var.
Lemur abi yeniler hiç şelale görmemiştir, para buldukça sisteme sokarlar, oysa ki borsanın acı yüzünü çok eskiler bilir, taban tabana kaç taban giderdi alıcısız tahtalar, hey gidi günler hey, şindiki gençlik çok şanslı
stop olmuşuz 80 puan alacağım var pala abey viobu 7.600 lere getir tekrar long denemesi yapayım yenilen pehlivan misali
senin dediğin zamanlar piyasayı yabancı yapardı aracı kurumlarla şimdi bademler yapıyor burası sektör artık ne paralar kazandılar kulağı delikler , yenilerin çoğu halka arzlardan aldıkları tahtaları faturalarını ödemek için oynuyor çünkü oradada kurulan sistem var :)
Önümüzdeki hafta tatsız bir bilanço başlangıcı olursa yıl sonu 10.000 bekleyen aracı kurum çalışanları hedef düşürmeye başlarlar.:)
hocam 5 yıldır borsadayım son 3 sene aktif yasanan seyler hep aynı .... gecen sene o kdr insan geldi dusecek algısı olustu biz açgozluluk yaptık yine kaçmadık bu sene hanımın amcasının kızı borsa hesabı acıp kagıt sorunca dedim ki kıyamet kopusu ile esdeger bisi bu .... ama yine yuzde 50 malda kaldık :(((( yani aç gözlü olmayalım sukunet ile seyretmekte bence güzel kagıtların düsüsünu zevkle izlemek gibi seyler bize nasil pek olmadı ama :))))
Emekli ABD Ordusu Albayı ve Savaş Gazisi Douglas Macgregor: Türkiye Lideri Erdoğan, Hamas ve İsrail arasında arabuluculuk yapmayı teklif etti.
Türkiye, askeri gücü ve savaş kültürüyle Sünni Arap ülkelerin İsrail ile karşı karşıya gelmesine liderlik edecek tek aktördür.
Türkiye modern silahlarla donatılmış büyük orduya ve hava kuvvetleriyle oluşan birlikler sahaya sürme kapasitesine sahiptir.
2013 de 8 tl lerde olan bryat 3000 lere geldi idi nerede ise.
13 14 lerden halka açılan poltk 12.000!!!!
Bırakında allah için düşsün bunlar.
Hatta taban taban gitmeleri lazım ama..
poltk 50 milyar pd inde idi..
150 MİLYON öz kaynağı 26 milyon karı olan bir firma..
2019 10 tl lerde alıp sattığım ADEL 700 leri gördü idi..70 KAT!!!
Şu son 2 senede özellikle alttaki kağıtlarda 1 e 50 100 200 inanılmaz getiriler elde edildi idi.
İki sene önce pandemi düşüşü gördük, sonra zaten fışkırttırarak nirvanaya ulaştı, bu senede savaş bahanesiyle düşüş gördük, savaş bitsin fışkırttırarak ilerleriz diye düşünüyorum
Metin hoca nerde yaw ,malin altında kaldi sanirjm:he:
Boğa indikator gelmiş,
İnşallah ters.tepmez.bu sefer:drunk:
sanki seçimler bitene dek endeks yine ablukada olacak gibi
Pide parası kadar bişi kazandık balıkları erken sattık Tekfen ve konka ve Sanica erken verdim bugünlük de bu kadar yeter gibi seans sonunu bekleyelim
Bozkuş mali kucaklayalim mi Alperin dediği gibi olur mu başıma iş gelir mi malsiz mi girelim donsuz mu girelim
Yarım emekli maaşımı kaçırdım ben bunun hesabını kimden sorayım
Nazar demiyelim de Savaş vurdu diyelim, zaten düşüşe malda yakalanma gibi bir huyum var, pandemide de yakalanmıştım :he:
Abi şindi şöyle bir durum var, mesela geçen gün 140 taledeki tüp için hbsc 70 hedefi vermiş. Sence tüp ü o rakkama düşürürler mi hiç, evi arsayı satar hscb den önce alırlar, bence tüpün düşüp düşebileceği maksimum çekilme seviyesi 101 tale olur, tabii o da olursa, yedirmezler dayu, belki bugün 130 dan alan ileride iyi ki almışım diyecek.
Biliyorsun bizim borsa bi fışkırttırmaya başladı mı üçbeş ay soluksuz gidiyor ve şortcuya nefes bile aldırmıyor.