Artan

99,00 10 15:28
134,20 10 15:26
178,70 9.97 15:28
375,00 9.97 15:28
1.456,00 9.97 15:23
Artan Hisseler

Azalan

11,87 -9.94 15:28
520,00 -8.53 15:28
57,05 -6.48 15:28
124,00 -4.62 13:55
92,60 -4.54 15:28
Azalan Hisseler

İşlem

21.593.709.139,75 15:28
20.030.074.625,00 15:28
16.445.808.970,34 15:28
13.025.250.696,50 15:28
12.882.043.505,10 15:28
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8090 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İki sene önce pandemi düşüşü gördük, sonra zaten fışkırttırarak nirvanaya ulaştı, bu senede savaş bahanesiyle düşüş gördük, savaş bitsin fışkırttırarak ilerleriz diye düşünüyorum
    Bozkurt iyi kazanıyordun tebrik ederim. Nazar değdi. Foruma çok giremesem de takip etmeye çalışıyordum.

Dediklerine katılıyorum. Ben 7860-8000 aralığında longu tercih ediyorum. Kazanırız kaybederiz bilemiyoruz. Ya nasip.

2.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Bozkurt iyi kazanıyordun tebrik ederim. Nazar değdi. Foruma çok giremesem de takip etmeye çalışıyordum.

Dediklerine katılıyorum. Ben 7860-8000 aralığında longu tercih ediyorum. Kazanırız kaybederiz bilemiyoruz. Ya nasip.
    Nazar demiyelim de Savaş vurdu diyelim, zaten düşüşe malda yakalanma gibi bir huyum var, pandemide de yakalanmıştım
    Abi şindi şöyle bir durum var, mesela geçen gün 140 taledeki tüp için hbsc 70 hedefi vermiş. Sence tüp ü o rakkama düşürürler mi hiç, evi arsayı satar hscb den önce alırlar, bence tüpün düşüp düşebileceği maksimum çekilme seviyesi 101 tale olur, tabii o da olursa, yedirmezler dayu, belki bugün 130 dan alan ileride iyi ki almışım diyecek.
    Biliyorsun bizim borsa bi fışkırttırmaya başladı mı üçbeş ay soluksuz gidiyor ve şortcuya nefes bile aldırmıyor.
    Hamdım Piştim Yandım

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Nazar demiyelim de Savaş vurdu diyelim, zaten düşüşe malda yakalanma gibi bir huyum var, pandemide de yakalanmıştım
    Abi şindi şöyle bir durum var, mesela geçen gün 140 taledeki tüp için hbsc 70 hedefi vermiş. Sence tüp ü o rakkama düşürürler mi hiç, evi arsayı satar hscb den önce alırlar, bence tüpün düşüp düşebileceği maksimum çekilme seviyesi 101 tale olur, tabii o da olursa, yedirmezler dayu, belki bugün 130 dan alan ileride iyi ki almışım diyecek.
    Biliyorsun bizim borsa bi fışkırttırmaya başladı mı üçbeş ay soluksuz gidiyor ve şortcuya nefes bile aldırmıyor.
    gecmiste hsbc aynı seyi tpte yaptı kısa da olumsuz etkilendi baya ayı yasadı ama sonra sıcradı sanırım rakamlar 70 di bolunmeden önce
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    gecmiste hsbc aynı seyi tpte yaptı kısa da olumsuz etkilendi baya ayı yasadı ama sonra sıcradı sanırım rakamlar 70 di bolunmeden önce
    Adamlar aslında işi biliyor, tepeyi buluyor.
    Belki de aşırı hedef verip kendi kafalarında ki hedefi vermiyordur.
    Sence tüp kaçtan döner lemur abi
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Adamlar aslında işi biliyor, tepeyi buluyor.
    Belki de aşırı hedef verip kendi kafalarında ki hedefi vermiyordur.
    Sence tüp kaçtan döner lemur abi
    kral onu bilemem ama halk arasında tüp baya seviliyor ve alınıyor da mesela petkm hiç sevilmiyor çevrem de sevilen kagıtları soylıyım tüp thy ford vs sevilmeyenler petkm enka bankalar vs
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by lemur Yazıyı Oku
    kral onu bilemem ama halk arasında tüp baya seviliyor ve alınıyor da mesela petkm hiç sevilmiyor çevrem de sevilen kagıtları soylıyım tüp thy ford vs sevilmeyenler petkm enka bankalar vs
    Aynen
    Tüp thy ford şişe en çok sonra pgsus ereğli asels arclk daha sonra sasa kardm bim ve en son bankalar petkm enka ttkom türkcel geliyor
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hsbc 101 den almak için biraz düşük vermiştir fiyatı. Revize ediyorlar zaten depo dolunca.
    Tüp elektrikli araçlardan etkileniyor mu?
    Türkiye'deki fosil yakıt elektrikli araç oranı kaç?

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •