Ben TCD'nin fiyatının dünün fiyatı olduğunu düşünüyorum. Hisseler perşembe kapanışında zira. Eksi yaptı arkadaşlar, kabullenelim bence :)
Printable View
Ben TCD'nin fiyatının dünün fiyatı olduğunu düşünüyorum. Hisseler perşembe kapanışında zira. Eksi yaptı arkadaşlar, kabullenelim bence :)
şikayet edecek bi durum yok satış hakkı vb mi tanıyor ki niye edilsin saçma bi durum haklısınız bankada sakat 14te geçmesi bi gün kaybın oluyor bi günde tcd gibi bi fonda yüzde 1 veya başka bir fırsatta fon alımında vb çok fark yaratıyor aracı kuruma geçmek her açıdan avantajlı fon 14 te geçecekse satışı hesabınıza aracı kurum size opsiyonda tanıyorlar zaten mesela salı sattın fonu 14 te geçti hesaba bi gün ppftde bekle yada günlük repoda çarşamba alım gönder t+1 fona perşembe olsun oda yüzde 1 eksi yazsın tcd gibi :)
Webster kardeşim,
Fonda MK getiri hesaplama hususunda size pek çok soru sordum, hatta örnek tablo bile istedim ve siz tüm samimiyetinizle yardımcı olmaya çalıştınız. Ayrıca geçmişteki forum yazılarınızı ve başka forum üyelerinin yazılarını da okudum, bu vesileyle zamansal açıdan nasıl hareket etttiğinizi gördüm. Sizin iyi niyetinizi sorgulayan biri varsa öncelikle kendi iyi niyetli olduğunu ispatlasın ! Zıt görüş varsa somut argüman ile ifade edilmelidir. Daha yüzünü görmediğiniz insanların niyetini sorgulamak hiç etik değildir. Tabi ki eleştiri yapabilirsiniz.
Lütfen bu forumda niyet sorgulaması yapmayalım, eleştiri yapalım. İkisi farklı şeyler.
fıl anl vk vb kendi bankaları açıklıyordu zaten akşam 6 dan sonrada aracı kurum olarak akşamdan sonra ertesi günkü fiyatların ilan edilip girilmesi yarınki işlemler için güzel almak isteyince bi sonraki işgünü fiyatı çıkıyor demek bankalardan sanmıyorum çıksın oyakın sistemi güzelmiş