Ben TCD'nin fiyatýnýn dünün fiyatý olduðunu düþünüyorum. Hisseler perþembe kapanýþýnda zira. Eksi yaptý arkadaþlar, kabullenelim bence![]()
Ben TCD'nin fiyatýnýn dünün fiyatý olduðunu düþünüyorum. Hisseler perþembe kapanýþýnda zira. Eksi yaptý arkadaþlar, kabullenelim bence![]()
þikayet edecek bi durum yok satýþ hakký vb mi tanýyor ki niye edilsin saçma bi durum haklýsýnýz bankada sakat 14te geçmesi bi gün kaybýn oluyor bi günde tcd gibi bi fonda yüzde 1 veya baþka bir fýrsatta fon alýmýnda vb çok fark yaratýyor aracý kuruma geçmek her açýdan avantajlý fon 14 te geçecekse satýþý hesabýnýza aracý kurum size opsiyonda tanýyorlar zaten mesela salý sattýn fonu 14 te geçti hesaba bi gün ppftde bekle yada günlük repoda çarþamba alým gönder t+1 fona perþembe olsun oda yüzde 1 eksi yazsýn tcd gibi![]()
Webster kardeþim,
Fonda MK getiri hesaplama hususunda size pek çok soru sordum, hatta örnek tablo bile istedim ve siz tüm samimiyetinizle yardýmcý olmaya çalýþtýnýz. Ayrýca geçmiþteki forum yazýlarýnýzý ve baþka forum üyelerinin yazýlarýný da okudum, bu vesileyle zamansal açýdan nasýl hareket etttiðinizi gördüm. Sizin iyi niyetinizi sorgulayan biri varsa öncelikle kendi iyi niyetli olduðunu ispatlasýn ! Zýt görüþ varsa somut argüman ile ifade edilmelidir. Daha yüzünü görmediðiniz insanlarýn niyetini sorgulamak hiç etik deðildir. Tabi ki eleþtiri yapabilirsiniz.
Lütfen bu forumda niyet sorgulamasý yapmayalým, eleþtiri yapalým. Ýkisi farklý þeyler.
fýl anl vk vb kendi bankalarý açýklýyordu zaten akþam 6 dan sonrada aracý kurum olarak akþamdan sonra ertesi günkü fiyatlarýn ilan edilip girilmesi yarýnki iþlemler için güzel almak isteyince bi sonraki iþgünü fiyatý çýkýyor demek bankalardan sanmýyorum çýksýn oyakýn sistemi güzelmiþ
Yer Ýmleri