Ben de hiç öyle sorun olmadı, hala devam ediyorsa sizin icin deneyebilirim tam hangi işlemi yapıyorsunuz? Ben hiç geçen gün dışında karşılaşmadım benzer bir durumla.
Printable View
Uyku sersemi ile yanlışı düzelteyim zaten yukarda da demişim düzeltilmemiş lotlara bakmak lazım... O zaman fiyat 2008 de bölünme ve temettülerden önce 10 tl imiş.. düzeltilmiş fiyattan bakınca tabii farklı bir dünya çıkıyor :)
Yukardaki hesap yanlış yani...
Diğer sayfada arkadaşlar da hesaplamış doğrusunu... Ben de yapacaktım şimdi açtım pc yi ama gerek kalmadı yapmama.. Hafta sonu sayfayı bilgi bombardımanına tutma maksadı ile yaptığım paylaşımsal hatayı affediniz :)
Not: Diğer sayfadaki hesap farklı ben tekrar hesaplayım buraya koyarım 2008-2013 arası sadece olacak.
Fedoramca Hocam ben hisse alış emirlerimi genelde işcep üzerinden akşam seans kapandıktan sonra ertesi gün için veriyorum. Her akşam 20:00 gibi ve sabahları 4:00-7:00 yatırım hesabımdan girip işlem yapmak istesem devam eden altyapı çalışmaları bilmem ne diyor. Sizde öyle yapmıyorsa demek ki bir tek bana yapıyorlar.
Bu arada yazıyı yazdıktan sonra düzeldi az önce.
Bu sabah denedim. Webden emir vermeye çalışırken hesap bakiyemi 0 gösteriyordu. Bakiyem 6000 lira normalde. Böyle hata verdiği zamanlar bakiyemi de sıfırlıyor. Bahsettiği alt yapı çalışmaları bitince bakiyem normale dönüyor. Yani resmen işlem yapmamı engelliyor bir süre. Alt yapı çalışmaları bahanesiyle. Artık kişisel algılamaya başladım.