Sayfa 131/582 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon
Arama sonucu : 4649 madde; 1,041 - 1,048 arası.

Konu: ISDMR - İskenderun Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by Para Baronu Yazıyı Oku
    Arkadaşlar günaydın. Şu lanet olası iş bankasında yatırım hesabında işlem yapabiliyor musunuz şu an?

Her gün her gün en az 3-4 saat işlem yapmama izin vermeyip devam eden altyapı çalışmaları bilmem ne bahaneler yazıyor. Altyapı çalışmaları 2 sene mi sürer?

Bugün de sabahtan beri teknik nedenlerle deyip hisse alış emri vermeme izin vermiyor. Ne işcepte ne de İnternet sayfasında.

Bu gıcıklığı bir tek bana mı yapıyor 2 senedir? Bunu merak ediyorum.
    Ben de hiç öyle sorun olmadı, hala devam ediyorsa sizin icin deneyebilirim tam hangi işlemi yapıyorsunuz? Ben hiç geçen gün dışında karşılaşmadım benzer bir durumla.

2.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Uyku tutmadı, ne yapacaksın…
    Lotları sayıyorun ��
    Twitter da gezinirken, 2008-2013 arası sabit kaldığı yazan bir eleştiri vardı,aslında bölündüğü için düzeltilmemiş grafiğe bakmak lazım…
    Tüm twitleri okudum, kimi enflasyon yoktu o zaman diyor kimi başka şey.
    Biri ilginç bir şey yazmış gündüz vakit olursa hesaplayacağım.
    2008-2013 arası fiyat ortalama 0,80 tl iken 5000 adet hisse almış 5 yılda bu hisseler fiyat hemen hemen aynı olmasına rağmen her sene ortalama %30 bölünerek ve %30 temettü ile 50000 olmuş yani 10 kat artmış!

Şimdi bana kaybolan yıllarım kalsın 2008’i verseler ne güzel toplardım seni ben!

2014 den sonra da o 50 bin hissenin yükseldiğini düşünün �� ki o zamandan beri de bir daha bölünmemişâ€¦

Belki hesap yanlıştır düzeltilmemiş fiyatlardan hesap yapacağım hadi 50 bin çıkmasın da 30 bin lot olsun!

Yani grafiklere bakıp o dönemi ve şartları yaşamadan da yorum yapmak haksızlık olabiliyor gözünüzü karartın toplamaya devam ����

Aldırmayın temettü düşmanlarına, onlar sizin lotları kapma peşinde olan günlükçüler, al satçılar…Sizin lotları alıp satma peşindeler! Uyanık olun, bakın ben uyuyor muyum hepinizin aksine şu an hatta… Gerçek Bir temettücü hafta sonu piyasa kapalı iken bile uyanık olandır ��
    Uyku sersemi ile yanlışı düzelteyim zaten yukarda da demişim düzeltilmemiş lotlara bakmak lazım... O zaman fiyat 2008 de bölünme ve temettülerden önce 10 tl imiş.. düzeltilmiş fiyattan bakınca tabii farklı bir dünya çıkıyor

Yukardaki hesap yanlış yani...

Diğer sayfada arkadaşlar da hesaplamış doğrusunu... Ben de yapacaktım şimdi açtım pc yi ama gerek kalmadı yapmama.. Hafta sonu sayfayı bilgi bombardımanına tutma maksadı ile yaptığım paylaşımsal hatayı affediniz

Not: Diğer sayfadaki hesap farklı ben tekrar hesaplayım buraya koyarım 2008-2013 arası sadece olacak.

3.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Ben de hiç öyle sorun olmadı, hala devam ediyorsa sizin icin deneyebilirim tam hangi işlemi yapıyorsunuz? Ben hiç geçen gün dışında karşılaşmadım benzer bir durumla.
    Fedoramca Hocam ben hisse alış emirlerimi genelde işcep üzerinden akşam seans kapandıktan sonra ertesi gün için veriyorum. Her akşam 20:00 gibi ve sabahları 4:00-7:00 yatırım hesabımdan girip işlem yapmak istesem devam eden altyapı çalışmaları bilmem ne diyor. Sizde öyle yapmıyorsa demek ki bir tek bana yapıyorlar.

Bu arada yazıyı yazdıktan sonra düzeldi az önce.

4.  Alıntı Originally Posted by Para Baronu Yazıyı Oku
    Fedoramca Hocam ben hisse alış emirlerimi genelde işcep üzerinden akşam seans kapandıktan sonra ertesi gün için veriyorum. Her akşam 20:00 gibi ve sabahları 4:00-7:00 yatırım hesabımdan girip işlem yapmak istesem devam eden altyapı çalışmaları bilmem ne diyor. Sizde öyle yapmıyorsa demek ki bir tek bana yapıyorlar.

Arkadaşlar kimse cevap vermediğine göre sanırım banka bunu bir tek bana yapıyor. Önce genel merkeze dilekçe yazıp sonra başka bankaya geçmeyi değerlendireceğim.

5.  Alıntı Originally Posted by Para Baronu Yazıyı Oku

Anladım, ben benzer saatlerde pek vermem ama, öyle de bir hata ile karşılaşmamıştım, aynı anda webden işbank a griince de veriyor mu? Hiç denediniz mi bunu, telefondan olmadı webden deneyeyim dediniz mi?

6.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Anladım, ben benzer saatlerde pek vermem ama, öyle de bir hata ile karşılaşmamıştım, aynı anda webden işbank a griince de veriyor mu? Hiç denediniz mi bunu, telefondan olmadı webden deneyeyim dediniz mi?
    Bu sabah denedim. Webden emir vermeye çalışırken hesap bakiyemi 0 gösteriyordu. Bakiyem 6000 lira normalde. Böyle hata verdiği zamanlar bakiyemi de sıfırlıyor. Bahsettiği alt yapı çalışmaları bitince bakiyem normale dönüyor. Yani resmen işlem yapmamı engelliyor bir süre. Alt yapı çalışmaları bahanesiyle. Artık kişisel algılamaya başladım.

7.  Alıntı Originally Posted by Para Baronu Yazıyı Oku
    Arkadaşlar kimse cevap vermediğine göre sanırım banka bunu bir tek bana yapıyor. Önce genel merkeze dilekçe yazıp sonra başka bankaya geçmeyi değerlendireceğim.
    İŞ Bankası genel müdürlüğüne form üzerinden başvuruda bulunabiliyorsun, değiştirme bankamızı düzeltilir bu, belki senin telefon yada başka bir şey ile ilgilidir?

8.  Alıntı Originally Posted by Para Baronu Yazıyı Oku
    Bu sabah denedim. Webden emir vermeye çalışırken hesap bakiyemi 0 gösteriyordu. Bakiyem 6000 lira normalde. Böyle hata verdiği zamanlar bakiyemi de sıfırlıyor. Bahsettiği alt yapı çalışmaları bitince bakiyem normale dönüyor. Yani resmen işlem yapmamı engelliyor bir süre. Alt yapı çalışmaları bahanesiyle. Artık kişisel algılamaya başladım.
    Çok enteresan, ekran görüntüleri alsaydın iyi olurdu aslında, alsan öyle paylaşsan( web başvuruda belge gönderiliyor mu bilmiyorum da)...

Sayfa 131/582 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •