Originally Posted by
fedoramca
Uyku tutmadý, ne yapacaksýn…
Lotlarý sayýyorun ��
Twitter da gezinirken, 2008-2013 arasý sabit kaldýðý yazan bir eleþtiri vardý,aslýnda bölündüðü için düzeltilmemiþ grafiðe bakmak lazým…
Tüm twitleri okudum, kimi enflasyon yoktu o zaman diyor kimi baþka þey.
Biri ilginç bir þey yazmýþ gündüz vakit olursa hesaplayacaðým.
2008-2013 arasý fiyat ortalama 0,80 tl iken 5000 adet hisse almýþ 5 yýlda bu hisseler fiyat hemen hemen ayný olmasýna raðmen her sene ortalama %30 bölünerek ve %30 temettü ile 50000 olmuþ yani 10 kat artmýþ!
Þimdi bana kaybolan yýllarým kalsýn 2008’i verseler ne güzel toplardým seni ben!
2014 den sonra da o 50 bin hissenin yükseldiðini düþünün �� ki o zamandan beri de bir daha bölünmemiþ…
Belki hesap yanlýþtýr düzeltilmemiþ fiyatlardan hesap yapacaðým hadi 50 bin çýkmasýn da 30 bin lot olsun!
Yani grafiklere bakýp o dönemi ve þartlarý yaþamadan da yorum yapmak haksýzlýk olabiliyor gözünüzü karartýn toplamaya devam ����
Aldýrmayýn temettü düþmanlarýna, onlar sizin lotlarý kapma peþinde olan günlükçüler, al satçýlar…Sizin lotlarý alýp satma peþindeler! Uyanýk olun, bakýn ben uyuyor muyum hepinizin aksine þu an hatta… Gerçek Bir temettücü hafta sonu piyasa kapalý iken bile uyanýk olandýr ��
Yer Ýmleri