Aman dostum büyük konuşmayalım boşver, bence versin tabana. 60 küsürden alıp az düşmeye başlayınca telaşlanıp satanlar tabandan deli gibi mal satmaya çalışsın bize spek lazım doldursun heybesini,,
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Hep aynı hikaye bu yeni gelen 2 milyon yatırımcı hepsi trade etmeye çalışıyo sermayeleri yok olcak haberleri yok, ama tabi birilerinin kazanması lazımki bu devran dönsün
Asıl üzüldüğüm nokta şu kademeler boş boşuna satmaya çalışmayın desen kademe ne diyecek çok kişi var[emoji3166]
derinliği olan sadece ak yatırımı izlesin deutsche o
dun dediğim gibi 2 ak var biri deutscheye mal alıyor oburu de kapanıs seansında 100 k satış yollayan adam tahminimce 40bin civarı verdi ak uzerinden yani deutschenin net alımı bundan gelen 40 la 100 k oldu
60.20 deki ak dun 100 k yollayan bence
ver anam ver de onumuz açılsın
Sanki ozellikle son 10 15 dakikada 60 altında kapatmak isteyenlerle istemeyenler arasında bir savaş var gibiydi. 60 üstünde kapattı. Inş.iyi olur. Ytd.
Hem alacaklara hem satacaklara uyarımdır BoA nın gazına gelmeyin,
MaşaAllah SubhanAllah
Global bu tahtanın kaza nanı oldu tebrikler [emoji322][emoji898]
Bugun 56.55 seviyesine geri çekilmesiyle teknik olarak her türlü onayı almış durumda Tahtaci bey.
Önümüzde genel kurulda var.Bizi artık oylama buralarda bosver endeksi düşsün sen işine bak.Yolumuz uzun insallah..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Deniz yatırımdan alan acaba diyorum o mu ki ?
15 inden bugune city deutsche 1.25 milyon lot oldu .gedik finans uzerinden çaktırmadan vallaha bravo
ve ak yatırım show aferimmmmmmmmm boyle gunde harika
h....oglu ha...n 535 bin lot yazdı 64.75e:))
Tahtanın bu kaçıncı tehdit edilişi aynı 500.000 lot
Değerli ahmet eskiyapan düşenmezmisin 500.000 lot bir seferde
akmıs 75 deki davaro
Küçükçalığın mallar mı acaba
Niye sildi 500.000 lotu yemedi herhal
yine yazdı 69 civarı ortalamayla
570 milyon kar hay maşallah:)Hadi bakalım donup durun tahtada donunuzu kaptırın
net 1,275tl temettu o da guzel
Yıllık olarak bakildiginda çok iyi bilanco ceyreklik bazda marjlarda (favok,brüt kar) düşmeler var.
Net kar ceyreklik olarak 95 milyon acaba piyasanın beklentisi neydi..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Tek 1 ceyrekle bilanco okumak hatalidir genel resme bakmak lazim.sirket cok iyi yonetiliyot o 2 milyon lotu bosuna almadi o yabanci finans uzerinden halen topluyorlar ben ekrandan yarindan itibaren atarim hata yapmak istemiyorum.
Herkese bol sans ve kazanclar dilerim
Sirketle ve yonetimle ilgili soru isaretim yok.Portfoyumdeki en güvendiğim sirket.Beklentileri devam ediyor ve karliligi yuksek.Bilanco okuma konusunda uzman değilim fakat genel hatlarıyla bilirim.
Sirket ilk 3 ceyrek Unye ninde satışından gelen yaklaşık 198 milyon TL ile birlikte toplamda 475 milyon TL kar açıklamıştı.Son çeyrek 95 milyon TL kar ile birlikte 570 milyon rakamına ulaşmış durumda.Burada piyasa 570 milyon karın 475 milyonunu zaten biliyor.O yüzden son çeyrek piyasa tahmini kar beklentisinin nasil olduğunu merak ediyorum bilen varsa yazarsa sevinirim..
Haftalik takasta yaklaşık 320 bin
Aylıkta 1700 milyon civari yabancı süpürmüş durumda.
KAP: [NUHCM ] KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU Pay Alım Satım Bildirimi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/915102
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...77fd277bd05db7
Sayın Perla;
Yani....
02/03/2021 - 03/03/2021 tarihinde NUH ÇİMENTO SANAYİ A.Ş. payları ile ilgili olarak 66,05 - 68,35 TL fiyat aralığından 0 TL toplam
nominal tutarlı alış işlemi ve/veya 62.000 TL toplam nominal tutarlı satış işlemi tarafımca/ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle
birlikte NUH ÇİMENTO SANAYİ A.Ş. sermayesindeki paylarım/oy haklarım 03/03/2021 tarihi itibariyle %16,36 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır
/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.
Ad Soyad / Ticaret Unvanı : PARTAŞ TEKSTİL - İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...77fd277bd05db7
Görüyoruzki tahta aşağıya gidince hacim olmuyor satıcılar isteksiz,, tahta yapıcıya acizane tavsiyem sür yukarı al, sat para kazan
Gecen ay QNB ve GEDIK yabancıya çalıştı.Bu hafta da yine alımdalar..
Teknik olarak 68.x seviyesine kadar önü açık.Tahtacı Bey bu seviyenin üzerine çıkardığında en sevdiği formasyonu fincan kulpu çalıştırmış olur.68.x üstüne atamazsa bir kulp daha yapar sonrasında onun da yapacak birşeyi kalmıyor.Sür tahtayı 70-80 lere..
Daha önce de belirtmiştim.Portfoyümdeki en güvendiğim şirket.Hisseye duyduğum güven sadece teknik/takas oluşumlarından değil özellikle temelinin sağlam olmasindan ve beklentilerin devam etmesinden gelmektedir.
Hayırlı bereketli kazançlar..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...bddce876f0.jpg
Sayfanın çok keyifli zamanları vardı,,,,