Sayfa 656/748 İlkİlk ... 156556606646654655656657658666706 ... SonSon
Arama sonucu : 5978 madde; 5,241 - 5,248 arası.

Konu: NUHCM - Nuh Çimento

1.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    bunların tum malları elinden gidecek yakın zamanda dostum merak etme.3 5 yan hesapla merill tetikletiyorlar osmanlı marbaş info vs.ama .kapanısın artı olmasını bekliyorum sadece tahmin
    Aman dostum büyük konuşmayalım boşver, bence versin tabana. 60 küsürden alıp az düşmeye başlayınca telaşlanıp satanlar tabandan deli gibi mal satmaya çalışsın bize spek lazım doldursun heybesini,,

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

2. Hep aynı hikaye bu yeni gelen 2 milyon yatırımcı hepsi trade etmeye çalışıyo sermayeleri yok olcak haberleri yok, ama tabi birilerinin kazanması lazımki bu devran dönsün

''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

3. Asıl üzüldüğüm nokta şu kademeler boş boşuna satmaya çalışmayın desen kademe ne diyecek çok kişi var[emoji3166]

4.  Alıntı Originally Posted by axaray Yazıyı Oku
    Asıl üzüldüğüm nokta şu kademeler boş boşuna satmaya çalışmayın desen kademe ne diyecek çok kişi var[emoji3166]

birazdan gedik gelip bilyelerini alır
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

5. derinliği olan sadece ak yatırımı izlesin deutsche o
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

6. dun dediğim gibi 2 ak var biri deutscheye mal alıyor oburu de kapanıs seansında 100 k satış yollayan adam tahminimce 40bin civarı verdi ak uzerinden yani deutschenin net alımı bundan gelen 40 la 100 k oldu
    60.20 deki ak dun 100 k yollayan bence
    ver anam ver de onumuz açılsın
    @borsavizyon

Sanki ozellikle son 10 15 dakikada 60 altında kapatmak isteyenlerle istemeyenler arasında bir savaş var gibiydi. 60 üstünde kapattı. Inş.iyi olur. Ytd.

8. Hem alacaklara hem satacaklara uyarımdır BoA nın gazına gelmeyin,

Sayfa 656/748 İlkİlk ... 156556606646654655656657658666706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •