Pazartesi günü tavan açıcak. Totem totem...
TECNO KC3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Pazartesi günü tavan açıcak. Totem totem...
TECNO KC3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TURKCELL HANGİ RAKAMLARA ULAŞTI?
1- 2020 yılının ilk 6 ayında gelirleri yüzde 14,5 artışla 13 milyar 582 milyon TLye çıkardık.
2- Grup bazında FAVÖK marjı yüzde 41,5, FVÖK marjı ise yüzde 20,7 olarak gerçekleşti.
3- Son çeyrekte 144 bin faturalı net müşteri kazandık.
4- Yılın ilk yarısında toplam 822 bin faturalı net müşteri kazanımıyla rekor kırdık.
5 - Dijital kanallar üzerinden yapılan satışlar ilk 6 ayda bireysel satışların yüzde 11ine ulaştı.
6 - Dijital kanallarda 2022 sonu için yüzde 12 lik hedef belirlenmişti, 3 yıllık hedeflere 6 ayda yaklaştık.
7- Paycell in grup dışı gelir büyümesi yüzde 60 oldu. Uygulamanın kullanıcı sayısı geçen yılın 2,5 katına ulaştı, Paycell Kart işlem hacmi ise yüzde 71 arttı.
8- Veri merkezlerine 2 milyar TLnin üzerinde yatırım yaptık.
9- 5 yılda 4 veri merkezi açtık. Birinci merkezimizdeki yerlilik oranımız yüzde 35lerdeyken bugün artık en son açacağımız veri merkezimizde yüzde 75lere ulaştık.
10- Turkcell bugüne kadar 50 milyar TLlik yatırım yaptı. Bu yatırımın 25 milyar TLden fazlasını ise son 5 yılda yaptık. Önümüzdeki 3 yılda da 16 milyar TL yatırım yapacağız.
https://haberglobal.com.tr/ekonomi/t...landirdi-92361
TCELL Yöneticileri, daha önce de bu tarz bir niyetlerinin olduğunu beyan etmiş, ancak daha sonra bu niyetten vazgeçmiş olabilirler. Ama zaten eğer yukarıda linki verilen haberdeki bilgi doğruysa; TCELL, superonline'ı 2009 yılında bünyesine katmış yani TCELL 2000 yılında halka arz edilirken ilaveten böyle bir projeksiyon yapılmış olması pek de mümkün görünmüyor. Kaldı ki eğer TCELL yöneticileri daha önce de bu tarz bir açıklama yapıp vazgeçmiş olsalar bile, yönetimin bu kez superonline'ın halka açılması konusunda çok daha ciddi olduğu ve standart bir niyet beyanının ötesine geçip halka açma işini bu yıl içerisinde kotarmayı istedikleri anlaşılıyor. Nitekim o yüzden olsa gerek, linkteki haberde, superonline'ın spesifik olarak 2021 yılında halka açılmasının planlandığı ve hatta bu konuda bankalarla masaya oturulduğu belirtiliyor. Yani bu kez hem spesifik bir tarih belirtilmiş hem de fiilen girişimlere başlanılmış durumda
Kaldı ki, tüm dünyada ,
-Merkez Bankalarının ilave emisyona gittiği ve pandemi nedeniyle düşen ekonomik aktiviteyi desteklemek ve transfer harcamaları yapmak üzere; piyasalara trilyonlarca Dolar ve Euro tutarında ilave paranın enjekte edildiği ,
-Bu bol paranın önemli bir kısmının reel yatırımlar yerine mali piyasalara aktığı ve bu nedenle "varlık balonlarının ve olağandan yüksek fiyatlamaların oluştuğu", yaptıkları yatırımlardan büyük kazançlar elde eden para sahiplerinin kendilerine sürekli yeni ve prim yapmamış taze yatırım hedefleri aradığı ,
-BİST bazında yatırım yapan borsa yatırımcılarının sayısının 2 milyonu aştığı, TCELL Superonline'ın yaklaşık toplam 13 milyon civarında abonesi olduğu ve bu abonelerden en azından bir kısmının, hizmet aldıkları için çok iyi tanıdıkları bu şirketin halka arzına, hakkında hiç bir şey bilmedikleri herhangi bir başka şirketin halka arzına göre, çok daha fazla rağbet gösterebilecekleri,
-Daha önce hayatlarında hiç borsa yatırım yapmamış kişilerin bile , iskontolu olarak halka arz edildikleri ve bu nedenle muhakkak kazançlı bir yatırım olacağına inandıkları için olsa gerek, daha önce halka açılmış şirket hisseleri yerine, birincil halka arzlara daha fazla ilgi gösterdikleri ve yüksek talep oluşturdukları ve hatta bu talebin, birincil halka arz edilen hisse miktarlarını kat be kat aşabildiği ve bizatihi bu arz talep dengesizliğinin birincil halka arz edilen şirket hisselerine prim yaptırdığı,
-Covid 19 Pandemisinin internet kullanıcı sayısı ve kullanım miktarını olumlu etkilediği, defansif bir sektörde faaliyet gösteren bu şirket hisselerinin, hem yerli hem de yabancı yatırımcılar tarafından ekstra rağbet görebileceği,
-Hasılı kelam bütün bu faktörlerin birleşik sonucu olarak, 2021 yılının bu tarz bir şirketin halka açılması için ideal bir yıl olabileceği düşünüldüğünde,
Neden, bu kez superonline'ın halka açılması fikri kuvveden fiile yani teoriden pratiğe (hayata) geçirilmesin?
Bu arada Cuma günü, muhtemelen, algoritmik işlem yapan robotlar, KAP yoluyla değil de, haber global adlı bir sitede yayınlanmak suretiyle gündeme gelen bu haberi , ya hiç görmediler ya da programları gereği güvenilir haber kategorisinde görmeyip dikkate almadılar ve tam o sırada endekste negatif gidişli olduğu için endekse uyup satış yaptılar. Ancak hafta sonu, bu haberin herkes tarafından daha iyi hazmedileceği ve TCELL'in superonline'ı halka açma niyetinin bu kez daha ciddi olduğunu anlayabileceğini ve Pazartesi gününün TCELL açısından daha iyi olabileceğini düşünüyorum.
Nevi Şahsına Münhasır Uyarı Notu: Bu bir yatırım tavsiyesi olmayıp, sadece makul ekonomik ve finansal gerekçelere dayalı olarak yapılmış bir kişisel kanaat ve tahmin açıklamasından ibarettir. Bu tip tahmin, yorum ya da öngörülerde yanılmanın adeta esas, isabet ettirmenin ise neredeyse istisnai bir durum olduğu ve borsa da her zaman bir ters köşeye yatma ihtimalinin bulunduğu asla unutulmamalı ve herkes yatırım kararını; sadece kendi akıl ve muhakeme yeteneğine dayalı olarak vermelidir.
Haberin kap değil basın yoluyla verilmesi yüzünden ciddiye alınıp robotların satış yaptığını söylemişsiniz. Ama kaçırdığınız birşey var. Endeksin geçen haftaki ilk çöküşünde bile Tcell diri durmuştu. Haberin verilip, malın çakılacağı zaten programlanmış. Buna mini insidetrade diyebiliriz. Bu formu takip eden herkes biliyor ki, Tcellde gelen her haberde mutlaka mal çıkılmıştır. Aktar dönder, her haberde mal çak, tekrar düşür, hisseyi yükselt yeni bi haber bul ve mal çak. Bu iş rutin oldu artık. Düzenli gelir kapısı.
Üzmeyin kendinizi.
Turkcell in robotu 30 kuruşu ayarlı.
Robotun ayarı güncellemeden haber maber hikaye.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bence son olarak Rus'ların 15.25 den toptan satış yaptıkları 110 milyon Lot henüz yerini bulmadı.
Büyük aracıların elindeki Kabaca 200 milyon Dolarlık bu arzı bir şekilde erimesi Lazım.
Hem seans içi 30 kuruşluk kar hem 15.25 maliyetli kağıdın dağıtılması şimdilik cazip. Şimdilik.
Artık vakit bitti.
Bu tip haberlerin, BİST'e kote olan tüm hisse senetlerinde bir tür içeridekilerin ticaretine ya da insider trading'e konu olduğu ve bu tarz açıklamalardan birilerinin (yöneticiler, yakınları, bunların eş dost akrabası, hatırlı arkadaşlar vb) muhakkak çok daha önceden haberdar olduğu ve bunların evvel emirde haber gününde satış yaparak bu işten nemalandıkları herkes tarafından bilinen son derece sıradan bir BİST gerçeğidir. Bunu tabii ki ben de çok iyi biliyorum ama Cuma günü en büyük satış yapan aracı kurum; bir yerli aracı kurum değil, genellikle Deutsche ve Citibank namına alım satım yapan BofA'dır ve net satış miktarı 4.423.364 Lot olmuştur.
Tabii siz BofA üzerinden satış yapanlar, yabancılar değil bıyıklı yabancılar yani yerlilerdir diyerek bu duruma da somut bir veriye dayanmadan bir cevap oluşturabilirsiniz ve belki de haklısınızdır kim bilir?
Ama, eğer ben bu zayıf tahminimde haklıysam (ki pekala yanılıyor da olabilirim) Pazartesi gününden itibaren TCELL , tabii ki eğer BİST'in genelinde yüksek oranlı düşüşe neden olacak sürpriz bir siyasi (erken seçim kararı gibi) ya da makro ekonomik gelişme olmazsa, artık bir daha 16 TL'nin altını görmeyecek şekilde yukarı hareketini başlatır. Ancak bu yükseliş sindire sindire mi olur, yani ılımlı bir şekilde mi olur yoksa daha sert hareketler mi gerçekleşir onu bilemem. Ama eğer siz haklıyasınız hissenin 15-17 TL bandındaki metcezir hareketini devam ettirmesi gerekir.
Bu arada TCELL'de halka açık kısmının ağırlıklı olarak Deutsche ve Citibank'ın elinde olması ve bu iki aracı kurumun, 3. kişi ya da kurumlarca yapılabilecek her türlü hareketi bozabilecek kadar çok mal taşıyor olmaları nedeniyle, eğer bu hissede bir hareket olacaksa , ancak bu iki aracı kurumun bir diğerinin oyun planını bozmamak konusunda diğeriyle gizli ya da açık mutabakata varması halinde mümkün olabilir kanaatindeyim. Ama şu da bir gerçek ki, bu hissenin fiyatındaki yükseliş, en çok, bu hisseye milyonlarca TL değil milyarlarca TL tutarında para yatırmış olan bu iki aracı kurumun lehinedir ve eğer ortada büyük montanlı bir veya iki iştirakin satışı gibi potansiyel tüm yatırımcıları çekecek haklı bir neden varsa bu iki aracı kurum da aptallık yapmayacak ve hisse fiyatının yükselmesini baltalamayacaklardır.
Son olarak, dikkatinizi çekerim daha çok yakınlarda bünyesinde BİP, Fizy, TV+ gibi uygulama ve markaları bulunduran "Lifecell Ventures"'ın ödenmiş sermayesinin 15 milyon Euro'ya çıkarıldığına dair haber KAP'a düşmüştür. Bana göre , faiz oranları AB ülkelerinde sıfıra yaklaşmışken eğer TCELL Hollanda'da yerleşik bu iştirakine, çok düşük maliyetle banka kredisi alabilecek iken bunu yapmayıp sermaye artırımına gidiyorsa bu anlamlıdır ve bence bu hamle finansman ihtiyacından daha çok , Lifecell Ventures'in de belli bir süre sonra halka açılması ya da meraklısına komple satışı öncesinde yapılmış bir hazırlık hareketidir. Öyle ya, sermayesi görece küçük olan bir şirketi ne halka açabilir ne de meraklısına çok yüksek bedellerle satabilirsiniz.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/907331
http://www.lifecellventures.com/product.html
Nevi Şahsına Münhasır Uyarı Notu: Bu bir yatırım tavsiyesi olmayıp, sadece makul ekonomik ve finansal gerekçelere dayalı olarak yapılmış bir kişisel kanaat ve tahmin açıklamasından ibarettir. Bu tip tahmin, yorum ya da öngörülerde yanılmanın adeta esas, isabet ettirmenin ise neredeyse istisnai bir durum olduğu ve borsa da her zaman bir ters köşeye yatma ihtimalinin bulunduğu asla unutulmamalı ve herkes yatırım kararını; sadece kendi akıl ve muhakeme yeteneğine dayalı olarak vermelidir.
Herhalde hiçbir kağıtta böylesine derinleşmiş, filozoflaşmış küçük yatırımcı yoktur.
En küçük bir ayrıntıyı bike kaçırmayan bu küçük yatırımcı iradesi BofA yı da citibank ı da çökertir.
Beynelmilel sermayenin Bu numarayı Dünya'nın her yerinde çekiyorlar ama bu sefer sert kayaya çattılar. Azmin elinde birşey kurtulmaz. Çaya devam....
[emoji122][emoji122][emoji122][emoji477]
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vakıf yatırım da bizler gibi en son iştiraklere ve olası vs vs beklentilere istinaden hisseye dikkat çekmiş idü..
Çay a devam
Hep en doğrusunu siz düşünürsünüz ve bu yüzden sizin gibi düşünmeyen ya da kendini düzgün bir şekilde ifade eden muhatap karşınıza çıktığında hemen bir şekilde onu küçümseme gereğini duyarsınız ya.:)
Taktım ben sizin şu "derinleşmiş, filozoflaşmız küçük yatırımcı" tespitinize.:)
"Filozoflaşmış Küçük Yatırımcı" ha? Bu isimlendirme aslında gerçekten de oldukça sevimli olmuş ama acaba benim hakkımda yaptığınız bu tespit doğru mu yanlış mı?
Acaba ben gerçekten de sizin tahmin ettiğiniz gibi kendini aşıp filozoflaşmış bir küçük yatırımcı mıyım yoksa değil miyim !!!
Yoksa siz bu mecrada yazıp çizen herkesi kendiniz gibi mi sanıyorsunuz?
Bunu anlayabilmenin tek yolu var ve bu nitelemeyi yapan kişiye küçük yatırımcının tanımı sormak ve daha sonra benim portföyümdeki TCELL lot miktarı ile bu azami lot miktarını kıyaslayarak hangi boy yatırımcı olduğumu tespit etmek.
Malum küçük yatırımcının resmi ve net bir tanımı yok. Bakalım sizin küçük yatırımcı ölçünüz ne?
Sayın arpaci55, sorarım size, sizin değerlendirme kriterlerinize ya da bakış açınıza göre ; maksimum hangi lota kadar TCELL'e sahip olanlar "küçük ya da güççük" yatırımcı olarak kabul ediliyor acaba?
Lütfen beni cevapsız bırakmayınız.
Hisse Net'in en eski kullanıcılarından birisiydim ama buradaki kendi görüşlerinden başka hiç bir kimsenin görüşlerini beğenmeyen ukala dümbeleklerinin saldırgan tutumlarından bıkıp usanarak investing com da yazayım dedim ama oradaki kelime kısıtı, yazılan mesajların spam bildirimi üzerine anında silinmesi vs. tekrar buraya döndüm sanırım siz de investing com kullanıcısınız ama sizi tam olarak çıkaramadım. Acaba Investing.com daki kullanıcı adınız neydi?
Bence bu arkadaş; özellikle de "bu küçük yatırımcı iradesi BofA yı da citibank ı da çökertir." diyerek belki kendisinin de dahil olduğu küçük yatırımcı kitlesini alenen Ti'ye almaya çalışıyor. Oysa ben investing com da da burada da söyledim. Deutsche Bank ve Citibank'ın her türlü oyunu bozacak gücü var ve bu tahtada bırak küçük yatırımcıyı Türkiye 'de yerleşik hiç bir büyük yatırımcının, kurumun vs şansı yok ve bu arkadaş bal gibi de durumu biliyor.
Ama eğer ben arkadaşı yanlış anlamış olsam bile, belki de bu soruyu yönelterek, şu son derece muğlak bir ifade olan küçük yatırımcı kavramını netleştirmek adına faydalı bir polemik başlatmış olabilirim:)
Azami kaç TL'lik bir portföy ya da azami kaç lot TCELL'den fazlasına sahip olmak bir yatırımcının artık küçük yatırımcılıktan çıkıp orta ya da büyük boy büyük yatırımcı sayılmasını sağlar?
Süperonline halka arzı gündemde.
Ben orta buyuklukte bir yatirimciyim.Benim gibi 1000 orta buyuklukte yatirimci Bofa yi evine şutlar.
El verin dostlar.Tcell in kūllerinden doğduğunu ve mahkus talihini değiştirdiğini yedi dūvele ispat edelim
Geçmiş geride kaldı yaşandı bitti.Şimdi ūlkenin en būyūk gelecek vaad eden şirketinin hissedarıyız.
Çok yakın bir tarihte rūştūnū ispat edecektir.Mesela bilançoda...
Pandemi nedeniyle Bir çok insan evinde ve daha fazla internet ortamında ..
Tcell ile ilgili yazmiyorum..konu bist..
Evet insanlar kazanç peşinde..
Sermaye piyasalarına İlgili gittikçe artıyor
Şimdilik 2 milyon borsaya girdi
dahası gelir diye düşünenler ile paradan para kazanma zamanı diyenlerin sayısı arttıkça o baskı yapan kurum veya kişiler elindeki tcell dahil değerli hisseleri biz ky lara kaptiracak.. bakalım görmediğimiz daha neler göreceğiz..
Sayın Burutay,
Ben; bu formundaki arkadaşların teknik ve temel analiz konusunda çok tecrübeli oldukları ve bunun yanında şirket ile ilgili en küçük bir bilgiyi de çok Detaylı analiz etme becerisine sahip olduklarını belirmek için bu yorumu yapmıştım.
Yani diğer topiklerde olduğu gibi boş atıp dolu tutanmaya çalışan bir gurup değiliz.
Anlayacağınız, Hiçbir kinaye veya küçümseme sözkonusu olmadığı gibi yapılan Yorumların da çok isabetli bulduğumu ve okumaktan mutlu olduğumu belirtmek istedim.
arkadaşların bu bilgi, beceri ve azimle kağıt üstüne çöreklenmiş oyun oynaya spek leri de zora sokacağını Söylemek istedim.
Ayrıca ben size hitaben de birşey yazmadım ki, neden üzerinize alındınız da böyle peşin hükümlü saldırıyorsunuz? Yazdığım genel bir yorumdu. Daha fazla uzatmak ve polemiğe girmek istemiyorum. Buyurun meydan sizin.
ısrarınız üzerine bu cevabı yazdım.
Bol kazançlar diliyorum.
Sayın arpaci55
Yarım asrı çoktan geçmiş bir ömre ve 35 yılı aşkın borsa tecrübesine sahibim (seyyar tezgahlarda kağıt formundaki hisse senetlerinin satıldığına bizzat defalarca şahit olmuş birisiyim) ama en çok da kelimelerle ve ona yüklenilen anlamlar konusunda iyi olduğumu düşünürüm. Ben halen, doğru anladığımı düşünmekle beraber, bu nazik üslup ve açıklamadan sonra, ben de yaptığınız değerlendirmeyi yanlış anlamış olabileceğimi kabul ediyor ve bu polemiğe başlamadan noktayı koyuyorum.
Bu arada halen son derece aktif bir şekilde kendi mesleğini yürüten, yani işi gücü çok olan birisi olarak gerekli olmadıkça yazmayacağım konusunda emin olabilirsiniz.
Herkese önce sağlık, daha sonra huzur ve en sonra da bol kazançlar elde etmesini diliyorum.
Yazdıklarım kimseye cevap değildir sadece durum tesbitidir.
İşin ilginç yanı birçok arkadaş(ben dahil) ben çok eskiyim yıllarımı borsaya verdim diye söze başlıyor.
Ben de ilk günden beri borsadayım. Kapalı zarf ile teklif usulü işlem yapıldığı günden beri. Ben de limon kasası üzerinden alım satım yaptım. Bunlar hiç birşey ifade etmiyor.
Borsada 700 civarı şirket var. Kaçımız hangi şirketin genel kuruluna katıldık.
Bu suçlama değil. Ben yıllardır şirketlerin genel kurullarına katılmaya çalışıyorum ve neden kimse katılmıyor diye de çok şaşırıyorum.
Bu işe bu kadar para bağlayanlar bile genel kurullara katılmıyorlar. Aracı kurumlar bile bu işe çok ilgisizler halbu ki vekalet yoluyla katılım sağlayıp hak arama yapabilirler.
son Türkcell genel kuruluna katıldığımda Sembolik vekaleten katılan 6/7 kişi vardı ve sadece izlediler. Hazurun cetveline bakabilirsiniz 666 tane fon vs. Yabancı katılımcı vardı.
Başkan'ın tüm baskı ve yönlendirmesine rağmen tek soru soran ve açıklama yapan bendim. Merkezi kayıt kuruluş görevlisinin uyarı ve müdahalesi ile bazı maddelerde konuştum ve kayıtlara geçirdim.
Böylesine önemli bir şirkette bile Hissedarların İlgisizliğine çok şaşırıyorum.
Aslında yapılması gereken şu. Burada yazıp çizip tecrübe ortaya koymaktan çok Tüm hissedarlar ister gerçek ister elektronik ortamda genel kurullara katılmalı ve oylamalara da RED veya evet oyu vererek farkındalık yaratmalıdır. Şirketlerin genel kuruluna katılmak için bir hisse bile olmasınyeterli.
Bol kazançlar diliyorum.
Madem yatırımcı olarak edilgen değil daha etken olmak ve sonuç alınamayacak olsa bile daha yüksek ses çıkarmak ve bir kamuoyu oluşturmak gerekiyor, o halde ben de biraz sesimi yükselteyim.
Dolar ve Euro kurunda son günlerde görülen düşüş nedeniyle, hisse senetlerinin TL fiyatı aynı kalsa bile, hissenin yabancı para cinsinden olan değeri artıyor. İlaveten, eğer o gün, hisse bir de, TL bazında prim yapmış ise, hisse fiyatında yabancı para cinsinden oluşan kazanç daha da artıyor ve bu durum faiz oranlarının yerlerde süründüğü ülkelerde yerleşik yabancı yatırımcıları satışa teşvik ediyor. Sanırım yabancıların TCELL'de Cuma günkü hareketi bir kısa vadeli satış fırsatı olarak kullanmalarının altında yatan nedenlerden birisi bu.
İlaveten, Cuma günü TCELL'de önce yukarı daha sonra aşağı yönlü olarak gerçekleşen dalgalanmanın itici gücü olan Superonline'ın halka açılması haberinin, bizzat şirket tarafından ve KAP yoluyla açıklanmış bir haber olmayıp sadece seçilmiş bir internet haber sitesinde ( bu haber neden tüm haber ve borsa sitelerine değil de sadece bu siteye servis edilmiştir?) ve sözüm ona "konuyu bilen" kaynaklara dayandırılarak yayınlanmış olması ve en önemlisi, şirketten daha sonra bu konuda ne yalanlama ne de doğrulama biçiminde bir açıklama gelmemiş olmasının; yatırımcılar nezdinde güvensizliğe ve bu güvensizliğin de satışa yol açtığını düşünüyor ve şirket yetkililerini derhal Superonline'ın 2021 yılında halka açılıp açılmayacağı konusunda resmi ve net bir açıklama yapmaya (yalanlama ya da doğrulama fark etmez) davet ediyorum.
Lütfen, siz de, durmayınız, şirketin yatırımcı ilişkileri yetkililerini arayarak, bu kritik konuda net bir açıklama yapmaları konusunda uyarınız hatta bırakın uyarmayı zorlayınız. Nitekim olması gereken de zaten budur.
Yatırım tavsiyesi değildir.
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...hizmetleri-a-s
Ali Serdar Yağcı
Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal Finansman Direktörü: 0212 313 1888
ali.yagci@turkcell.com.tr
investor.relations@turkcell.com.tr
Arayın ya da yüzlerce e-mail gönderin ve bu kritik konuda bireysel cevap vermek yerine tüm kamuoyuna hitaben KAP yoluyla ve resmi bir açıklama yapmalarını talep edin. Ne yazık ki kamuoyu baskısı oluşturma dışında başka hiç bir seçeneğimiz yok. Öyle ya da böyle bu konuyu ya doğrulayacak ya da yalanlayacaklar.
Ağzımı çok bozmak ve küçük resme bakmak istemiyorum
Ancak
Bu ML makinesi ya da bu ML üzerinden tahtayı boğan
Her İyi haberde satıp şirketin pd ısrarla baskılayan
Finansal teröristlere artık bir hal çaresi bulunması şart
Şirket işlem gördüğü günden beri 17 fk ortalama ile işlem gören bir şirket
Bu ********ler yüzünden şu an 9 fk da takıldı kaldı
İşin daha da vehim tarafı gelecek bilanço ile 8 fk olacak
Bu anomaliye bu saçmalığa varlık fonu ya da her kimse el atması lazım
Ülkenin değerlerini bir kaç finansal terör fonunun hiç etmesine seyirci kalanları tarih affetmez sonra
Pörtföyün yarısıyla güya defansif diye aldık mal en sığ hisselerden daha oynak.. Gölaş çıkıp aldım göltaş 80 lira bunun 50 olması için en az 50 yıla ihtiyaç var tabiii sonu halkb gibi olmasa
Haklısın.. e posta atmaktan başka seçenek yokRedmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burdan yazdıkça karşı taraf basıyor, uğraşmayın dercesine
Ayrıca bunlar Superonline haberi ile mal kaptırmış olabilir de
Bundan cacık olmaz boşverin boşuna paralıyoruz kendimizi
Hiç gerek yok asab bozup sinir olmaya
Bir miktar bırakıp çoğunu postaladım gitti
Sahibinin sahip çıkmadığına ben niye sahip çıkayım
Tek üzüldüğüm ülkenin değerli şirketleri sahipsizlikten gevurun oyun alanına dönmesi
Adamlar memleketin varlıkları aracılığıyla memleketin parasını insanlarını hortumluyor
Ekrana çıkıp cak cak edenlerde öylece izliyor
Vasıf sahibi işin ehli ne kadar insan varsa yurtdışına göçtü
Bize kalanlarında çapları bu işte
Vah benim ülkem vah :(
Adios amigos
Ekgyo uçtu..1 milyar lot işlem oldu.. Turkcell bu işlemi yaparsa, tavan olabilir
Iyi ki bist dahil tüm dünya borsaları artıda.
buna da şükür, ya ekside olsalardı?