Artan

Artan Hisseler

Azalan

Azalan Hisseler

İşlem

0,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7300 madde; 1 - 8 arası.

Konu: TCELL - Türkcell

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Burutay Yazıyı Oku
    Hep en doğrusunu siz düşünürsünüz ve bu yüzden sizin gibi düşünmeyen ya da kendini düzgün bir şekilde ifade eden muhatap karşınıza çıktığında hemen bir şekilde onu küçümseme gereğini duyarsınız ya.

Taktım ben sizin şu "derinleşmiş, filozoflaşmız küçük yatırımcı" tespitinize.

"Filozoflaşmış Küçük Yatırımcı" ha? Bu isimlendirme aslında gerçekten de oldukça sevimli olmuş ama acaba benim hakkımda yaptığınız bu tespit doğru mu yanlış mı?

Acaba ben gerçekten de sizin tahmin ettiğiniz gibi kendini aşıp filozoflaşmış bir küçük yatırımcı mıyım yoksa değil miyim !!!

Yoksa siz bu mecrada yazıp çizen herkesi kendiniz gibi mi sanıyorsunuz?

Bunu anlayabilmenin tek yolu var ve bu nitelemeyi yapan kişiye küçük yatırımcının tanımı sormak ve daha sonra benim portföyümdeki TCELL lot miktarı ile bu azami lot miktarını kıyaslayarak hangi boy yatırımcı olduğumu tespit etmek.
    Malum küçük yatırımcının resmi ve net bir tanımı yok. Bakalım sizin küçük yatırımcı ölçünüz ne?

Sayın arpaci55, sorarım size, sizin değerlendirme kriterlerinize ya da bakış açınıza göre ; maksimum hangi lota kadar TCELL'e sahip olanlar "küçük ya da güççük" yatırımcı olarak kabul ediliyor acaba?

Lütfen beni cevapsız bırakmayınız.
    Sevgili dostum bence ortada bir yanlis anlasilma var...arpaci 55 arkadasimiz kendini de dahil ederek forumdaslar icin ortagi oldugu sirket hakkinda bu kdr derinlemesine bilgi sahibi olan baska kucuk yatirimci yoktur seklinde bir cumle kurmus gibi geldi bana...

2.  Alıntı Originally Posted by Sarahode Yazıyı Oku
    Sevgili dostum bence ortada bir yanlis anlasilma var...arpaci 55 arkadasimiz kendini de dahil ederek forumdaslar icin ortagi oldugu sirket hakkinda bu kdr derinlemesine bilgi sahibi olan baska kucuk yatirimci yoktur seklinde bir cumle kurmus gibi geldi bana...
    Bence bu arkadaş; özellikle de "bu küçük yatırımcı iradesi BofA yı da citibank ı da çökertir." diyerek belki kendisinin de dahil olduğu küçük yatırımcı kitlesini alenen Ti'ye almaya çalışıyor. Oysa ben investing com da da burada da söyledim. Deutsche Bank ve Citibank'ın her türlü oyunu bozacak gücü var ve bu tahtada bırak küçük yatırımcıyı Türkiye 'de yerleşik hiç bir büyük yatırımcının, kurumun vs şansı yok ve bu arkadaş bal gibi de durumu biliyor.

Ama eğer ben arkadaşı yanlış anlamış olsam bile, belki de bu soruyu yönelterek, şu son derece muğlak bir ifade olan küçük yatırımcı kavramını netleştirmek adına faydalı bir polemik başlatmış olabilirim

Azami kaç TL'lik bir portföy ya da azami kaç lot TCELL'den fazlasına sahip olmak bir yatırımcının artık küçük yatırımcılıktan çıkıp orta ya da büyük boy büyük yatırımcı sayılmasını sağlar?

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •