Trakyali istedigin yere geldi bakalım ne olacak
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Trakyali istedigin yere geldi bakalım ne olacak
YYAPI bu haberi göndermiş. Bizimkiyle ilgisi varmı acaba...
Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin 10. Maddesi gereğince, ilişkili taraflarla 2017 yılında gerçekleştirilen yaygınlık ve süreklilik arz eden işlemlerin incelenmesi ve 2018 yılında gerçekleşecek benzer yaygınlık ve süreklilik arz eden işlemlerin uygunluğunun değerlendirilmesi amacıyla Yönetim Kurulu tarafından 08.05.2018 tarihinde hazırlanan raporun sonuç bölümü aşağıda sunulmaktadır.
İlişkili Taraf İşlemlerine İlişkin Rapor'un Sonuç Bölümü:
2017 yılında, Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş.'nin ve %100 hissesine sahip olduğu Yeşil İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Tic. A.Ş.'nin bu rapor kapsamına giren ilişkili şirketlerinden Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Wowwo E-Ticaret Telekominikasyon A.Ş. ve grup şirketlerimizden Yeşil Kundura Sanayi A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kızanlıklı ile yapmış olduğu işlemler, piyasa koşullarına uygun gerçekleştirilmiştir.
Sermaye Piyasası Kurulu'nun II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği'nin "Yaygın ve Süreklilik Arz Eden İşlemler" başlıklı 10. Maddesi hükmü gereğince, Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş. ile devralmış olduğu Yeşil İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Tic. A.Ş. ve bağlı ortaklıklar ile ilişkili taraf işlemleri değerlendirilmiş, Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Wowwo E-Ticaret Telekominikasyon A.Ş. ve grup şirketlerimizden Yeşil Kundura Sanayi A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kızanlıklı ile yaygın ve süreklilik arz eden işlemlerinin 2017 yılı hesap dönemi içerisindeki tutarının Şirketimizin kamuya açıklanan 2017 yılı konsolide finansal tablolarında yer alan hasılat ve satışların maliyetine olan oranının %10'undan fazlasına ulaştığı ve 2018 yılında da bu %10 limitinin üzerinde aynı koşullarda ilişkili taraf işleminin gerçekleşeceği öngörülmüştür. Sermaye Piyasası Kurulu'nun ilgili tebliğlerindeki düzenlemelerine istinaden Yönetim Kurulu tarafından hazırlanan işbu raporda, Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş. ile Yeşil İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Tic. A.Ş. ve bağlı ortaklıklar ile ilişkili taraf işlemlerinin değerlendirilmesi ile Yeşil Yapı Endüstrisi A.Ş. ile Yeşil İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Tic. A.Ş. ve bağlı ortaklıklarının 24 No'lu Uluslararası Muhasebe Standardı kapsamında belirlenen ilişkili taraflarla 2017 yılında gerçekleştirdiği yaygınlık ve süreklilik arz eden işlemlerin şartlarının emsallerine nazaran bariz farklılıklar göstermediği, piyasa koşullarına uygun olduğu ve 2018 yılında da ilgili kuruluşlardan aynı koşullarda yaygınlık ve süreklilik arz eden alımların yapılmasında sakınca olmadığı sonucuna varılmıştır.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
WC parasından ucuz oldu.
Anlıyacağınız patron hisseyi mok yoluna götürdü...
http://www.yesilgyo.com/tumprojeler.php
Bu konutları satsalar ihya oluruz.
Ama piyasa durgun...
Açığa satış lar yasaklanmış isallah buradan döner
GM 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kğttan hiç bir s2m olmaz maliyetim 0.84 yıllarca bekleriz artık bu kağıda haber falan işlemez
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uzuuuun zamandır yazıyorum: Bundan bi cacık olmaz.
Birilerine faydam olduysa ne mutlu bana.
20-30 kuruşa gider. Orada kalır.
Dolandırıcıların kağıdı.
Helal olsun kardeşim çizginden hiç sapmadın cacık dedin işte oldu.Sen bu sahtekarlari bayadır biliyorsun bi yol haritası çıkar bakalım ne diyorsun
6-7 senedir tanırım bu kağıdı. Hep aynı sahtekarlık.
Biraz yükseltip gidiyormuş gibi yapıp, millete kakalarlar malı. Ondan sonra da sabır çatlatan, seneler süren bir aşağı gidiş.
Burada bu kağıt şöyle olacak, böyle olacak diyenler onların paralı askerleri...
Her zaman çıkar ortaya bunlar, biri gider öbürü gelir. Dikkat edin kanmayın bu tiplere.
Bu kağıttan bi cacık olmaz.
Abartısız söylüyorum borsada mümkün olan en düşük rakam neyse oraya indirirler bu kağıdı.
Paranızı bu dolandırıcılara kaptırmayın.
Vay amk arkadaş.endex 1000 PUAN düştü sabah ygyo.45..öyleden sonra endex 1700 PUAN yukarıda ..kağıt 49..vaybeeeeeYTD....
SM-G928C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok istikrarlısın YGYO ve Grubu hiç bozmuyor sunuz karaktersizliğinizi ve her gün düşerek KY düşmanlığınızı ilan etmenizi YAZIKLAR OLSUN.
Endeks sözde % 2 artıda ama benim hisseler ( VE EMİNİM ÇOĞU SİZLERİNDE ) kıpkırmızı adi adamlar üç beş hisse ile endeksi yeşil gösteriyorlar ama bist tabanı başta biz KY kan ağlıyor.
Bu grubun hepsi sahtekar, dolandırıcı. Bu grubun kağıtları borsadan çıkarılmalı. Daha fazla yatırımcı mağdur olmasın.
Bir haber mi var?
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Muhtemelen yyapı tavan yaparsa bu da devre kesebilir 52 yi kırdırmadılar YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıcı çekmeye çalışıyorlar, bulaşmayın.
Bundan bi cacık olmaz. Hep aynı numara.
Kral kral
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YGYO Konsolide 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -8940236 Ana Ortaklık Payları: -7930895
Bu o.ç şirketmi yönetiyor bunların a.a.s. bu forumdaki herkes .......
Zarar azalmış.
www.kap.org.tr/tr/Bildirim/683080
düşerken yavur gibi yükselirken nazlı bir kız gibi maşşallah :ok:
Ramazan ayı sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirsin...
Amin hepimize inşallah
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
A.s. ygyo o.ççççç
Katarlı şirket kaçtı. Ortaklık yattı.
Kendisi satamıyor mu konutları ortak arıyor.
Batsın da kurtulalım.
Konut faizi ve fiyat indirimi etkisini gösterecek mi göreceğiz. 0,66 ya çok var...
Kamil o.ç
Galip öztürk o.ç
İyi bayramlar
Resmen s2ldik ya lahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...52c9837e3d.jpg
Dünden farkı yok a.s. piyasa uçuyor o.ç ğuhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bb8bbadeda.jpg
Arkadaşlar sabriniza hayranım ama bu kağıt sabrı hak etmiyor yatırımı hak etmiyor borsada bile olmaması lazım bunun
BIST 30 da iyi kâr alabilecek kadar bilgili ve tecrübelisiniz
Ne diye strese giriyorsunuz
Büyük bir beklentisi mı var
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilancosuna gelirine giderine borcuna bakiyormusunuz alirken yoksa sirf ucuz ve galip özturk var diyemi aliyorsunuz.
SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Matriks'e bugun dusen haber.
SPK, Yeşil GYO'nun 31.12.2017 tarihli konsolide finansal tablolarına bağımsız denetim tarafından yeniden incelenerek yeniden görüş verilmesini istedi
Konuya ilişkin aşağıdaki açıklama Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) bülteninde
yer aldı.
" Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin (Şirket) 12.03.2018 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ilan edilen 31.12.2017 tarihli konsolide finansal tablolarına Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. (Güreli) tarafından sınırlı olumlu (şartlı) görüş verildiği dikkate alınarak;
i) 31.12.2017 tarihli konsolide finansal tabloların şerefiyenin değer düşüklüğü testine ilişkin değerlendirmeleri içerecek şekilde Güreli tarafından yeniden incelenerek söz konusu konsolide finansal tablolara ivedilikle yeniden görüş verilmesi,
ii) Gerekli görülmesi halinde ise Şirket'in 31.12.2017 tarihli konsolide finansal tabloları ile 10.05.2018 tarihinde KAP'ta ilan edilen 31.03.2018 tarihli konsolide finansal tablolarının tekrar hazırlanması
gerektiği hususunun Şirket'e bildirilmesine karar verilmiştir."
YTD
Allah sabır versin.
Keşke bulaşmayaydın bu kağıda ama bu saatten sonra yapacak bir şey yok. Zaten epey zarar yazmışsın.
Batmadığı sürece bekleyeceksin artık. Ama aylar yıllar sürebilir maliyete gelmesi. Bildiğin dolandırıcı bunlar. Babaları bile belli değil bunların.
0,30krş görmeden olmaz.
Bir zamanlar 0,30 krş.tu.
Sabır.
Allah bu hırsızlara fırsat vermesin.
0 212 709 35 34 no lu tlf numarayı arayın
Hale hanım yatırımcı ilişkileri uzmanı olur kendisi
Fakat yapacak birşey yok diyor aşağılık yaratıklar