Sayfa 660/900 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670710760 ... SonSon
Arama sonucu : 7200 madde; 5,273 - 5,280 arası.

Konu: YGYO-Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by izmir123 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar sabriniza hayranım ama bu kağıt sabrı hak etmiyor yatırımı hak etmiyor borsada bile olmaması lazım bunun
    BIST 30 da iyi kâr alabilecek kadar bilgili ve tecrübelisiniz
    Ne diye strese giriyorsunuz
    Büyük bir beklentisi mı var

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hiçbir numarası yok. Yatırımcıları tuzağa düşürüp parasını hortumlamak için borsaya konmuş bir kağıt.
    20 kuruşa düşerse yada kapıya kilit vurulursa şaşırmam.

2. Bilancosuna gelirine giderine borcuna bakiyormusunuz alirken yoksa sirf ucuz ve galip özturk var diyemi aliyorsunuz.

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Matriks'e bugun dusen haber.

SPK, Yeşil GYO'nun 31.12.2017 tarihli konsolide finansal tablolarına bağımsız denetim tarafından yeniden incelenerek yeniden görüş verilmesini istedi
    Konuya ilişkin aşağıdaki açıklama Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) bülteninde
    yer aldı.

" Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin (Şirket) 12.03.2018 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ilan edilen 31.12.2017 tarihli konsolide finansal tablolarına Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. (Güreli) tarafından sınırlı olumlu (şartlı) görüş verildiği dikkate alınarak;
    i) 31.12.2017 tarihli konsolide finansal tabloların şerefiyenin değer düşüklüğü testine ilişkin değerlendirmeleri içerecek şekilde Güreli tarafından yeniden incelenerek söz konusu konsolide finansal tablolara ivedilikle yeniden görüş verilmesi,
    ii) Gerekli görülmesi halinde ise Şirket'in 31.12.2017 tarihli konsolide finansal tabloları ile 10.05.2018 tarihinde KAP'ta ilan edilen 31.03.2018 tarihli konsolide finansal tablolarının tekrar hazırlanması
    gerektiği hususunun Şirket'e bildirilmesine karar verilmiştir."
    YTD
    Son düzenleme : MOzkanK; 25-05-2018 saat: 08:39.

4.  Alıntı Originally Posted by MOzkanK Yazıyı Oku
    Matriks'e bugun dusen haber.

SPK, Yeşil GYO'nun 31.12.2017 tarihli konsolide finansal tablolarına bağımsız denetim tarafından yeniden incelenerek yeniden görüş verilmesini istedi
    Konuya ilişkin aşağıdaki açıklama Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) bülteninde
    yer aldı.

" Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin (Şirket) 12.03.2018 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ilan edilen 31.12.2017 tarihli konsolide finansal tablolarına Güreli Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim Hizmetleri A.Ş. (Güreli) tarafından sınırlı olumlu (şartlı) görüş verildiği dikkate alınarak;
    i) 31.12.2017 tarihli konsolide finansal tabloların şerefiyenin değer düşüklüğü testine ilişkin değerlendirmeleri içerecek şekilde Güreli tarafından yeniden incelenerek söz konusu konsolide finansal tablolara ivedilikle yeniden görüş verilmesi,
    ii) Gerekli görülmesi halinde ise Şirket'in 31.12.2017 tarihli konsolide finansal tabloları ile 10.05.2018 tarihinde KAP'ta ilan edilen 31.03.2018 tarihli konsolide finansal tablolarının tekrar hazırlanması
    gerektiği hususunun Şirket'e bildirilmesine karar verilmiştir."
    YTD
    SPK bilançodan kıllanmış.
    İyi bir şey değil.
    Zaten bu kağıtta iyi bir şey olmaz.
    Bundan bi cacık olmaz.

5.  Alıntı Originally Posted by Sosyopat Yazıyı Oku
    SPK bilançodan kıllanmış.
    İyi bir şey değil.
    Zaten bu kağıtta iyi bir şey olmaz.
    Bundan bi cacık olmaz.
    Kobra 121.000 lotum var 0.84 maliyetli hiç ama hiç ümidim yok bu kağıttan

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by kovkaya Yazıyı Oku
    Kobra 121.000 lotum var 0.84 maliyetli hiç ama hiç ümidim yok bu kağıttan

Allah sabır versin.
    Keşke bulaşmayaydın bu kağıda ama bu saatten sonra yapacak bir şey yok. Zaten epey zarar yazmışsın.
    Batmadığı sürece bekleyeceksin artık. Ama aylar yıllar sürebilir maliyete gelmesi. Bildiğin dolandırıcı bunlar. Babaları bile belli değil bunların.

7. 0,30krş görmeden olmaz.
    Bir zamanlar 0,30 krş.tu.
    Sabır.
    Allah bu hırsızlara fırsat vermesin.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Burada paylaştıklarımdan dolayı trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.

8. 0 212 709 35 34 no lu tlf numarayı arayın
    Hale hanım yatırımcı ilişkileri uzmanı olur kendisi
    Fakat yapacak birşey yok diyor aşağılık yaratıklar

Sayfa 660/900 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670710760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz