https://www.isbank.com.tr/bankamizi-...istiraklerimiz
Printable View
-Sayın Bankers yanlış anlayacak bir durum zaten yok.. emin olun Bende bu rakamlara vermek istemem..bugün normal bir arabanın milyona satıldığı ortam da İş Kurucu hissesinden bahsediyoruz.. ama karşında İş Bankası olunca imhada adil bir yaklaşım olur mu diye düşünüyor insan.. Benim yaptığım zaten çok basit bir değer bulma.. yoksa adil bir hesaplama yöntemin de vay İş Bankası'nın haline
Gençler 6 milyon liraya İşbankası kurucu hisse değeri buluyorsanız borsayı bırakın derim size
YENİ RANGE ROVER LWB¹
Donanım Paketi Motor Yakıt Tüketimi (lt)* Azami Anahtar Teslim Fiyatı (TL)**
AUTOBIOGRAPHY 3.0 D350 7,6 8.082.493
FIRST EDITION 3.0 D350 7,6 8.229.285
İşbankası kurucu hissesi şu araçlardan daha değerlidir . benim için
Valla ben 6 milyona razıyım fazlası sürpriz olur. Burası Türkiye kimse kimseye beleş para vermez ustalar. Hesabına kılıfına uydurlar,, 6 iyidir. [emoji13]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Altın çöpe düşmekle değerinden bir şey kaybetmez.
Yapılan bu düşük değerlemeler bugüne kadar vermediği toplam nemalardan bile düşük.Bu şu anlama geliyor geçmişte ödemediği kira parasını verin ev sizin olsun.Şişecam,Anadolu Hayat, Anadolu Sigorta, Türk Sinai Bankası, İşGYo vs daha onlarca çok güçlü iştiraklere sahip olan bir Bankanın KURUCU intifa senedi ne Yabancı bir müşteri ne kadar paha biçer bence bunu bu işin uzman Kurumlarına ve Türk Mahkemelerine bırakalım.YTD
604 bine alan ortağımız hayırlı olsun burda görüyorsa, hoş gelmiş
ATH : işte feraset.
göçmen kuş havalandı
Arkadaşlar ATH açılımı nedir, ayrıca hareketliliğin sebebi ne olabilir.Malum hükümet epeydir bu konuda sessiz.
Teşekkürler t.axaray
Biz şimdi Kap haberini mi bekliyoruz. İşbankası imtiyazlı hisselerinin varlık fonuna devredilmek sureti ile imhasına karar verilmiştir, bu bağlamda işkur 22 milyon
İşatr ??? Milyon
İşbtr ??? Milyon
Gibi bir kap haberi mi bekliyoruz?
Sırada nasıl bir yol var.
Yazılan rakam örnek niteliğindedir..;)
Neden sürekli blokaj yapın dediğim daha iyi anlaşılmıştır umarım.
Geçmişte hisseye sahip olup fiyata aldanıp yükselince satanlar bugün ucuzdan alırım mantığı ile karalamaya devam ediyor. Sizin borsa geçmişiniz kadar ben bu hissede sabit duruyorum arkadaşlar.sn cumhurbaşkanımız isbankasi in durumuna dikkat çekmeden önce biz burdaydik. Sonuna kadarda burdayiz. Bizim yorumlarimlarimiza saygısi olmayan arkadaşlar bu hisseye mirasla sahip olup , atalarının satmama vasiyetine uyanlara saygı duyun bari. Eski lerden sayın aksarayi tekrar sayfada görmek beni sevindirdi. Kıymetli hissedarlara selam olsun.
siz değerli imtiyazlı ve kurucu (ISATR-ISBTR-ISKUR) ortakları e-devlet>mkk>e-cas>yatırımcı blokaj sayfası üzerinden hisselerinizi bloke etmeye davet ediyorum.
arkadaşlar e-devlet hesabınıza girin
arama kısmına merkezi kayıt kurumu yazın linki tıklayın
daha önce giriş yapmamışsanız mail ve telefon ile dogrulama isteyecektir.
bu işlemlerde tamamlandıktan sonra sol tarafta e- cas altında yatırımcı blokaj kısmında bloke etmek istediğiniz ve adetleri seçerek satışa kapatabilirsiniz hisselerinizi
işlemin aktif olması bir gün sürüyor.
tekrar satmak için aynı e-cas altında yatırımcı blokaj kısmında bloke çöz emri ile satışa açabilirsiniz
Bügün tavanı alacaklar mı acaba...
A.selam bende sadece 1 atr kaldı onu da ne yaparım artık ilerleyen günler gösterecek
sabırla bekleyenler kazandı ben kurucu da hiç beklemedim 4-8 bin aralığında topladığım 25 tane kurucuyu 10 bin iyi para deyip satmıştım o gün lazım oldu verdik kalsaydı :) kısmet değilmiş aldığım arazide kazandırdı ama şimdiki fiyat ta bile 5-6 katını alırmışım İnşallah yatırım yapıp bekleyenler karşılığını alır
Geçmiş olsun hoşçagalın gideyom ben diyon yani:) BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genelde insan psikolojisi beyinde yapmış olduğu hamlelerde doğru yada yanlış olsada hamle onun ikamesini bulup kendini rahatlatmaya çalışır. Sizinde arsa örneğini vermeniz gibi :) BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabi ki bir burukluk var olmasa yanlış olurdu Ama Karşılığında aldım en azından ya boşverin gerisini tabi ki rahatladım alamayacağım şeylere sahip oldum sayesinde aç gözlülük fayda getirmez başkaları da kazanmalı ..borsada her zaman yeni kısmetler çıkar benim gibilere:) 14 bin den aldığım atr var elimde daha bereket versin şükür 👍
Bu kağıdı ne borsayla ne arsayla nede farklı yatırım araçlarıyla karşılaştırmak abesle iştigal. Elbette son noktayı koymuşsanız hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Haricinde kağıdı sadece borsa senedi olarak görmek aldatabilir. BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilen arkadaşlar yada duyumu olan arkadaşlar varsa bu işbank imtiyazlıları sene sonuna kadar varlık fonuna aktarılır mı? Bi fikri olan varsa rica ediyorum yorumunu
Puslu havada en güvenli liman imtiyazlılar gibi
Her kes nasibin de ona takdir olanı alır.
Takdir olana ulaşmak için sabır gerekli.
Göçmen kuş menzile ulaşmak için kanat çırpıyor.yolda avcılar kümede pusu atmış bekliyor.gõc yolunda fire ler olacaktır.yolcukuk sonunda güzel bir hayata merhaba diyenlere selam olsun.
Bu fiyatlar bana çok komik geliyor 😊 e devletten blokaj koydum kafam rahat gelecek güzel günleri bekliyorum. Yolda karşıma ne çıkarsa çıksın "Dönen dönsün, ben dönmezem yolumdan" diyerek 5 yılı devirdik. Önümüzde deniz gibi bir düşman, ardımızda düşman gibi bir deniz yakmışız gemileri.. Tüm hissedaşlara selam olsun.
Aleyküm selam olsun. Ayaz yemiş kurdun ayak izidir bu zaman. BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.kamusaati.com/m/gundem/i...ek-h49933.html
Bu döviz işine hazine olarak el atıldıysa benim anladığım hazine yakındır ilk 3aylık vadelide ki mevduatlara hazine kura göre destek atacaksa, işe göz dikilmiş olabilir. BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.