Sayfa 659/937 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669709759 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 5,265 - 5,272 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

Alıntı Originally Posted by Onur86 Yazıyı Oku
    Genelde insan psikolojisi beyinde yapmış olduğu hamlelerde doğru yada yanlış olsada hamle onun ikamesini bulup kendini rahatlatmaya çalışır. Sizinde arsa örneğini vermeniz gibi

BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tabi ki bir burukluk var olmasa yanlış olurdu Ama Karşılığında aldım en azından ya boşverin gerisini tabi ki rahatladım alamayacağım şeylere sahip oldum sayesinde aç gözlülük fayda getirmez başkaları da kazanmalı ..borsada her zaman yeni kısmetler çıkar benim gibilere 14 bin den aldığım atr var elimde daha bereket versin şükür 👍

2. Bu kağıdı ne borsayla ne arsayla nede farklı yatırım araçlarıyla karşılaştırmak abesle iştigal. Elbette son noktayı koymuşsanız hakkınızda hayırlısı olur inşallah. Haricinde kağıdı sadece borsa senedi olarak görmek aldatabilir.
     Alıntı Originally Posted by t.axaray Yazıyı Oku
    Tabi ki bir burukluk var olmasa yanlış olurdu Ama Karşılığında aldım en azından ya boşverin gerisini tabi ki rahatladım alamayacağım şeylere sahip oldum sayesinde aç gözlülük fayda getirmez başkaları da kazanmalı ..borsada her zaman yeni kısmetler çıkar benim gibilere 14 bin den aldığım atr var elimde daha bereket versin şükür [emoji106]
    BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bilen arkadaşlar yada duyumu olan arkadaşlar varsa bu işbank imtiyazlıları sene sonuna kadar varlık fonuna aktarılır mı? Bi fikri olan varsa rica ediyorum yorumunu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Black_broker Yazıyı Oku
    Bilen arkadaşlar yada duyumu olan arkadaşlar varsa bu işbank imtiyazlıları sene sonuna kadar varlık fonuna aktarılır mı? Bi fikri olan varsa rica ediyorum yorumunu

kardeşim, öyle bir duyum olsa, kağıt buralarda mı olur, bekliyoruz.

5.  Alıntı Originally Posted by sussurluklu Yazıyı Oku
    kardeşim, öyle bir duyum olsa, kağıt buralarda mı olur, bekliyoruz.
    Doğru söylüyorsun kardeşim, hayır şer Allah’tan.

6. Puslu havada en güvenli liman imtiyazlılar gibi

7. Her kes nasibin de ona takdir olanı alır.
    Takdir olana ulaşmak için sabır gerekli.
    Göçmen kuş menzile ulaşmak için kanat çırpıyor.yolda avcılar kümede pusu atmış bekliyor.gõc yolunda fire ler olacaktır.yolcukuk sonunda güzel bir hayata merhaba diyenlere selam olsun.

8.  Alıntı Originally Posted by MARSLI10 Yazıyı Oku
    Her kes nasibin de ona takdir olanı alır.
    Takdir olana ulaşmak için sabır gerekli.
    Göçmen kuş menzile ulaşmak için kanat çırpıyor.yolda avcılar kümede pusu atmış bekliyor.gõc yolunda fire ler olacaktır.yolcukuk sonunda güzel bir hayata merhaba diyenlere selam olsun.
    Aleyküm selam Reis

Sayfa 659/937 İlkİlk ... 159559609649657658659660661669709759 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •