24 saattir düşünüyorum sonunda açıklama geldi, iş yeri ikametgah farklı olan şehirlerde çalışan İçin giriş çıkış serbest. 😎
Printable View
24 saattir düşünüyorum sonunda açıklama geldi, iş yeri ikametgah farklı olan şehirlerde çalışan İçin giriş çıkış serbest. 😎
Yok yav, o global warming geyigi demokratlarin icadi. Bir de ozon geyigi vardi. O deligi kapattilar en sonunda, ama o kapaninca dunya isinmaya baslamis. Muahahahaha. Neresini kurcalasan baska yerini bozuyorsun. 5 10 100 milyon senedir degisiyor iste dunyanin sicakligi belli evrelerde.
Sağolun , kritik yerdeyiz mal akışı para akışı kesilmemeli. 1 ay daha kapatmadan çakışmamız lazım. Sonra piyasa açılacak ve ben büyük bir farkla önde hazır olacağım. Bu kriz bazılarına fırsat oldu. Ben 720 dolara sattığım malı 650 dolara alarak üretecektim, şimdi 585 dolara alıyorum, paniğim biraz bundan, daha hızlı üretip satmak.
KIZILDAG'la bahsettigimiz yazi burda: https://www.turkishnews.com/tr/conte...-deneydir/amp/
20 Nisan'da bitiyor sey diyor.
Borsacı olmalı sanayici. Az da olsa görmeli. Satış ve alışda hırs olmamalı ve en tepe en dip aranmamalı. Asıl olan alış ve satış değil de üretim maliyeti düşüklüğü hedeflenmeli. Bu son 1 ayda tümü gerçekleşti. Fük, fabrika üretim kontrol planı, iso belgelerinde birinci kural. Bende maliyeti bu şekilde %15 düşürdüm, sırada sürdürebilirlik var.
Ben de 2 tane yem attim komplonun icine. Birincisi havayollarina verilecek 58 milyar dolar icin senatorlerin havayollarindan emisyonlari kesmeleri sarti getirmesi, ikincisi de 500 milyon dolarla DSO'nun en buyuk bagiscisinin Bill & Melinda Gates Foundationi oldugu.
Yanliz hitlerin neye bagi varmis?
Muahahahahaha. En yumusak kalplisi.Alıntı:
Rahat olun kendinizi koruyun. Bu salgına sebep olan koronavirüs bulaşıcı virüslerin en yumuşak kalpli en insaflı üyelerinden biridir bu planlı deney için özel olarak seçilmiştir.
Mesela metal düşüyor cuma Rus sudi haberi ile birden arttı, ama bu anlaşmanın olmayacağını cuma yazmıştım, petrol yarın gece düşüşle açılır. Ülkeler kısmen illiyet bağı ile bağlı ve bu bağ yavaş yavaş azalıyor. Kriz yıllar sürsede konum ve iklim olarak ayakta kalcağız.
Mutasyon 2 taraflı da olabilir, ya mutasyon geçirip iyice bela olacak,veya mutasyon geçirip insanlarda hastalık yapmayacak duruma gelebilir.Umalım 2.olsun.E biz mutasyon geciremiyoruz hemen öyle kısa sürede o gecirsin bi zahmet.Metabolizmasi bile yok, kök söktürüyor .
yıkdız ortak tgt dedin millet kaçtı
O değil de topikte son 1 ayda en çok geçen kelime virüstür .Yeter bıktık diyoruz ama gündem mecburen yine kullanıyoruz, 666 ortak bile kullanmicam dedi daha ama ne yapsın o da ister istemez kullanıyor :)
Bakteriler de az değil. Çamaşır suyunda bile üreyebilen bakteriler varmış. Çok yüksek sicakliklara dirençli olanları da.En ilkel canlılar vs en gelişmiş canlılar.
Bu Salginin 2.ve 3. dalgalri gelebilir sanki
ekim de 2. dalgayi
bahar da 3. dalgayi gorebilir miyiz ?
Bu durumda ne olabilir ki ? Simdi Diyelim ki Yazin Virus komple oldu. Nemli bi yerde yasayamaz mi bir sure ? sonBaharda tekrar ortamini buldumu yeniden saldirir insanlaral
bence piyasalarda bu rahatlamayi gormeden hareket etmezler. Cunku onlarda ne olacagini bilmiyor . Bilim Dunyasi da calisiyor ama erken donem icin ne olacagini soyleyemiyor.
umarim bu olay hemen biter. Dunyada binlerce insan ve isyeri calismiyor. Bu durum daha uzun sure surduluremez
yahu bu TRENDcan nerde kaldı.
karantinaya girdi de
burak ın dediği gibi fişi de çekti herhalde
Ikincisi bir Halkbank satilmasi ile ilgili birseyler anlatilmis ama :
KAtar MAtar kim olursa olsun. 2 sene once Trend de Boyle duyumlar aldigindan felan bahsediyordu. Bos cikti.
Simdi de aynisi . Mahkemesi devam eden, Bunun sonucunda ne kadar ceza ve nasil bir ceza cikacagini bilmedigin bir bankayi neden alasin ki ?
Dunyada almak icin daha mantikli varliklar var,
Tamam ucuz da satti diyelim. Suna degeri 1 milyar dolar etmeyen bankayi Ali babacan 10 $ a yakin fiyattan halka arz etmis. Bakin 10 milyar $ lik halkbanki 1 milyar dolara sattilar demezler mi ?
bence bunlar olmayacak senaryolar..
Sonucta banka en kotu Dolardan cikartilir ama TL kredi vermeye ve ekonomiyi support etmeye devam eder. Ama BATMAZ. SOnucta arkasinda devlet var. AMerikanin da bence bu isi bu kadar suruncemedenn cikartip bir sonuca varmasi beklenir.
Bu arada o AVUKAT buraya 70 gunde gelemez. 70 gunde buraya gelmesi imkansiza yakin. New york da ki VAKA sayisi "113,704 "
THY en son ucuslari buraya acar. :) O Avukat bence buraya 1 yil gelemez .
banka zamanında satıldı ve halka arz edildi. aynı şeyi 2 defa satamazsın.
ara ara spekülasyon için birileri forumlarda yazıyor falan filan. hepsi tıs... :oleyo:
batmaz deme ben sana söyleyeyim. Arkasında devlet yok. Devlet sadece banka değeri kadar arkasındadır.
bağış için para toplayan devlet. halkbank zarar ederse karşılayacağını mı düşünüyorsun.
ancak kendi görev verirse görev zararını karşılıyor.
Bankanın amacı davaya çıkmak falan değil oyalayabildiği kadar oyalayabilmek olarak algılıyorum.. :oleyo:
Olabilir ancak mutasyon/evrimsel süreçlerde bilinçli bir seçim yoktur.Fiziksel,kimyasal veya biyolojik faktörlerin etkisi/zorlaması altında gerçekleşir. Aids örneğin; kısmi olarak öldürücü olmaktan çıktı ilaçlar sayesinde;eğer ilaç bulunmasaydı öldürmeye devam edecekti; halbuki bulaştığı insanı öldürmeden daha fazla yayilabilecekken.
Trump: Ülkeyi tekrar açmak zorundayız. Bunu (kısıtlamalar) aylar aylar aylar boyunca devam ettiremeyiz. Trump: Önümüzdeki 2 hafta çok sert geçecek. Çok ölüm olacak...
trump seçim yaklaştıkça yusuf yusuflayacak.
Bıll gates aday olabilir mi bilmiyorum ama bu konuda ön planda açıklamaları var, ciddi para yardımı yaptı, trump tower bu hafta istila edilir mi.
Salgın kontrol altına alınmadan heryeri açarsa ne olacak;sol baştan şebnem ferah .
Sayın erick, ben sizi tutuyorum.
Sil baştan olacaktı
Sonucta cok buyuk bir banka. Aktifleri turkiyede 2. banka ve KAMU bankasi. Eger bunu batirirsan Turkiyede Ekonomi Koronadan daha buyuk yara alir. Kredi alir, para basar, diger bankalari bunu kurtarmak icin korur, ama Halkbanki batirmaz. Cunku kobi vesaire bununla fonluyor. Ama 3 tane kamu bankasi olmasi sacma hatta 5. Belki gelecekte birlesirler,
Too Big To Fail durumu.
Oyalamak sozune bende inanmaya basladim. Belki boyle giderse bi 20 yil sonuc alamaz Amarikan mahkemesi. Ki bankanin elinde de Avukatlarla bu var. CIkma, Avukatlari degistir, Isteklerde bulun, bunlar 2 ay sursun, 3 ay sursun, Durusma ve savunma icin sure iste vesaire. Arada ust mahkemeye git. Davayi durdur, Istese bir 10 sene uzatir gibi. Zaten diyelim ki dava bitti.
Temyiz Hakki var, TEmyizde de uzatabilirsin. DIyelim ki Temyiz mi bitti . Cezani odemiyorum., Uluslar arasi mahkemelere veriyorum seni diyebilir. Diyelim ki ordan da sonuc cikti, Cezani Odemiyorum ben USD Sisteminden cikar diyebilir. AMa bu ustteki olaylar bir 5-6 sene surer belkide daha fazla. 2025 de heralde USA 2008-2013 arasindaki suclarla ilgili farkli bir durumda olabilir.
Kim bilir belki 2023 de BAbacan gelir. Hissleri 1 $ dan toplar, Ekonomiyi tekrar toparlar, Hukuku yeniden egemen kilar, sermayeyi yeniden Turkiyeye cevirir, mahkemeyi cozer ve 10 $ dan hissleri halka arz eder :)) bu da benden bir senaryo olsun :)
bu duyduğum komplo teorilerinin en yere basanı diyebilirim. :oleyo:
sen bill'e bakma dünyanın en büyük sorunu inek tezekleri diyordu geçen yıl...
adamdaki para büyüklüğü yüzünden her şeye yatırım yapıyor.
Arkadaş tamamen sallamış.
1. salgın planlı bir deney değildi. bir tür saldırı olabilir ama planlı değildi. 300 abd askeri boşuna wuhana aralıkta gitmedi.
2. dünya bu şekilde soğutulamaz. evde elektirik dogalgaz yaktığın sürece ısı artar. geri döndürmen 100 yılına mal olur. denklem o kadar basit değil. bunu yazan biri ilklimlemeden hiç anlamıyor demektir. senin gezegene saldıgın gazlar yeterli onları temizleyecek bir çözelti bulman gerekiyor. havaya atıp yere indirtebileceğin eksik bileşikli çözelti...
7. konunun detayını biliyorum yanlış hatırlamıyorsam bill 2015 yılında zaten bahsetmişti 2018de simulasyonlar yaptırmıştı. insanlıkta 10 milyon insanı nükleer savaş değil virüs öldürecek demişti. hava trafik bilgi datasını indiren herhangi biri simülasyonu ir kaç saate yapabilir. bill bu fikri üretmedi sadece sundu. bir üniversitede dünyayı yok etme tehditleri araştırmasından alıntı yapmıştı.
8. tabiki hopkins verecek bilgileri bizim seçim kurulu mu verecek kafasına göre kapatsın düşürsün :oleyo: Adamların iç net-2 si var.
net2 ne olduğunu bilmeyenler için açıklama yapayım biz interneti kullanıyoruz aynı interneti abd de kullanıyor. ama abd içinde kendi intranetleri var yani kendi ikinci bir internetleri.
13. 22bin uydu insanları rotlamak için kullanılmıyor. onların hemen hepsi araştırma için orada. öyle anlık renderda edilemiyor. hepsi farklı üniversitelerde, araştırma şirketlerinde, farklı ülkelerde inceleniyor. bazıları varki geçen hafta sonu baktım hala 2000 yılında indirilmiş 1saatlik 700 gb veriyi hesaplıyor. 20 yıl öncesinin verileri.
17. 20 nisanda bitmeyecek artarak devam edecek.
diğer maddeler ise tamamen saçmalık anlamsız.... :oleyo:
New York da ki Toplam VAKA SAYISI :113,704
YEni VAKA SAYISI :+10,228
olum sayisi :3,565
Gunluk olum sayisi :+347
new york da 20 milyon insan yasiyor ve bu durumda yuzde 0.5 yani bin kisiden 5 i COVID pozitif.
Eger Halkbank taki ler Ahini aldilarsa MAhkeme heyetinin, Savcilik in da Covid olmasi beklenirdi ama hala birsey yok :)
bir laf vardır halk dilinde. ummadık taş baş yarar diye.
mesela corona ilk çıktığında böyle bir etki yapacağı bilinmiyordu 2-3 ay oyalandı devlet yetkilileri global çapta.
benzer durum halkbanktada var. Karşı taraf belgeyi koyuyor masaya bizimkiler katılmıyor. ....
bizim bilmediğimiz kapalı kapılar ardında dönen çok şey var.
sana sadece şunu söyleyeyim suriyede 10km hattı kapatmadan asla dönmeyiz diyenler abdnin açıkladığı yurtdışındaki mal varlığınıza el koyarız yazısından sonra aniden operasyonu durdurduk.
Bu bile çok şeyi anlatmaya yetiyor... Halkbankla ne alakası var deme sakın...
Arka tarafta zincir hep aynı kişilere olaylara konulara çıkıyor. :oleyo:
ben Hukumete Muhalif biriyim ama BErat Albayrak a cok yuklenildigini dusunuyorum.
Simdi Ekonomi kotu, Hukuki olarak yeterliligin yerlerde, Suriyede savas ve Goc sorunun var, Ulke Terorler ugrasiyor, Toplum kutuplasmis, Yetisen BEyinlerin kafasi calisan adamlarin ilk hedefleri yurtdisina kacmak -Almanyada Berlinde Her Yazilim sirketinde Turkiyeden yeni gelenler var.-, S400, Rahip Brunson problemi vesaire cikmis,
simdi de Korona,
Bunlarin hic birinin nedeni bu adam deil. Bu adam geldi diye s400 problemi olmadi, baskalari yapti.
Rahip Brunson olayindan bir etkisi yok,
Yetisen beyinler 2013 den beri kaciyordu,
Idlip problemini de bu adam cikarmadi,
Merkez bankasinin bagimsizligini da bu adam bitirmedi. COk daha oncleri de vardi
Suriye Savas goc, oranin ic islerine karisma vesaire bu adam zamanida olmasi
belki basarili olup olmadigini sorgulayabilrsiniz ama Yukaridaki problemler nedeniyle ekonomi cok sarsildi. O yuzden bence bu kadar yuklenmenin dogru olmadigini dusnuyorum.
Onlar maşa onlara bir şey olmaz virüs varlıklıları seçiyor. :oleyo:
2 milyon civarı bulaşabilir. ny da zaten 10 bin kişiye değil 10 kişiye bulaşsın sokağında yürüdüyse zaten 1 saate 10 bin kişiye bulaştırmıştır. 2. gecesi o 100 bin olmuştur. 3. gecesi 1 milyona yayılmıştır. kabaca 22 gün sonra ny ölü şehir olacaktır.
olasılık hesabıma göre zenciler, türkler, kanadalılar, nevada ve arizonanadan gelenlerin ölüm oranı az olacaktır ny da.